Jeg fik en god snak omkring mit køb, og det var dejligt at kunne få afklaring på mine behov, direkte med en professionel sælger der vidste alt om produkterne. Var virkeligt tilfreds med købsforløbet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Talte med Pravin Han var helt fantastisk til at fortælle mig om samspil mellem SmartGuard og Inverter, solpaneler, batteri, varmepumpe, biler, mv. Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig in... Ver más
Professionel og personlig betjening der ifølge mig, kan måle sig med eliteniveau indenfor top 3. Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med t... Ver más
La empresa ha respondido
Kunne godt give 5 stjerner 🌟, men så ville der aldrig blive plads til forbedringer, ikke en finger at sætte på vejledningen👍
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bliv grønnere hver dag. Grønne energiløsninger til de bedste priser. Solcelleanlæg, solcelle, inverter, batteri, grønne energiløsninger.
Información de contacto
Mosevang 1, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- kontakt@skansol.dk
- skansol.dk
5 stjerne herfra👍👍
Har købt et 10kw anlæg fra Huawei af Skansol (pravin). Undersøgte market for solceller, men da jeg fik en snak med Pravin vidste jeg at det var ham jeg skulle købe fra👍. Pravin ved meget om solceller, man kan stole på ham og så er han en rar mand. Tilmed de bedste priser på market. Er så glad for mine. Kan varmt anbefale Skansol

Respuesta de Skansol
Jeg købte et strøm meter
Overskuelig hjemmeside og ordren kom hurtigt, dog manglede jeg at kunne følge ordren.
Opdatering: Dét er virkelig god kundeservice at blive kontaktet af firmaet, telefonisk, for at få uddybet grunden til at jeg “kun” havde givet 4 stjerner. Og give en forklaring på at det er fragtfirmaet der har teten ifh til at kunne følge ordrerne 😊

Respuesta de Skansol
Skansol var hurtig til at sende de 16…
Skansol var hurtig til at sende de 16 paneller og skinner til mig, en udmærket beskrivelse af montering, og hurtig kontakt over email da der var brug for det. Alt man kunne ønske.

Fleksibel og hjælpsom
Jeg har igennem Skansol købt er sol panel til min båd, som nu er tilsluttet og virker upåklageligt.
Jeg er selv fra Sønderjylland, og da jeg ikke havde lyst til at betale 1500kr for fragt for ét enkelt panel, ringede jeg til Pravin, som var super flink og gjorde det muligt for mig at købe et enkelt panel, som jeg så kunne afhente i Flensborg på deres lager.
Der kom et lille håndteringsgebyr fra lageret, tilgengæld fik jeg hjælp med at bære panelet det lille stykke jeg havde helt ned til båden.
I min oplevelse er de hos Skansol super venlige, imødekommende og fleksible.
Hertil havde han også en interesse for opsætningen af hele systemet, delvis selvfølgelig fordi at der kan være mere slag i det. Men min oplevelse var slet ikke at han ville sælge mig noget jeg ikke kunne bruge.
Mere blot at han ville være sikker på at jeg havde alt jeg skulle bruge til at færdiggøre systemet.
5 stjerner her fra for den samlede oplevelse og priser der er bedre end selv discount butikkerne!

Køb af solceller
Der er en god kommunikation med kunde så man får en god service.

Rigtig god vejledning
Rigtig god vejledning, og prisen var markedets bedste, og jeg undersøgte grundigt. Konklusionen; uanset alternativer, var tilbuddet og sammensætningen af udstyr var den bedste hos Skansol.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.