Skoman Opiniones 262

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett företag som vet vad service innebär och att snabb leverans är viktig. Att de dessutom också snabbt och trevligt svara på mail är en bonus. Jag kommer absolut att handla hos Skoman igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 gånger Riekerkängor. 1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack. 2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskade stövlarna jag hittade och köpte hos er. Verkar vara bra kvalitét. Då de var lite för små så var jag tvungen att skicka tillbaka dem och beställa ny storlek. Men väldigt snabb leverans båda gån... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blev oerhört besviken då man meddelade mig att den sko jag beställt, var slut på lagret. Det två dagar efter min beställning. Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna... Ver más

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Upptäck en värld fylld av skor! Hos oss hittar du alltid sköna skor med kvalitet och passform i fokus. Med vårt breda sortiment är vi säkra på att du kommer hitta dina nya favoriter! Här kan du handla skor online dygnet runt 7 dagar i veckan eller hälsa på i någon av våra butiker och få hjälp av vår kunniga personal. Våra skor är utvalda med omsorg från välkända varumärken där varje modell utprovas. Vi älskar skor och är stolta över att kunna erbjuda sköna skor för dam, herr och barn i alla åldrar, fötter och tillfällen. Se på dina skor, andra gör det!

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Supernöjd med allt

Snabb leverans, bra service. Känns som att de verkligen månar om sina kunder. Supernöjd!

2 de junio de 2025

Hej Cecilia ,
Åh vilket härligt omdöme! Så härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och din upplevelse. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna fina feedback! Det värmer verkligen 😊, tack snälla!
Önskar dig en underbar torsdag! 🌞🌻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med mitt köp!

30 de mayo de 2025

Hej Helena,
Så härligt att höra att du är så nöjd med ditt köp hos oss. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.
Önskar dig en magisk måndag! 🌻🌞

Svarta ballerinaskor

Svarta ballerinaskor, helt som förväntat, sköna, mjuka och följsamma!
Snabbast tänkbara leverans!
Återkommer med nya köp!

10 de mayo de 2025

Hej Marianne,
Åh! Vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med dina nya ballerinaskor och den snabba leveransen. Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme. Tusen tack! Du är så varmt välkommen åter Marianne.
Önskar dig en magisk måndag!🌞🌻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bild och beskrivning på hemsidan.

Bra bild och beskrivning på hemsidan.
Snabb leverans.
Mycket nöjd med min väska

25 de mayo de 2025

Hej Anna,
Åh! Vad härligt att höra att din nya väska motsvarade dina förväntningar och att du känner dig så nöjd. Tack snälla för att du delar med dig av din köpupplevelse och för ditt otroligt fina omdöme. Tusen tack!
Önskar dig en magisk måndag!🌻

Snygga skor

Snygga skor, snabb leverans och ett bra pris

5 de mayo de 2025

Hej Karolina,
Åh så härligt att höra att du känner dig nöjd med din köpupplevelse hos oss. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna fina feedback! Det värmer verkligen 😊
Önskar dig en underbar måndag! 🌻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättesköna och riktigt snygg färg!

2 de mayo de 2025

Hej Maja,
Vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med din köpupplevelse. Tack snälla för att du delar med dig, och vi blir verkligen så glada av ditt fina omdöme. Tusen tack!
Önskar dig en magisk fredag! 🌻

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snygga och sköna sneakers

Snygga och sköna sneakers. Detta var mitt andra par av samma modell. De är toppen! Grädden på moset- Snabb leverans!

25 de abril de 2025

Hej Lollo,
Åh det är så härligt när man hittar sina favoriter och dubbelt härligt när de finns kvar i sortimentet när man behöver ett nytt par. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna fina feedback! Det värmer verkligen 😊! Vi blir verkligen så glada att höra att du blivit nöjd med skorna samt hela upplevelsen.
Önskar dig en fantastisk fredag! 🌞

Jag köpte en fin väska

Jag köpte en fin väska, fick exakt vad jag hade väntat mig och snabb leverans. Kan tänka mig att beställa någon mer gång härifrån!

25 de abril de 2025

Hej Jennifer,
Vad fantastiskt att höra att du är nöjd med din nya väska och leveransen. Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen åter och tveka inte på att höra av dig om du har funderingar.
Önskar dig en fantastisk tisdag! 🌞

Bra kvalitet

Bra kvalitet

26 de abril de 2025

Hej Saida,
Så härligt att höra att du är nöjd med kvaliteten. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme. Det värmer verkligen.
Önskar dig en fantastisk tisdag! 🌞

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och varan var som jag förväntade mig.

