Ett företag som vet vad service innebär och att snabb leverans är viktig. Att de dessutom också snabbt och trevligt svara på mail är en bonus. Jag kommer absolut att handla hos Skoman igen :)
La empresa ha respondido
2 gånger Riekerkängor. 1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack. 2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att... Ver más
La empresa ha respondido
Älskade stövlarna jag hittade och köpte hos er. Verkar vara bra kvalitét. Då de var lite för små så var jag tvungen att skicka tillbaka dem och beställa ny storlek. Men väldigt snabb leverans båda gån... Ver más
La empresa ha respondido
Blev oerhört besviken då man meddelade mig att den sko jag beställt, var slut på lagret. Det två dagar efter min beställning. Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna... Ver más
La empresa ha respondido
Upptäck en värld fylld av skor! Hos oss hittar du alltid sköna skor med kvalitet och passform i fokus. Med vårt breda sortiment är vi säkra på att du kommer hitta dina nya favoriter! Här kan du handla skor online dygnet runt 7 dagar i veckan eller hälsa på i någon av våra butiker och få hjälp av vår kunniga personal. Våra skor är utvalda med omsorg från välkända varumärken där varje modell utprovas. Vi älskar skor och är stolta över att kunna erbjuda sköna skor för dam, herr och barn i alla åldrar, fötter och tillfällen. Se på dina skor, andra gör det!
Sjöbodavägen, 145 53, Norsborg, Suecia
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Enkelt att beställa och snabb leverans

Respuesta de Skoman
Bra bildmaterial som visade slövlarna från slla vinklar
Snabb leverans.
Catharina

Respuesta de Skoman
Toppenbra butik, snabb leverans och mycket snygga skor, stövlar m m.

Respuesta de Skoman
Tack, för en av de snabbaste leveranser jag varit med om!
Blev supernöjd med mina nya, fina stövlar.

Respuesta de Skoman
Tyvärr var mitt paket helt söndertrasat när det hämtades. Även kängorna hade tagit stryk.
Jag var tvungen att använda dem då de köptes för speciellt tillfälle. Möttes snabbr och väldigt rimligt med kompensation som motsvarade skadan.
Stort tack för snabbt svar på mail

Respuesta de Skoman
Är jättenöjd med mina skor, har dom månnga timmar på jobbet utan att få ont i fötterna, helt underbara ett par sheinker

Respuesta de Skoman
Snabb expediering, mkt bra inf. om skostorlekar o det blev jättesköna boots t mig.

Respuesta de Skoman
Tyvärr blev inte stövlarna som jag tänkt mig men snabb och smidig retur gör att jag säkert kommer att handla där igen

Respuesta de Skoman
Skor från Charlotte är de skönaste jag någonsin haft och dessa nyköpta verkar varavu samma klass. Plats för tårna, lätta och bekväma!

Respuesta de Skoman
Skorna var precis som bild och text beskrev dem och riktigt sköna

Respuesta de Skoman
Bra pris och superfina skor samt snabb leverans! Tack!*****

Respuesta de Skoman
Skorna var över förväntan, bekväma och snygga och för ett okej pris.

Respuesta de Skoman
Jättebra pris, snabb leverans. Skorna gick sönder efter en period, men de var snälla och skickade nya. Topp verkligen!

Respuesta de Skoman
Mycket god kvalitet,personlig service ,snabb leverans av mina skor.

Respuesta de Skoman
Det var en mycket snabb och smidig affär. Endast 2 dagar innan jag hade mina skor.

Respuesta de Skoman
Jättefina och sköna skor från Steve Madden, snabb och smidig leverans.

Respuesta de Skoman
Más información sobre otros tipos de reseñas.