Snack Patruljen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God service! Hurtig levering fint udvalg, dog mega irriterende at 1.5 liter sodavand er taget af menuen og så en stjerne ned for de latterlige marketings sedler der bliver vedlagt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu, og hver gang har de overholdt tidsfristen. Man får altid lige en lille chokolade snack med, og en fin lille besked. Buddet er altid høflig og giver altid et s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har blandt andet brugt Snack Patruljen til at sende en “sød” hilsen til en god veninde, som jeg mente skulle have en lille opmuntring. Snack Patruljen havde et virkelig godt udvalg og bestillingen va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻 Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeliger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías
  2. Proveedor de bebidas gaseosas
  3. Distribuidor de bebidas
  4. Tienda de chocolate

Escrito por la empresa

Levering af snacks og kolde drikkevarer i Aalborg

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Imponerende god service

Imponerende god service! Priserne er mere end rimelige og de håndterer alt på super professionelt plan. Jeg vil helt klart bruge deres service igen 👌

6 de febrero de 2021

Tusind tak for din flotte anmeldelse <3 <3
Den gør mig så ualmindelig glad <3
Vi snackes ;-) <3 :-D

Den bedste service nogensinde

Den bedste service nogensinde! Fik varerne efter en halv time og den personlige hilsen, der følger med er bare endnu et plus på service kontoen! 😍
Kæmpe anbefaling herfra!

1 de febrero de 2021

Det er noget af en kompliment :-D Den slubrer vi til os<3
Tusind tak, Julie <3

Skøn service

Skøn service! Virkelig fantastisk oplevelse!

29 de enero de 2021

Tusind tak, Amanda <3
Det gør mig mega glad at høre <3

Kæmpe anbefaling her fra

Kæmpe anbefaling her fra! Skrev kl 21:36 hvad åbningstiderne var, og mine snacks var hos mig 21:58. Sindssyg hurtig levering, og god hurtig service 😍

27 de diciembre de 2020

Dejligt at høre, Sabrina <3
Tak for din dejlige anmeldelse <3

God og hurtig service

God og hurtig service. Fedt koncept, ser frem til i bliver mere etableret og får en app og div.

17 de diciembre de 2020

Tusind tak, Mikkel <3
Det glæder vi os også enorm meget til :-D <3

Super fedt koncept!

Super fedt koncept med lynhurtig levering og super fed Kundeservice! Kan kun varmt anbefale at bestille fra dem! :)

15 de diciembre de 2020

Tusind tak, Mikkel <3 Det varmer mit hjerte <3

Fantastisk!

Fantastisk!! Troede ikke helt på det, men da min kæreste skrev til dem over fb fil han hurtigt besvaret sine spørgsmål og derefter bestilte vi. Det tog Max 20 min fra vi havde bestilt, til vi havde vores bestilling! Det er godt nok luksus! Kæmpe anbefaling fra os!

11 de diciembre de 2020

Tusind tak, Maria <3
Det varmer at vi kan imponere <3
Mange tak for du tog dig tid til at skrive os sådan en flot anmeldelse :-D <3

Er kæmpe fan

Er kæmpe fan, det er ikke sidste gang jeg har bestilt hos dem😄👌🏽

6 de diciembre de 2020

Tusind tak, Daniel <3
Jeg glæder mig til vi snackes igen ;-) <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I think you guys are wonderful and I…

I think you guys are wonderful and I love you all lots, even though you didn't deliver anything. And the people are right, you are wonderful and funny.
Love from fatty.

6 de diciembre de 2020

You are great, Kenneth <3 Thank you very much <3

De udvidede deres leveringsområde

De udvidede deres leveringsområde for os. Det er enormt flink af dem. Og de lagde et håndskrevet kort i og en ekstra kex. Kan anbefales

25 de noviembre de 2020

Respuesta de Snack Patruljen

Det er en mega dejlig anmeldelse, Mathias <3 Tusind tak fordi du gad tage dig tid til at skrive den <3
Det er så dejligt at høre. Mange tak <3

Lynhurtig levering!

Der gik ikke engang 20 min så var han her. Jeg er indlagt på sygehuset og de leverede med et smil ❤️

25 de noviembre de 2020

Mange tak, Pernille <3
Det var også en sjov oplevelse, for vi anede ikke om vi overhoved kunne få lov til det :-D Men det lykkes! Mega dejligt at høre du blev glad for det <3

Fantastisk!

Ekstremt dope
Jeg bestilte tøffelhelten, og det var lige som forventet. Oven i det så var min cola og monster IIIIISKOLD! Det tog kun kureren 8 min fra da jeg bestilte, til han bankede på min dør.
TAK!

6 de noviembre de 2020

Årh selv tak, Thor <3 Mange tak for en syg dope anmeldelse <3

Helt fanttastisk service!

Helt fanttastisk service!
Jeg havde købt en gave til min søde kæreste og de leverede til tiden, helt fantastisk service og hun elskede gaven!
Kan klart anbefale Snack Patruljen!

29 de octubre de 2020

Det er så dejligt at høre, Frederik <3 Mange tak for anbefalingen <3

De aller-bedste anbefalinger

Jeg kan varmt anbefale et besøg af Snack Patruljen. Man får simpelthen den allerbedste og virkelig hurtige service. Også er det bæredygtige levering på cykel jo 100 procent i orden.

29 de octubre de 2020

Mange tusind tak, David <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Helt vildt fed måde at markedsføre sig på - fuldstændig anderledes og mere personligt end alle andre.

28 de octubre de 2020

Mange tak for anmeldelsen, Tina <3 Det er super dejligt at høre <3

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.