Skoman Opiniones 262

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett företag som vet vad service innebär och att snabb leverans är viktig. Att de dessutom också snabbt och trevligt svara på mail är en bonus. Jag kommer absolut att handla hos Skoman igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 gånger Riekerkängor. 1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack. 2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskade stövlarna jag hittade och köpte hos er. Verkar vara bra kvalitét. Då de var lite för små så var jag tvungen att skicka tillbaka dem och beställa ny storlek. Men väldigt snabb leverans båda gån... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blev oerhört besviken då man meddelade mig att den sko jag beställt, var slut på lagret. Det två dagar efter min beställning. Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna... Ver más

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Upptäck en värld fylld av skor! Hos oss hittar du alltid sköna skor med kvalitet och passform i fokus. Med vårt breda sortiment är vi säkra på att du kommer hitta dina nya favoriter! Här kan du handla skor online dygnet runt 7 dagar i veckan eller hälsa på i någon av våra butiker och få hjälp av vår kunniga personal. Våra skor är utvalda med omsorg från välkända varumärken där varje modell utprovas. Vi älskar skor och är stolta över att kunna erbjuda sköna skor för dam, herr och barn i alla åldrar, fötter och tillfällen. Se på dina skor, andra gör det!

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Skor från Skoman

10 de junio de 2026

Hej Eva-Lena,
Stort tack för dina fina ord!🌻 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både servicen, leveransen och kontakten med vår kundservice.

Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du letar efter nya skor. Varmt välkommen tillbaka!

/Tanja SKOMAN

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och passade perfekt!

4 de junio de 2026

Hej Ulla,
Åh! Det gläder oss verkligen att höra att leveransen kom fram snabbt och att skorna passade perfekt. Tusen tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hoppas de blir en ny favorit från första steget.
Önskar dig en underbar tisdag!🌟🌞

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tycker att det är rimligt med retur

Tycker att det är rimligt med gratis retur när man handlar för 1000-lappar.

8 de junio de 2026

Hej Anna,
Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar, oavsett ordervärde för våra kunder som använder våra tjänster, dock har vi ingen möjlighet att erbjuda fri returfrakt också. Denna information finner du inne på våra köpevillkor. Om något verkar oklart i samband med ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, kundservice@skoman.se, så tittar vi gärna närmare på det. Vi hoppas att du är nöjd med din beställning och tackar dig för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Fina och sköna skor

Fina och sköna skor. Jag är mycket nöjd. Det enda lilla minuset är att de blir ganska varma.

7 de junio de 2026

Hej Johan,
Vad roligt att höra att du är nöjd med skorna och att du tycker att de både är fina och sköna att använda. Att dem upplevs som varma kan bero på att material och modeller kan upplevas olika beroende på användning och årstid. Hoppas att du hittar superbra tillfällen för rätt användning av dina nya skor. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback!

Så snabb leverans

Så snabb leverans, beställde på söndagen och hämtades på tisdagen. Snygga och mycket sköna skor.

19 de mayo de 2026

Hej Susanne,
Åh superroligt att höra att leveransen kom fram så snabbt och att du är så nöjd med dina nya snygga och sköna skor. Tusen tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra i skorna och att sprider de lite extra glädje i vardagen.
Önskar dig en fantastisk fredag! 🌞

2 gånger Riekerkängor

2 gånger Riekerkängor.
1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack.
2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att "nix, du har inte dragit ner dragkedjan på rätt sätt". (problemet denna gång var dragkedjan och att det känns som att även detta par snart ska spricka under trampdynan). Så tyvärr, vi ersätter eller lagar inte skon.
Då tar SKOMAN sitt ansvar och löser det hela snyggt och schysst. Tack Skoman! Mvh Ingela

21 de mayo de 2026

Hej Ingela,
Vi beklagar verkligen att du haft problem med båda paren av dina Riekerkängor, men vi är samtidigt väldigt glada över att du känner att vi på Skoman hjälpt dig vidare på ett bra sätt. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hitta en så rättvis och smidig lösning som möjligt för våra kunder. Tusen tack för ditt tålamod, din förståelse och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder så mycket för oss.
Önskar dig en fantastisk fredag! 🌞

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skorna var använda när jag fick dom

Skorna var använda när jag fick dom. Storleken var fel och alldeles för liten. Trist. Har skickat tillbaka dom.

2 de mayo de 2026

Hej Åsa,
Så tråkigt att höra om din upplevelse. Vad gäller storlek kan passform variera mellan olika modeller, men vi har förståelse för att detta upplevs som frustrerande. Vi ser att du har varit i kontakt med vår kundservice. För att värna om din integritet rekommenderar vi att fortsatt dialog sker via den kontakten. Hoppas att du finner ett par andra fina skor du gillar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb hantering av köp och en väldigt…

Snabb hantering av köp och en väldigt bra sandal köpt vid flera tillfällen

24 de abril de 2026

Hej Carina,
Åh vad härligt att du återkommer till samma sandal och att du hittat just din favorit. Så kul att höra att du både uppskattar vår snabba hantering och att allt fungerade smidigt från start till mål. Tusen tack för din fina feedback!
Önskar dig en underbar onsdag! 🌻🌞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans , lätt beställa och skorna från Novita satt perfekt . Super nöjd!

