Klart anbefale dette firma hvis man skal ha ryddet store ting væk. De kom til tiden og var meget effektive. Vælger helt sikkert dem igen.
Consulta las opiniones de los clientes
Excellent service each time we've had need of them (four times). They arrived early, they were fast, friendly, efficient, and cheaper than the estimate we got on the phone. No complaints whatsoever... Ver más
Jeg skulle have fjernet flere ikke bærende vægge i forbindelse med en større renovering. Dette klarede Skraldebilen hurtigt og effektivt. De stillede med et stærkt, serviceminded og yderst kompetent... Ver más
Vi er i gang med en større renovering af vores hus og skulle bruge containere til vores beton affald. Vi havde en rigtig god oplevelse med skraldebilen.dk. Gitte var meget behjælpelig med alt informat... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de tratamiento de desechos
- Servicio de contenedores
- Proveedor de contenedores
- Contratista de demoliciones
- Servicio de basuras
- Proveedor de arena y gravilla
Escrito por la empresa
Vi arbejder udfra miljørigtige forhold og gør en dyd ud af servicere vores kunder til det ypperste. Vi er klar på enhver opgave, både lille, mellem og stor.
Información de contacto
Avedøreholmen 84, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 71991067
- info@skraldebilen.dk
- skraldebilen.dk
Udsøgt service fra start til slut.
Udsøgt service fra start til slut.
Kontorassistent Mette var ualmindelig flink og meget tålmodig. Drengene som hentede en sandwich sol hos mig, var både søde & meget serviceminded.
Kan varmt anbefales herfra
Godt arbejde 👍
Jeg har nu brugt skraldebilen ad flere omgange til privat bolig. Dygtige folk som bare klør på og knokler. Også er de vildt søde og venlige. Kan kun anbefale dem 😊
Vi vil bare lige skrive tak for den…
Vi vil bare lige skrive tak for den fine service og hjælp med vores flytning . Det xtra gør bare at man bemærker det positivt 😊
Nedrivningsopgave blev klaret yderst tilfredstillende
Havde hyret skraldebilen til et nedrivningsjob. En væg skulle væk og folkene der kom var profesionelle og gode at kommunikere med! Vi er meget tilfredse og utilsigtet hændelse blev klaret på en konstruktiv og god måde. Kan virkelig anbefale skraldebilen.
Jeg havde besøg af skraldebilen i går
Jeg havde besøg af skraldebilen i går,
de skulle hente gulvtæpper, kummefryser, klædeskabe samt en masse andet skrammel.
De kom til tiden som var mellem 10 -12 og arbejdede uafbrudt, samtidig med at de var meget venlige og behagelige at omgås.
Prisen var helt i orden, ingen ubehagelige
overraskelser der, og det var billigt.
Mange tak. Jeg anbefaler 100 % Skraldebilen.
Hurtigt, nemt og effektivt.
Havde for nylig glæde af Skraldebilen til at fjerne nogle gamle møbler i forbindelse med renovering af vores lejlighed. Det tog kun 25 minutter for de tre unge og høflige mænd at klare den sag. Dejligt at den slags firma eksisterer. Kan varmt anbefales.
Pris og service går hånd i hånd.
Vi får en god pris og aftaler de skal levere tidligt en onsdag morgen. Kan de ikke det, så vil vi have den tirsdag i stedet. Det kan de godt, bliver der aftalt.
Det bliver onsdag morgen. Ingen container. Ringer ind, chaufføren har travlt, den er der inden længe, svarer de.
Ringer ind igen et par timer efter, chaufføren er travl, den er der ingen middag, svarer de.. den kom ved en 14 tiden . Tre mand på arbejde, som er igang med at pille tag ned og ikke kan komme af med tegl.
Dårlig start. Men vi fik en større container, heldigvis, da deres lille var i stykker.
Den skal afhentes og vi bliver bonget for to gange afhentning, da de også skal hente plastkørepladerne. Var der dog ikke selv ved afhentning, men er sikker på de ikke kørte to gange for to plastplader. De kunne sagtens have været smidt oven i.
Vi får dem ud igen anden gang med en container igen, der går lidt rod med regningen, der er fejl på, den skal rettes, den bliver sendt sent, og den første regning, fra første leje, er stadig ikke kommet.
Der sker en misforståelse, der bliver kun betalt den ene af de to regninger.
Hører ikke fra dem, pludselig får vi en skrivelse fra inkasso. Skriver ind, da vi mener vi har betalt- vedhæfter kopi fra banken - men det er den forkerte regning. Jeg skriver ind og aftaler de annullere inkassoen og jeg indbetaler straks.
Sender dem en kopi på mail , bare for st være sikker på der ikke sker misforståelser igen.
Inkasso fortsætter og nu afventer vi fogden- vi ringer ind og får fortalt vi ikke fremgår i systemet at vi skylder dem noget, som vi heller ikke gør, men inkasso fortsætter :)
De er fine i deres listepriser. Men de har lidt for meget fart på og vores første regning var så forsinket, da vi rykkede for den føltes det som om de bare havde skyndt sig at udfylde den . Syntes ikke vægt stemte, men de er så billige at det ikke gør så meget- ligeledes med alle deres tillæg, som bliver smidt på pr automatik når de fakturerer .
Men de er billige.
Små 90 m2 lertegl samt rest lægter og isolering, lidt mursten fra toppen af en skorsten, lidt blandet affald; små 20.000 kr ......
Svar :
Selvfølgelig skal man i fogden, hvis man skylder penge. Men første gang vi hører, at der er gået kuks i betalingen, pga forvirringen over fakturaerne , rettelser mm, er fra jetrs inkasso og ikke fra jer. Og samme dag betaler vi selvfølgelig.
Skriver også ind , sender et billede af betalingen også- har alle mails stadig. Skriver ind, at vi ikke har modtaget en eneste påmindelse, men nu er der betalt og spørger om alt er okay - får ingen svar. Bare flere breve fra inkasso . Har også forsøgt at ringe ind men der stod ikke at vi skyldte noget, blev vi forklaret. Men inksssobrevene fortsætter, så vi ses nok i fogedretten 😁
Opdateret :
Nu røg den så i fogedretten, vi afventer dato. I mellemtiden har I registreret os i RKI - pæn gæstus.
I har fået mails på betaling, før der kom inkasso på, vi har talt i telefon med jer og har fået bekræftet, at der ikke skyldes noget og nu skal vi så bøvle med en tur i fogedretten.
Jeg vil ønske, at det er lovligt at sende jer en faktura for den tid der skal bruges på det, fordi så får I en :-)
Men vi har alligevel været så flinke at sende dokumentation på betalingerne til indkassoen, så I måske kan nå at spare gebyret til fogden. Det er lidt spild af penge.
4. Gang er lykkens gang.
Har indsendt bilag og dokumentation, ellers ville trustpilot ikke holde de her svar oppe efter jeres indsigelse , så I burde vide hvem vi er, da vi et en verificeret kunde.
Jeg har ringet ind til jer, men jeres bogholderi har ikke været at træffe. Og de ringer ikke tilbage, som aftalt.
Det er nok dér skoen trykker- I skal have styr på bogholderiet først :)
5. Gang må være lykkens gang så?
Nu er vi snart pennevenner føler jeg, så du får lige en forklaring på navnet ; DFK
Google laver selv forkortelser og da vi skrev anmeldelsen her, så kom den under en forkert googlekonto.
Men skidt pyt, vi har modtaget jeres fogedkrav nu og I har husket at krydse af i rubrik 7, at vi skal ses i en civilret, hvis vi har indsigelser på fogedkravet- vi har printet alle mails og betalinger ud og sender det ind til fogen i morgen- og så ses vi nok i civilretten til den tid.
Mbh Daniel, sax montage. :-)

