Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en god snak omkring mit køb, og det var dejligt at kunne få afklaring på mine behov, direkte med en professionel sælger der vidste alt om produkterne. Var virkeligt tilfreds med købsforløbet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Talte med Pravin Han var helt fantastisk til at fortælle mig om samspil mellem SmartGuard og Inverter, solpaneler, batteri, varmepumpe, biler, mv. Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og personlig betjening der ifølge mig, kan måle sig med eliteniveau indenfor top 3. Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kunne godt give 5 stjerner 🌟, men så ville der aldrig blive plads til forbedringer, ikke en finger at sætte på vejledningen👍

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Equipos y soluciones de energía

Escrito por la empresa

Bliv grønnere hver dag. Grønne energiløsninger til de bedste priser. Solcelleanlæg, solcelle, inverter, batteri, grønne energiløsninger.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5 stjerne herfra👍👍

Har købt et 10kw anlæg fra Huawei af Skansol (pravin). Undersøgte market for solceller, men da jeg fik en snak med Pravin vidste jeg at det var ham jeg skulle købe fra👍. Pravin ved meget om solceller, man kan stole på ham og så er han en rar mand. Tilmed de bedste priser på market. Er så glad for mine. Kan varmt anbefale Skansol

31 de octubre de 2024

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse Og pæne ord :-) . Det betyder meget.
Tak for din tålmodighed, selvom der var en lille forsinkelse fra logistikken.
Vi håber du får det bedste ud af projektet.

Velkommen til grøn omstilling :-).

Venlig betjening

10 de septiembre de 2024

Kære Bodil,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige respons og levering. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får en effektiv og hurtig service, og det betyder meget for os at få din positive feedback.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha' en fantastisk dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte et strøm meter

Overskuelig hjemmeside og ordren kom hurtigt, dog manglede jeg at kunne følge ordren.

Opdatering: Dét er virkelig god kundeservice at blive kontaktet af firmaet, telefonisk, for at få uddybet grunden til at jeg “kun” havde givet 4 stjerner. Og give en forklaring på at det er fragtfirmaet der har teten ifh til at kunne følge ordrerne 😊

10 de septiembre de 2024

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at give kvalitet og hurtig service. Dejligt at høre du er tilfreds med hurtig levering.

Med hensyn til ordresporing er det noget, som fragtfirma har styr på. Men vi vil informere fragtfirmaet om din oplevelse. Hav en god dag :-)

hurtig svar og levering

26 de agosto de 2024

Hej Henning,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige svar og levering. Vi stræber altid efter at give den bedste service, og det er fantastisk at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen!

28 de agosto de 2024

Hej Thomas,
Tak for anmeldelsen. Velkommen til grøn revolution :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skansol var hurtig til at sende de 16…

Skansol var hurtig til at sende de 16 paneller og skinner til mig, en udmærket beskrivelse af montering, og hurtig kontakt over email da der var brug for det. Alt man kunne ønske.

28 de agosto de 2024

Hej Shaun,
Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen, selvom leveringen var lidt forsinket på grund af forsinket levering af dele til vores lager. Velkommen til grøn revolution :-)

Fleksibel og hjælpsom

Jeg har igennem Skansol købt er sol panel til min båd, som nu er tilsluttet og virker upåklageligt.
Jeg er selv fra Sønderjylland, og da jeg ikke havde lyst til at betale 1500kr for fragt for ét enkelt panel, ringede jeg til Pravin, som var super flink og gjorde det muligt for mig at købe et enkelt panel, som jeg så kunne afhente i Flensborg på deres lager.

Der kom et lille håndteringsgebyr fra lageret, tilgengæld fik jeg hjælp med at bære panelet det lille stykke jeg havde helt ned til båden.

I min oplevelse er de hos Skansol super venlige, imødekommende og fleksible.
Hertil havde han også en interesse for opsætningen af hele systemet, delvis selvfølgelig fordi at der kan være mere slag i det. Men min oplevelse var slet ikke at han ville sælge mig noget jeg ikke kunne bruge.
Mere blot at han ville være sikker på at jeg havde alt jeg skulle bruge til at færdiggøre systemet.

5 stjerner her fra for den samlede oplevelse og priser der er bedre end selv discount butikkerne!

14 de junio de 2024

Hej Rasmus,
Tak for anmeldelsen. Hos skansol er kundetilfredshed ved at levere den optimale løsning førsteprioritet. Vi er glade for, at din båd er en del af den grønne revolution :-)

Køb af solceller

Der er en god kommunikation med kunde så man får en god service.

27 de febrero de 2024

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse :-).

Håber du får det bedste ud af paneler.

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning, og prisen var markedets bedste, og jeg undersøgte grundigt. Konklusionen; uanset alternativer, var tilbuddet og sammensætningen af udstyr var den bedste hos Skansol.

14 de febrero de 2024

Hej Søren,

Det var virkelig en stor oplevelse for os :-) at diskuter dine krav, foreslå bedst mulige paneler, udfordringer med skygger, yderligere automatiseringsmuligheder.

Det var dejligt at have dig som kunde, der ved hvad der skal til og er åben for yderligere muligheder.

Velkommen til den Grøn Omstilling :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.