Jeg har brugt Rasmus flere gange til elarbejde i mit hus og har altid været rigtig godt tilfreds. Senest havde jeg problemer med strømmen i huset, og Rasmus reagerede hurtigt og hjalp med at fi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Flinke og dygtige mennesker. Fik hurtigt hjælp i weekenden ift. en hovedsikring sammen men en god forklaring om problemet. Derefter fik hjælp fra dem med at få el tavlen restruktureret. De er... Ver más
Valgte Skriver's El Teknik blandt 3 andre tilbud til at installere ny el tavle. Jeg har kun godt at sige om firmaet. Konkurrence dygtige priser. Hurtig respons og alt arbejde blev udført som aftalt. M... Ver más
Vi havde fornøjelsen af at have Mikkel fra Skrivers El, til at hjælpe med en total renovering af el i vores nykøbte hus. Det er et gammelt 70’er hus, med mange gamle forskellige løsninger og ud... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Skriver’s El Teknik får du mere end bare en elektriker. Du får en samarbejdspartner, der leverer sikre, holdbare og effektive løsninger til både private og erhverv. Vi tror på god service, klar kommunikation og elarbejde, du kan stole på – hver gang.
Información de contacto
Mølleskrænten, 4140, Borup, Dinamarca
- info@skriverel.dk
- skriverel.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Service, kvalitet, ærlighed og gennemsigtighed
R.Skriver blev vores valg på en total EL løsning på vores ny indkøbte ejendom i Osted.
Valget blev taget på baggrund af det vi blev lovet, og selvom det næsten lød for godt til at være sandt, må vi bare blankt anerkende at R.Skriver El Installation overholdte alt der blevet lovet.
Ydermere var kvaliteten af arbejdet i top, og så for at det ikke skulle være løgn afsluttede han opgaven 4 dage hurtigere end aftalt da vi pænt spurgte om det kunne lade sige gør da vores nye gulv skulle lægges før forventet.
Uden tøven arbejdede Rasmus så 6 dage derefter i 18-20 timer i døgnet.
Vi endte med at hyre Rasmus / R.Skriver El installation til vores yderligere 4 andre ejendomme efterfølgende.
Servicen, kvaliteten, ærligheden, gennemsigtigheden helt i top !
Alexander Renard.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.