Så utrolig flot
Så utrolig flot, præcise, effektive, hjælpsomme, behagelige og billigt - hvor kan jeg være andet end begejstret
Skraldebilen skulle tømme loftrummet i…
Skraldebilen skulle tømme loftrummet i min ejerforening d. 7/6 kl 7:45. Jeg tog imod to mænd og gav dem instruktioner til hvordan opgaven skulle klares. Meget simpelt; I skal tømme loftrummet for ALT, men de to kasser og to poser med tøj der står på opgangen skulle de IKKE røre. Det var også skrevet med tusch på kasserne. Da jeg så kommer hjem igen ser jeg, at begge kasser og poser er væk. Kasser fulde af billeder og minder samlet gennem et helt liv, og tøj der skulle doneres. Jeg har efterfølgende desperat prøvet at komme i kontakt med jer i håbet om at kunne rede mine ting, der har meget stor værdi for mig. Men jeg har absolut ingen respons fået overhovedet. Det er under al kritik. Jeg er dybt frustreret og rasende over at en så simpel besked kan blive misforstået. Og at I så ingen forståelse har for min situation efterfølgende er forkasteligt. Jeg forventer stadig at få et svar på hvor I har gjort at mine ting, om ikke andet hvordan I har tænkt jer at rode bod på det.
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Vi havde en fantastisk god oplevelse med skraldebilen. De var i stand til at komme hurtigt ud. Kom til tiden. Dygtige og servicemindede folk, og meget transparent pris - man følte sig bare tryg fra start til slut. Skraldebilen kan varmt anbefales!
Fik fjernet 2 stk sofaer
Fik fjernet 2 stk. sofaer lynhurtigt og fra 4. sal.
Flinke unge mennesker så alt i alt en fin oplevelse.
Vil absolut anbefale jer til andre.
Super service!!
Super service!!! Brugt i forbindelse med flytning og det har været nemt, hurtigt, effektivt for fantastiske pris! Anbefales til alle
Undgå levering i bigbags.
De leverer bigbags med grus og leret vejgrus til os.
Første bigbag tages ned i kæder i stropperne.
Resten tages med grab hvilket resulterer i at de mases, flere mister indhold på ladet. To er klemt over så vi ikke kan flytte dem (pointen med levering i bigbag) Bags er revet/klemt over på midten og indhold løbet ud. Begge gik itu ved løft og måtte håndskovles.
Skrev og bedt dem komme og grabe den ødelagte væk og leverer en ny.
Retteligt burde de hente hele møget og leverer en ny portion som ikke er delvist tømte grundet aflæsning med grab.
Ingen respons før ugen efter levering.
Forklaringwn var at de havde brugt en underleverandør 🤷🏼♂️🤷🏼♂️😂😂
Jeg er da ligeglad. Men det var sådan det blev “løst” eller hvad det kan kaldtes
Ikke imponeret.

