Klart anbefale dette firma hvis man skal ha ryddet store ting væk. De kom til tiden og var meget effektive. Vælger helt sikkert dem igen.
Consulta las opiniones de los clientes
Excellent service each time we've had need of them (four times). They arrived early, they were fast, friendly, efficient, and cheaper than the estimate we got on the phone. No complaints whatsoever... Ver más
Jeg skulle have fjernet flere ikke bærende vægge i forbindelse med en større renovering. Dette klarede Skraldebilen hurtigt og effektivt. De stillede med et stærkt, serviceminded og yderst kompetent... Ver más
Vi er i gang med en større renovering af vores hus og skulle bruge containere til vores beton affald. Vi havde en rigtig god oplevelse med skraldebilen.dk. Gitte var meget behjælpelig med alt informat... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de tratamiento de desechos
- Servicio de contenedores
- Proveedor de contenedores
- Contratista de demoliciones
- Servicio de basuras
- Proveedor de arena y gravilla
Escrito por la empresa
Vi arbejder udfra miljørigtige forhold og gør en dyd ud af servicere vores kunder til det ypperste. Vi er klar på enhver opgave, både lille, mellem og stor.
Información de contacto
Avedøreholmen 84, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 71991067
- info@skraldebilen.dk
- skraldebilen.dk
De bedste penge jeg har givet ud i lang…
De bedste penge jeg har givet ud i lang tid, og endda en rimelig pris! Hurtige og effektive samt venligt personale. Det ville have taget mig dagevis at få skilt skabe, sofa osv ad og båret det ned fra 4. sal. Kan kun anbefale Skraldebilen!

Superservice
Superservice! Både af dem der hentede mine ting, og administrationen! Kan varmt anbefale dem!

Hurtig og effektiv
Tak for hjælpen med at få hhv. fjernet skrald og flyttet ting fra vores loft. Det var hurtigt og effektivt, og det var en stor hjælp for os i vores ejendom.

Hverdagens helte 😀
Sikke en service. Jeg stod med en uoverskuelig opgave, da mit loft skulle tømmes.
Fra første mail til vel overstået arbejde, har jeg kun mødt venlig imødekommenhed og flot service.
Jeg er så taknemmelig og overvældet, Jannick og Carsten er et Power team og hverdagens helte.
Tusind tak for hjælpen 🥰

Respuesta de Skraldebilen Aps
Vi har bestilt container til dødsboer…
Vi har bestilt container til dødsboer og kan kun sige SUPER SERVICE! Tak for jer!

Amazing service!!
Amazing service.
They have helped me with several cases.
They are always very flexible and the staff is always very nice.
I would definitely recommend Skraldebilen to anyone!
Skraldebilen.dk, top god oplevelse .
Skraldebilen.dk er professionelle og rare mennesker.
Nemt, hurtigt og bare en god oplevelse.
Når man står med skrald, nedrivning af køkken eller bad med mere, er det svært at overskue. Derfor var skraldebilen.dk mine redningsmand, og jeg vil bruge dem igen.
En varm anbefaling herfra.

Respuesta de Skraldebilen Aps
Helt igennem perfekt måde at spare en…
Helt igennem perfekt måde at spare en masse ture til genbrugsstationen, hvis man har gang i en større oprydning. Hele forløbet har været perfekt, alt fra bestilling, levering og til afhentning. Kundeservice har været helt i top fra start til slut. Tak for lån af container.

Kanon oplevelse
Kanon oplevelse, kom som aftalt, var utrolig professionelle og hurtig og let at kommunikere med. Det er ikke sidste gang jeg bruger deres service.

Respuesta de Skraldebilen Aps
Tak for hurtig udført arbejde hos mig i…
Tak for hurtig udført arbejde hos mig i Næstved. Kan varmt anbefale dem til andre. 😊
Hurtig respons ved bestilling.
Hurtig respons ved bestilling.
Søde og effektive mænd der blev sendt ud, passe godt på vægge og inventar. Bruger det helt klart igen.
God og effektiv rydning af nedlagt…
God og effektiv rydning af nedlagt tandlægeklinik.Effektive og tiltalende unge mennesker ,der gik til sagen med ildhu.Jeg var meget tilfreds med skraldebilens service

Tømning af dødsbo
Fik tømt et dødsbo på en dag, til en meget god pris. Sparede mindst 10.000 kr. i forhold til dem som normalt tømmer dødsbo. Tusind tak
Tilfredshed herfra
Da vi havde et familiemedlem der var gået bort, skulle vi rydde et helt hus, værksted, skure osv.
vi kontaktede skraldebilen og lavede aftale omkring leje af container.
Denne blev leveret på adressen og vi lejede den ind over en weekend hvor vi så tømte huset.
Vi fik vejledning i hvad der måtte komme i og hvad der ikke måtte komme i.
Efterfølgende blev containeren afhentet.
Super nem og god løsning for os og fuld tilfredshed.
Skraldebilen holdte alle aftaler og der var ingen problemer.
Vil klart bruge skraldebilen i lignende tilfælde med behov for hjælp til at bortskaffe store mængder affald.

hurtig og skøn service
Så hurtig og skøn service. Helt klart noget vi vil anbefale til andre.

Respuesta de Skraldebilen Aps
Super kundeoplevelse med masser af…
Super kundeoplevelse med masser af hjælp selvom vi var nødt til at ændre datoer og bestille en ekstra container i forløbet.
Kan stærkt anbefales.

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Det var hurtigt, nemt og overraskende billigt - og så endda med god service og vejledning.
Bedste Julegave 2020
Vi besluttede at hjælpe vores datter og svigersøn med at få deres byggeaffald fjernet hurtigst mulig, hvorfor vi kontaktede Skraldebilen, der på en yderst professionel og ikke mindst, venlig måde guidede os frem til vores behov.
Fakturering, levering og afhentning blev udført i henhold til aftale.
Kan kun varmt anbefale Skraldebilen.

Supergod
Supergod, hurtig, venlig og professionel service. Jeg anbefaler bestemt Skraldebilen - jeg kommer til at bruge dem igen :-)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.