Ett företag som vet vad service innebär och att snabb leverans är viktig. Att de dessutom också snabbt och trevligt svara på mail är en bonus. Jag kommer absolut att handla hos Skoman igen :)
La empresa ha respondido
2 gånger Riekerkängor. 1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack. 2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att... Ver más
La empresa ha respondido
Älskade stövlarna jag hittade och köpte hos er. Verkar vara bra kvalitét. Då de var lite för små så var jag tvungen att skicka tillbaka dem och beställa ny storlek. Men väldigt snabb leverans båda gån... Ver más
La empresa ha respondido
Blev oerhört besviken då man meddelade mig att den sko jag beställt, var slut på lagret. Det två dagar efter min beställning. Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna... Ver más
La empresa ha respondido
Upptäck en värld fylld av skor! Hos oss hittar du alltid sköna skor med kvalitet och passform i fokus. Med vårt breda sortiment är vi säkra på att du kommer hitta dina nya favoriter! Här kan du handla skor online dygnet runt 7 dagar i veckan eller hälsa på i någon av våra butiker och få hjälp av vår kunniga personal. Våra skor är utvalda med omsorg från välkända varumärken där varje modell utprovas. Vi älskar skor och är stolta över att kunna erbjuda sköna skor för dam, herr och barn i alla åldrar, fötter och tillfällen. Se på dina skor, andra gör det!
Sjöbodavägen, 145 53, Norsborg, Suecia
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Skoman
Tycker att det är rimligt med gratis retur när man handlar för 1000-lappar.

Respuesta de Skoman
Fina och sköna skor. Jag är mycket nöjd. Det enda lilla minuset är att de blir ganska varma.

Respuesta de Skoman
Så snabb leverans, beställde på söndagen och hämtades på tisdagen. Snygga och mycket sköna skor.

2 gånger Riekerkängor.
1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack.
2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att "nix, du har inte dragit ner dragkedjan på rätt sätt". (problemet denna gång var dragkedjan och att det känns som att även detta par snart ska spricka under trampdynan). Så tyvärr, vi ersätter eller lagar inte skon.
Då tar SKOMAN sitt ansvar och löser det hela snyggt och schysst. Tack Skoman! Mvh Ingela

Respuesta de Skoman
Skorna var använda när jag fick dom. Storleken var fel och alldeles för liten. Trist. Har skickat tillbaka dom.

Respuesta de Skoman
Snabb hantering av köp och en väldigt bra sandal köpt vid flera tillfällen

Respuesta de Skoman
Snabb leverans , lätt beställa och skorna från Novita satt perfekt . Super nöjd!

Respuesta de Skoman
Snabb leverans och snygga och sköna sandaler

Respuesta de Skoman
Beställde 1 april, hämtade skorna 2 april hos ombud. Jättenöjd med allt.

Respuesta de Skoman
Trevligaste kundservicen jag någonsin varit i kontakt med! Fastän det helt klart var jag som hade gjort ett misstag så löste de det med stort tillmötesgående och värme. Verkligen fin kontakt. Därtill bra produkter och snabba leveranser. Tack, Skoman!

Respuesta de Skoman
Det var perfekta skor som jag bestälde. Perfekt leverans säkert betalning. Riktigt bra upplevelse. Tack

Respuesta de Skoman
Passade perfekt på mina kängor.
Det var svårt att få tag på denna variant, så jag blev jätteglad att ni hade dem

Respuesta de Skoman
Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna använda vid annat tillfälle.
Därav mitt betyg, det kunde varit mycket sämre.
Tips: Kontrollera att produkten finns.

Respuesta de Skoman
Enkelt att hitta app sidan, smidigt att beställa! Snabb leverans som gick att följa på DHL. Trevlig online upplevelse

Respuesta de Skoman
Bra pris på den vara jag beställde

Respuesta de Skoman
Rymliga o sköna boots. Dubbarna är super , ingen oro när jag går ut mer.

Skön varm sko
Passade perfekt för mig storlek 37

Respuesta de Skoman
Más información sobre otros tipos de reseñas.