15 de abril de 2026

Hej Camilla,
Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från beställning till leverans och så härligt att skorna från Novita satt perfekt. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.
Önskar dig en underbar onsdag! 🌼🌞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och snygga och sköna…

Snabb leverans och snygga och sköna sandaler

14 de abril de 2026

Hej Ingrid,
Åh så härligt att höra att du är nöjd med både leveransen och sandalerna. Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme. Vi hoppas att du får stor glädje av dem och du är varmt välkommen åter när det är dags för nästa par.
Önskar dig en underbar måndag! 🌻🌞

Nöjd kund.

Snabb och bra leverans.Bootsen tighta men töjs nog.👍😊

9 de abril de 2026

Hej Yvonne,
Så härligt att höra att du är nöjd med både leveransen och dina boots. Det stämmer bra att de ofta formar sig och töjs något efter användning, så vi hoppas att de snart sitter helt perfekt och sprider de där lilla extra vardagsglädjen. Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme.
Önskar dig en underbar torsdag! 🌼🌞

Beställde 1 april

Beställde 1 april, hämtade skorna 2 april hos ombud. Jättenöjd med allt.

1 de abril de 2026

Hej Rebecca,
Åh vad härligt att höra att allt fungerade smidigt och att du är så nöjd med både beställningen och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din köpupplevelse, det betyder så mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!
Önskar dig en underbar måndag! 🌻🌞

Trevligaste kundservicen någonsin

Trevligaste kundservicen jag någonsin varit i kontakt med! Fastän det helt klart var jag som hade gjort ett misstag så löste de det med stort tillmötesgående och värme. Verkligen fin kontakt. Därtill bra produkter och snabba leveranser. Tack, Skoman!

23 de marzo de 2026

Hej Ida,
Åh, vilket underbart meddelande att få! Det gläder oss så mycket att du gillar våra produkter och den snabba leveransen! Det värmer lite extra att höra att du känner dig så nöjd och väl omhändertagen av vår kundservice. Stort tack för att du tog dig tid att ge oss detta fina omdöme och delar med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med fler fina köp framöver.
Önskar dig en underbar onsdag! 🦋🌼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var perfekta skor som jag bestälde

Det var perfekta skor som jag bestälde. Perfekt leverans säkert betalning. Riktigt bra upplevelse. Tack

20 de marzo de 2026

Hej Ritva,
Vad roligt att höra att du är så nöjd med skorna, leveransen och köpupplevelsen, det betyder verkligen mycket för oss. Tusen tack för att du valde att handla hos oss, och för att du delar med dig av din upplevelse. Hoppas att de blir dina nya favoriter i skohyllan.
Önskar dig en underbar måndag! 🌷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Passade perfekt på mina kängor.

Passade perfekt på mina kängor.
Det var svårt att få tag på denna variant, så jag blev jätteglad att ni hade dem

5 de marzo de 2026

Hej Elisabeth,
Åh vad roligt att höra att dina kängor passade perfekt! Vi förstår verkligen känslan när man letat efter en specifik variant och äntligen hittar den, så det gör oss extra glada att vi kunde hjälpa till. Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du valde att handla hos oss. Hoppas att de fungerar riktigt bra för dig och att du får stor glädje av dem framöver.
Önskar dig en strålande fredag!🌞

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blev oerhört besviken då man meddelade…

Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna använda vid annat tillfälle.
Därav mitt betyg, det kunde varit mycket sämre.
Tips: Kontrollera att produkten finns.

23 de febrero de 2026

Hej Marie-Louise,
Vi förstår verkligen besvikelsen när en vara inte finns i lager trots att man lagt en beställning. Det blir en besvikelse för alla. Det gläder oss att återbetalningen gick snabbt och att rabatten kunde användas vid ett annat tillfälle. Vi tar även till oss din feedback om att dubbelkolla lagersaldo ännu bättre, för att undvika liknande situationer framöver. Det är värdefullt för oss när vi kan bli bättre och göra kundupplevelsen ännu tryggare. Tack igen för ditt tålamod och för att du trots allt gav oss ett positivt betyg.
Önskar dig en fantastisk tisdag! ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att hitta app sidan

Enkelt att hitta app sidan, smidigt att beställa! Snabb leverans som gick att följa på DHL. Trevlig online upplevelse

13 de febrero de 2026

Hej Mikaela,
Så härligt att du är nöjd med hela köpupplevelsen. Från att hitta rätt på sidan till smidig beställning och snabb leverans. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och tryggt att handla hos oss, så din feedback betyder mycket. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme.
Önskar dig en underbar tisdag! 🌼❄️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris på den vara jag beställde

20 de febrero de 2026

Hej Marie,
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och priset på din vara. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.
Hoppas du blir riktigt nöjd med ditt köp och varmt välkommen tillbaka igen.
Önskar dig en underbar måndag!🌟

Rymliga o sköna boots

Rymliga o sköna boots. Dubbarna är super , ingen oro när jag går ut mer.

21 de febrero de 2026

Hej Christel,
Så härligt att höra att bootsen känns både rymliga och sköna och extra roligt att dubbarna ger dig den trygghet man verkligen behöver nu när det är halt ute. Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme.
Önskar dig en underbar måndag!

Tretorn low aspa hybrid

Skön varm sko
Passade perfekt för mig storlek 37

10 de febrero de 2026

Hej Eva,
Så roligt att höra att de sitter perfekt i storlek 37 och att du upplever dem som både sköna och varma. Härligt att höra att du känner dig nöjd med den snabba leveransen. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din köpupplevelse.
Önskar dig en underbar tisdag!🌟❄️
/Caroline SKOMAN

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.