Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pakket teruggestuurd naar adres dat op retourformulier staat. Pakket is helaas weer naar mij teruggestuurd omdat het adres niet zou kloppen ???? Telefonisch contactopnemen met nr. 06 45 59 57 85 is... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld op 23-11-2025, €239,98 betaald, order 3081, nooit ontvangen, na toezeggingen geen reactie meer. Verzoek tot terugbetaling loopt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Destijds drie paar schoenen besteld, waarvan één net vóór Black Friday, waardoor ik de korting misliep. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om het verschil alsnog aan mij terug te betalen. Ik ben erg tev... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

23/9 Schoenen nooit ontvangen, 1e keer en 2e keer een zogenaamde spoedlevering is ook nooit bezorgd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg! 13/11 ik schaaf mijn review een beetje bij, ondanks... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten uit verre landen. Denk aan sneakers, kleding, sieraden, tassen, elektronica, kunst en nog veel meer! Bij Sneakerspact regelen wij het hele proces, van inkoop tot kwaliteitscontroles en het importeren van jouw goederen! Benieuwd naar onze service? Bekijk onze aanbiedingen of neem contact met ons op!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

2,9

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Doos was kapot!

13 de febrero de 2024

Beste Henk Jan,

Wat vervelend om te horen dat de doos van je bestelling beschadigd was bij aankomst. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat je bestelling in goede staat bij je aankomt. Als de doos beschadigd was, raden we je aan om contact met ons op te nemen via Whatsapp. We willen graag helpen en ervoor zorgen dat je de compensatie krijgt die je verdient.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ging niet soepel

Verzenden duurde lang had geen mail gehad van waar mijn pakketje was of bleef ook geen link niks.
Via WhatsApp meerdere malen een berichtje gestuurd waar mijn pakket bleef

14 de febrero de 2024

Beste Fens,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het niet soepel verliep en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We zijn blij te horen dat je pakketje uiteindelijk binnen de afgesproken leveringsdatum is bezorgd, ondanks het gebrek aan heldere communicatie over de status van je bestelling. We streven er altijd naar om onze klanten tijdig en correct van dienst te zijn, en we betreuren het dat we in dit geval niet aan die verwachting hebben voldaan.

Als er nog verdere vragen zijn of als we iets kunnen doen om je ervaring te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Whatsapp. We staan altijd klaar om te helpen en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Alles is in orde

Alles is in orde. De schoenen zijn geweldig

14 de febrero de 2024

Beste Jaroslav,

Wat geweldig om te horen dat alles in orde is en dat je zo tevreden bent met de schoenen! We zijn ontzettend blij dat je blij bent met je aankoop bij Sneakerspact.

Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten en service.

Nogmaals hartelijk dank voor je positieve feedback. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen als een tevreden klant!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tot nu toe super

De service is heel snel en vriendelijke heb mijn schoenen nog niet binnen maar hoop op het beste. Ik laat zeker weten of de schoenen ook zo goed zijn.

9 de marzo de 2024
Opinión espontánea

worden zonder reden geannuleerd

worden zonder reden geannuleerd. geen overleg of iets in die richting

27 de enero de 2024

Respuesta de Sneakerspact

Beste Coen, wat vervelend om te horen dat de bestelling zonder enige communicatie geannuleerd is. Zou je een mailtje kunnen sturen naar: info@sneakerspact.nl? Dan help ik je graag met uitzoeken wat er fout is gegaan en hoe we het voor je kunnen oplossen! Groetjes, Mitchel

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer

👎 Schoenen besteld nooit aangekomen smoes was dat ik niet thuis was BS natuurlijk want heb geen bericht gekregen dat ze verzonden waren. Sneakerpact kan er niks aan doen zij zijn een tussen bedrijf. Kreeg netjes m’n geld terug vandaar 2 sterren.

20 de enero de 2024

Respuesta de Sneakerspact

Beste Jennifer, Wat vervelend om te horen dat je schoenen nooit zijn aangekomen. Zou je een mailtje naar info@sneakerspact.nl kunnen sturen? Dan kan ik voor je kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Groetjes, Mitchel Klantenservice Sneakerspact

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een Stone Island broek en trui…

Ik heb een Stone Island broek en trui besteld en een burberry jas kreeg lang niks te horen en nu de mail dat het niet leverbaar is amateurs tot de top niet bestellen als je graag wat wilt!

15 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Sneakerspact

Beste Joey, wat vervelend om te horen dat je bestelling niet leverbaar was. Ik zou graag nog een keer voor je willen kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Zou je een mailtje met je vorige bestelnummer naar info@sneakerspact.nl kunnen sturen? Groetjes, Mitchel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld schoenen gehad ( hoop geld…

Besteld schoenen gehad ( hoop geld krijg je niks voor) teruggestuurd en krijg ik ze weer terug aan huis terwijl ze daar al bezorgd waren nu wederom opsturen contact loopt niet soepel.
Geld nog steeds niet terug en ben benieuwd of ik het nog krijg.
Dus niet bestellen slechte communicatie

22 de enero de 2024

Niets anders dan lof!!

Niets anders dan lof! Goede kwaliteit schoenen. Mijn dochter is er erg blij mee! Dit is al de 2e keer dat we bestellen bij jullie.
Bestelling geplaatst zonder problemen, betaald zonder problemen, levering duurde ongeveer 2 weken.

15 de enero de 2024

Jullie reageren niet op mijn mail

Jullie reageren niet op mijn mail
Met een klacht !! Schoenen kapot binnen 3 maand .

27 de octubre de 2023

Beste Justien,

Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met onze schoenen. We vinden het zeer spijtig te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze producten en dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere e-mails.

We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om schoenen te hebben die binnen zo'n korte periode kapot gaan, en we willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Dit is zeker niet de normale standaard die we nastreven bij Sneakerspact.

Om dit recht te zetten, willen we je vragen om ons meer details te geven over het probleem, zoals het model van de schoenen en de aard van de schade. Op die manier kunnen we je klacht nauwkeurig onderzoeken en een passende oplossing bieden. We staan achter de kwaliteit van onze producten en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij Sneakerspact.

Graag vragen we je om ons opnieuw te contacteren via e-mail op info@sneakerspact.nl of via whatsapp op +31 6 13521897, zodat we je snel kunnen helpen en dit probleem kunnen oplossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we kijken ernaar uit om je klacht op te lossen en je vertrouwen in onze producten te herstellen.

Met vriendelijke groeten,

Mitchel

Review

de schoen is zelf wel prima maar duurt super lang met bezorgen

13 de diciembre de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.