Jeg har brugt Rasmus flere gange til elarbejde i mit hus og har altid været rigtig godt tilfreds. Senest havde jeg problemer med strømmen i huset, og Rasmus reagerede hurtigt og hjalp med at fi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Flinke og dygtige mennesker. Fik hurtigt hjælp i weekenden ift. en hovedsikring sammen men en god forklaring om problemet. Derefter fik hjælp fra dem med at få el tavlen restruktureret. De er... Ver más
Vi havde fornøjelsen af at have Mikkel fra Skrivers El, til at hjælpe med en total renovering af el i vores nykøbte hus. Det er et gammelt 70’er hus, med mange gamle forskellige løsninger og ud... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Skriver’s El Teknik får du mere end bare en elektriker. Du får en samarbejdspartner, der leverer sikre, holdbare og effektive løsninger til både private og erhverv. Vi tror på god service, klar kommunikation og elarbejde, du kan stole på – hver gang.
Información de contacto
Mølleskrænten, 4140, Borup, Dinamarca
- info@skriverel.dk
- skriverel.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har brugt Rasmus flere gange til…
Senest havde jeg problemer med strømmen i huset, og Rasmus reagerede hurtigt og hjalp med at finde ud af, hvor problemet lå.
Han er altid professionel, grundig og nem at have med at gøre, og arbejdet bliver lavet ordentligt.
Jeg vil helt klart bruge Rasmus igen og kan varmt anbefale ham.
Flinke og dygtige mennesker.
Flinke og dygtige mennesker.
De er meget venlige og de hjælp mig forstå problemet og hvilken løsninger der findes.
God oplevelse.
Et firma som er dygtige og pålidelige
Et firma som er dygtige og pålidelige, som leverer arbejdet til UG. Vi fik hjælp til nyt EL i vores køkken, og hele forløbet har virket upåklageligt.
Vi kan bestemt anbefale Skriver's EL Teknik til andre, det bliver i hvert fald dem vi kommer til at bruge fremadrettet.
5 stjernet arbejde
Valgte Skriver's El Teknik blandt 3 andre tilbud til at installere ny el tavle. Jeg har kun godt at sige om firmaet. Konkurrence dygtige priser. Hurtig respons og alt arbejde blev udført som aftalt. Meget professionelt. Installatørerne der dukkede op var begge meget venlige og imødekommende.
Jeg har haft to af deres ansatte ude og…
Jeg har haft to af deres ansatte ude og renovere vores lejlighed, de var hurtige og gav os nogle gode ideer til andre alternativer end hvad vi selv havde tænkt, vi er meget tilfredse, service er i top, og prisen var fair
Frisk og faglig kompetent
Det er et gammelt 70’er hus, med mange gamle forskellige løsninger og udfordringer, som der blev taget hånd om fra start til slut.
Mikkel var super flink og frisk, og udførte alt fra indbygget tavle til placeringer af stik mm.
Vi kan varmt anbefale Mikkel og han kommer tilbage igen til Oktober, når vi er længere i processen med vægge osv, så han kan slutmontere.
Seriøse og dedikerede medarbejdere
Seriøse og dedikerede medarbejdere, som er meget ærekære over for det arbejde de udfører.
De har ordnet forskellige elektriker opgaver for os, som er blevet udført til perfektion.
De har også været gode til at komme med egne inputs og erfaringer, da vi skulle træffe forskellige valg.
De største anbefalinger herfra.
Super dygtig og professionel arbejde.
Super dygtig og professionel arbejde.
Jeg fik et tilbud over telefonen om hvad det ville koste at udfører arbejdet. Det viste sig så at det blev under det halve.
Super venlig og imødekommende elektriker. Han udførte sit arbejde hurtigt og professionelt.
Super positiv oplevelse, 5🌟🌟🌟🌟
herfra
Formidabel fem-stjernet oplevelse fra start til slut
Alt ved det her firma spiller. Gode folk, klar kommunikation i hele processen og håndværk i topklasse. Min største anbefaling af Mikkel og team.
Pålidelig og meget ordentligt firma
Pålidelig og meget ordentligt firma. Dygtig og imødekommende og hurtig udrykning til et lille job for dem, men kæmpe værdi for mig. Absolut anbefaling herfra.