Respuesta de Skraldebilen Aps
Fik tømt vores loft på en villa på…
Fik tømt vores loft på en villa på Amager idag..
Super flinke og hurtige,,, de var meget hjælpsomme
Vi helt sikker bruge dem igen.
Og rigtig fin pris
søger job
Hej, jeg er en 47 arig mand som søger job da jeg lige er blevet fyret som kok på macdonalds, I må gerne være søde at skrive tilbage vis i er interreseret.

Fantastisk service
Fantastisk service. Brugt i forbindelse med renovering og det har bare spillet. Nemt, hurtigt og overskueligt. I sådanne renoverings projekter, tænker man sjældent over affaldet det medfører. Skraldebilen aps gjorde det nemt for os og ydede det vi søgte. Det er ikke sidste gang.
Super hurtig respons og deres chauffør…
Super hurtig respons og deres chauffør Rasmus, kan vende en lastbil på et frimærke.
Det er ikke sidste gang at vi samarbejder med Skraldebilen.dk
Mvh Morten
Projektleder Nedriver.com
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Vi bestilte en container vi selv fyldte da vi havde så meget skrald og byggeaffald. De var super fleksible med hvad typer affald vi måtte smide i, så vi ikke stod med noget tilbage :-)
Hurtig levering og afhentning.
Gennemskuelige priser og desuden gode priser ;-)

Respuesta de Skraldebilen Aps
Super effektivt firma.Kommer som aftalt…
Super effektivt firma.Kommer som aftalt og udfører opgaven til perfektion.Vi vil til enhver tid benytte Skraldebilen igen.Den sparede os for meget arbejde.

Flinke og effektive!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.