Slettebjerg Foder Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille på nettet. Alle vigtige informationer omkring evt. senere leveringer pga. lav lagerstatus. Hyggelig pakke med en lille snack til hesten og ejer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin info og venlig og god kontakt i hele forløbet frem til levering Rigtig god service hele vejen igennem, tak mvh linda

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, vejledning og produkter

God service og levering/afhentningsmuligheder - hurtig og fleksibel - og, man får altid en god hjælp og vejledning.
Produkterne kan også varmt anbefales - i det hele taget anbefaler jeg stærkt Slettebjerg-foder til alle.

1 de septiembre de 2023

Hej Tina,
Tusind tak for dine pæne ord og din anmeldelse - vi glæder os til at se dig igen hos Slettebjerg Foder :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Altid god vejledning i produkterne kæmpe anbefaling herfra.

12 de septiembre de 2023

Hej Ditte,
Tusind tak for din anmeldelse og dine stjerner - det betyder meget for os at I tager jer tid til at skrive en anmeldelse :)
Vi glæder os til at se dig som kunde igen hos Slettebjerg Foder.

Super god service

Super god service, var lidt i tvivl om et produkt og fik så god rådgivning, og da jeg bestilte gik det bare hurtigt.. super service og hurtig levering, kan varmt anbefale Slettebjerg Foder.

20 de septiembre de 2023

Hej Louise,
Tusind tak for din anmeldelse, og dejligt vi kunne hjælpe dig med rådgivning i produktvalg.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen hos Slettebjerg Foder.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.