Mvh
Mette
Kun gode anmeldelser til Skriver 👌🏼
God vejledning over telefonen samt hurtig og kompetent hjælp.
Skriver vil jeg klart anbefale til andre og vælge til andre opgaver hos mig selv.
Kun gode anmeldelser fra mig.
Vh. Troels
Alt som aftalt
Rasmus er super dygtig og professionel
Rasmus er super dygtig og professionel, han tog telefonen når man ringede og har leveret et super godt resultat i forbindelse med flere installationer af el ved nyt køkken. Stor anbefaling.
Super kommunikation og aftale overholdt
Fantastisk service og 100% tjek på…
Fantastisk service og 100% tjek på tingene hele vejen igennem. Alle aftaler og tidspunkter overholdes, og arbejdet udføres meget grundigt. Kan varmt anbefales.
Fantastisk service og professionelt arbejde fra start til slut
I forbindelse med overtagelsen af vores hus havde vi en række elopgaver, der skulle bringes i orden, herunder udbedring af ulovlige installationer, udskiftning af spots, installation af ventilator samt diverse mindre opgaver. Vi havde derfor flere forskellige elektrikerfirmaer ude for at afgive tilbud. Da vi generelt gerne vil støtte selvstændige og mindre virksomheder, og da de samtidig kunne matche de øvrige tilbud, valgte vi Skrivers El.
Det valg har vi været utrolig glade for!! Firmaet leverer virkelig varen og holder alle de aftaler, der bliver indgået. De kom allerede et par dage efter og gik straks i gang med de opgaver, vi havde aftalt.
Undervejs stødte de på flere uforudsete problemer, som de håndterede professionelt og tog os med på råd omkring under hele processen. Det var virkelig en god oplevelse, og serviceniveauet er ganske enkelt uovertruffent. :)
Vi kan derfor varmt anbefale Skrivers El til alle, der ønsker dygtige fagfolk med høj service og ordentlighed! Serviceniveauet er helt klart ud over det sædvanlige og det betyder også, at vi ringer til dem igen, når vi skal have lavet nyt køkken.
Ekstremt professionel
Ekstremt professionel og klarede opgaven til punkt og prikke. Dertil også både punktlig og vejledende. Vi vælger i hvert fald Skriver’s El Teknik næste gang også.
Nyrenoveret snedker køkken fra bunden af i København
Vi havde Skrivers el teknik med til montering og installation af nyt køkken samt eltavle.
Vi havde tilbuddet i udbud på 3byggetilbud hvor vi fik flere tilbud og overblik over opgaven. Vi havde faktisk allerede halvt besluttet opgaven til andet større firma, men der var gode og præcise spørgsmål som beviste at de havde forstået opgaven hvilket gjorde os trygge - samtidig med at de var konkurrencedygtige på prisen.
Vi fik et fast tilbud med godt og detaljeret overblik over hvad der skulle laves, hvilket blev udført og gennemgået.
Arbejdet blev udført effektivt, til tiden og uden problemer. Under køkkeninstallationen blev der også givet fin sparring og input, mens vi valgte at få udført et par ekstra opgaver på timebasis.
Der skal lyde en varm anbefaling herfra, og især til dem der kærer om detaljen til en helt fair pris.
Jeg tog kontakt til Skrivers El teknik…
Jeg tog kontakt til Skrivers El teknik omkring et projekt som skulle laves i min bolig, og som skulle laves hurtigt da jeg skulle til at sælge lejligheden.
Jeg havde en masse spørgsmål omkring det her projekt om hvordan og hvornår det kunne lade sig gøre.
De var super behjælpelige og kunne give mig svar på alle mine spørgsmål, og oveni købet kunne de komme den samme uge og få ordnet den her haste sag.
Jeg var super tilfreds med servicen, produktet der blev lavet, og til en overkommelig pris også.
Godt, godt og godt
Renoveret vores el-tavle og…
Vi fik renoveret vores el-tavle og tilføjet udvendig sikkerhedsafbryder til varmepumpe i sommerhuset.. Et virkeligt flot arbejde, som vi er yderst tilfredse med. Så vi kan varmt anbefale Skriver's EL-teknik til andre og vil helt sikkert selv bruge dem igen. 😉👌
La experiencia Trustpilot