24 de abril de 2025

Hej Ulla,
Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt köp och leveransen. Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme. Tusen tack!
Önskar dig en magisk helg! 🌞

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Returnera inte om ni köper online

Skoman tar minst 80 kr för retur – 160 kr om man klistrar retursedeln på förpackningen som skorna kom i, så beställ inte online om ni inte är helt säkra på att ni kommer att behålla skorna.

22 de abril de 2025

Hej Dennis,
Vi får hänvisa till våra köpevillkor där all information gällande villkor för köp hos oss finns. För att skydda din integritet, rekommenderar vi att du kontaktar oss på kundservice@skoman.se om du har frågor gällande just din order.
Önskar dig en magisk onsdag! 🌻

Snabb service

Snabb service. Supernöjd med mina första Riekers. Skönaste någonsin och har fått komplimanger redan.

17 de abril de 2025

Hej Pamela,
Men åh, fantastiskt att höra att du är supernöjd med dina nya skor och den snabba leveransen.
Önskar dig en magisk onsdag!🌷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sköna skor bra storlek ock bara kvalite.

16 de abril de 2025

Hej Tuncer,
Så härligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.
Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme! Det värmer verkligen 😊!
Önskar dig en underbar torsdag! 🐣🌻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb frakt och superfina skor!!!

31 de marzo de 2025

Hejsan,
Vad fantastiskt att höra att du är nöjd med ditt köp samt den snabba leveransen!
Tack snälla för att du delar med dig av din köpupplevelse. Vi blir så glada av ditt fina omdöme, tusen tack!
Önskar dig en underbar onsdag!🌞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba leveranser och god kontakt

Snabba leveranser och god kontakt. Alltid nöjd med varorna.

31 de marzo de 2025

Hej Margery,
Åh så härligt att du är nöjd med både våra varor och den snabba leveransen! Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna fina feedback! Det värmer verkligen 😊! Vi blir verkligen så glada att höra att du blivit nöjd med hela upplevelsen.
Önskar dig en underbar onsdag! 🌞

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta butik för att ta emot reklamationer reklamationer!!!

Den sämsta shoppingen jag någonsin har gjord. Jag bar skorna en gång under en kort period. Och de gjorde så ont på hälsenan. Mina strumpor blev dessutom färgade , och ingen av detta ansågs vara en giltigt reklamation. Det vara bara bortkastade pengar.

17 de marzo de 2025

Hej Ismete,
Vad tråkigt att höra. Lyckas inte finna din order eller mailtråd. Vänligen kontakta kundtjänst via mail - kundservice@skoman.se för att vi ska kunna se över ditt ärende, försöka hjälpa dig vidare och skydda din integritet.
Önskar dig en underbar onsdag! 🌞

Prisvärda o snabb leverans

Prisvärda o snabb leverans,
Passformen va perfekt.

16 de marzo de 2025

Hej Jessica,
Vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med ditt köp hos oss.
Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så otroligt glada av dina 5 stjärnor. Tusen tack! 🌟
Önskar dig en magisk måndag! 🌞

Allt fungerade klockrent

Allt fungerade klockrent

4 de marzo de 2025

Hej Michael,
Men åh vilket härligt omdöme! Fantastiskt att höra att allt fungerade som det ska och att du känner dig så nöjd med ditt köp. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme.
Önskar dig en fantastisk fredag! 🌞

Mycket nöjd med kängorna

Mycket nöjd med kängorna

13 de marzo de 2025

Hej Bo,
Så härligt att höra att du är nöjd med dina nya kängor. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme.
Önskar dig en fantastisk fredag!🌞

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag Hade satt noll stjärnor om det…

Jag Hade satt noll stjärnor om det gick. Otroligt dåligt bemötande. Dom tar inte ansvar för reklamationer, svarar inte heller på varför dom inte ”godkänner” reklamationen. Köp inte från Skoman!

5 de marzo de 2025

Hej Linda,
Vi ser att du vart i kontakt med vår kundservice och att du fått vidare hjälp med din reklamation. För att skydda din integritet, kommer vi inte att gå in på detaljer för ditt specifika ärende. Har du frågor eller funderingar kan du vända dig till vår mailkonversation.
Önskar dig en underbar torsdag!🌸
/ Caroline SKOMAN

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.