Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luis, toppenkille o ha att göra med, smidiga affärer där även han går först vilket gör allt tryggare! Ger även bra betalt för det man säljer, rekommenderar starkt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigaste affärerna jag gjort! Alltid dem första jag skriver till, tipsat flertal och alla är lika nöjda. Handlar om 100tals affärer aldrig varit något tjorv. rekommenderar starkt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt flera gånger av Edwin, fått ett bra pris under buff varje gång! Senaste gången så jag sålde min flip knife så köpte han den 5 minuter efter jag skrev till honom! Grymt företag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Förstår inte ens hur de andra bolagen kan vara kvar, swish först och bäst betalat av alla 4 ställen jag kollade på! Tack åter för en affär!💪🏼

Escrito por la empresa

Välkommen till SkinSmart.se – Sveriges tryggaste plattform för att sälja CS2-skins. Vi är ett svenskt registrerat aktiebolag (DnM Trading AB) som skapades för att erbjuda en 100 % säker och smidig skin-handel fri från scams. Hos oss kan du snabbt sälja dina CS2-skins, knivar och handskar och få betalt direkt via Swish. Vår största trygghetsgaranti är att vi alltid swishar pengarna till dig innan du skickar dina items. Du tar alltså ingen risk överhuvudtaget. Sök fram dina skins på vår hemsida, få ett rättvist bud baserat på aktuella marknadspriser och slutför affären samma dag. Sälj smart, tryggt och snabbt med SkinSmart!

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Super trevlig och hjälpsam

Super trevlig och hjälpsam. Han gjorde utbetalningen om pris som vi kom överens om. Kan inget annat än stark rekommendera ++

14 de mayo de 2026

Snabbt, smidigt, enkelt!

Smidigaste affärerna jag gjort!
Alltid dem första jag skriver till, tipsat flertal och alla är lika nöjda.
Handlar om 100tals affärer aldrig varit något tjorv.
rekommenderar starkt

Kanon

Kanon. Smidigt, snabbt. Fick pengarna först. To good to be true. Fick till och med ett kvitto.
Vilken grej va. Tack Edwin.

Riktigt smidigt

Riktigt smidigt ! Gjort säkert 40 trades med Edwin. Går först med Swish och han hjälper mer än gärna till om man har någon fundering. Rekommenderar

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.