Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn meiden (9 en 10) een leuke proefles snowboarden gevolgd in l8catie Zoetermeer. Het was zaterdag, dus erg druk. Maar daar hadden we rekening meegehouden, half uur van te voren aanwezig om board... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I have tried ten times to book ticked for one person. It is impossible on Snowworld webpage.There is only option to buy (book )ticket for yourself plus 50% for second person or for more people.That i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Iers vergeten daar, probeer al bijna 24 uur persoonlijk contact met ruckphen te krijgen. Is godsonmogelijk. Wat een pokke zooi . Vandaag weer gebeld, ja heb beetje boos, gaat die telefoniste vragen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met social deal met het hele gezin naar landgraaf. Vorig jaar september nog geweest en toen waren de pistes prima geprepareerd. Nu was er een piste in onderhoud en heb je eigenlijk (naast de beginners... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Even skien met het gezin

Even skien met het gezin, het baantje is kort natuurlijk maar het restaurant is geen aanrader , harde schelle hardrock muziek afgewisseld met pop, € 15 voor een redelijke spaghetti maar een babyportie 3 happen weg €21 voor een hamburger met friet : hamburger op het bord geflikkerd emmertje friet erbij saus vergeten hanburger was ok maar voor dit geld beneden pijl

3 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Snowworld heeft het totaal niet op orde

Half jaar geleden met mijn zoontje gaan skiën (ik snowboarden). De stoeltjeslift was gesloten waardoor iedereen was aangewezen op de sleeplift. Minimaal de helft van de tijd stond geen personeel klaar om te helpen. Daardoor moest ik telkens mijn snowboard uit doen om mijn zoontje helpen. De sleeplift was simpelweg te hoog voor hem. Vervolgens moest ik mijn snowboard weer aan doen en zelf in de sleeplift komen terwijl achter mij mensen stonden te wachten om ook de sleeplift te gebruiken. Enorm vervelend en vooral stressvol. De zin in een leuke dag verdween als sneeuw voor de zon. Als je als bedrijf weet dat iedereen met de sleeplift moet dan zet je daar toch personeel neer om dat in goede banen te leiden?! Het is je core business tenslotte! Zelfs dat krijgt Snowworld niet voor elkaar.
Vervolgens gisteren weer geweest, kerstvakantie dus natuurlijk druk. De stoeltjeslift hangt vaak stil omdat mensen vallen, niet op tijd zijn om in te stappen etc. Ook daar staat vervolgens één personeelslid om alles te regelen in de drukste dagen van het jaar. De horeca krijgt het ook totaal niet geregeld. Geen enkele plek om te zitten, het eten is koud, kopjes waren op. Dit heeft echt helemaal niets met een gezellig dagje wintersport te maken. Het positieve? Dat er een indoor skibaan is en de pistes prima zijn.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skiën top , personeel een ramp

Je betaald een mooie som voor 2 volwassenen en 1 kind van 14 en een kind van 5…
Tot daar nog niet echt een probleem.
Wanneer we buiten willen gaan zijn we 7min te laat , dit wordt dan een meerkost van 8€ a.u.b.! Ik kan begrijpen als je 15min extra op de piste zit dat je dient bij te betalen maar probeer eens in te schatten hoe lang het duurt dat een kind van 5 met skibotten een trap af stapt…
Dan op naar de brasserie…. 1ste serveuse, ik kan u bestelling niet opnemen ik heb niets om te schrijven, op naar de toog.
Je moet bestellen bij een collega of via QR code …
2 de serveuse , ik roep een collega
3 de serveuse , je moet gewoon de QR code scannen en bestellen, waarop we vragen welke QR code?? Die op u tafel, ze staat met haar neus op de tafel en vragen haar waar deze dan staat. HIER zegt ze , tot ze eindelijk haar ogen gebruikt en ziet dat er geen QR code op de tafel staat.
Ik stuur een collega…
In totaal na 45 min nog niemand gehad dat de bestelling opneemt… dus staan we op, klaar om te vertrekken, komt er opeens iemand naar ons met de vraag, wenst u iets te bestellen?
Man man… nee dank u , we wachten al 45 min nu gaan we wel elders iets drinken en eten…
Ah ok dan luid het van het personeel uit…
Volgende keer blijf ik in eigen land….

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het leed dat kidsdag heet

Ik had onze kids aangemeld voor de kidsdag. Veel kinderen. Weinig begeleiding. Mijn zoon valt nota bene van de trap! Waar is de leiding? Na aanspreken wordt ik genegeerd.
Kinderen weten niet wat ze moeten doen. Staan huilend achter het raam, niemand grijpt in. Als ze moeten plassen sturen ze ze alleen naar de kleedkamers, ze weten niet waar het is.
De hele dag heb ik het lijdzaam aan kunnen zien. Ik ben ontzettend boos over de gang van zaken!

Je gaat ervanuit als ze een kidsdag organiseren vanaf 6 jaar, dat ze dit kunnen. Maar dit kunnen ze niet. Wat een stress dag

21 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer weinig empathie en inlevings…

Zeer weinig empathie en inlevings vermogen, als je je zoon van 6 wil laten proberen te skieen op de baby helling.

Verplicht een pas te kopen om hem naar de heuvel te brengen en beetje over de rupsband te laten spelen. zeer klant onvriendelijk en onkoste dan €60,- voor een kind te laten wennen voor 1uurtje.

Zeker gezien wat ik voor Snowworld commercieel heb betekend in de TESTAVONDEN wintersport. Begin niet over de telling systemen want dat was toen ook geen probleem. Ben zeer teleurgesteld!

Denk overleg en bel even = Stank voor dank en slecht voor de toekomstige wintersporters. En ook nog eens onbeschoft aan de telefoon.

Ons zie je nooit meer, goed gedaan!

Als je zoals mij ook een auto van de zaak hebt kan ook eigelijk gewoon beter doorrijden naar: Winterberg DE - OFIVAT BE - Collmar FR voor een heledag plezier in de echte sneeuw.

Mvg een ECHTE liefhebber

6 de diciembre de 2025

Asociaal gedrag

Vrijdagavond 21 november 2025, Personeel (jury jas aan) op de skibaan asociaal. Groep Belgen lieten telkens een tussendeur openstaan, (die eigenlijk voor het personeel is) waardoor er ontzettend veel kou vanuit de piste in het restaurant kwam.
Je vraagt netjes zou de deur dicht kunnen...NEE, dadelijk! Ze waren van een ski team denk ik en vonden dat hun de baas waren.
Deur heeft zeker half uur opengestaan.
Te belachelijk voor woorden, je kunt toch rekening houden met elkaar...gewoon een vreselijke groep!!!

21 de noviembre de 2025

Horeca belabberd

Skieën ging goed. Echter ging het zeer moeizaam in het restaurant. In een bestelling 5 fouten. De bestelling bestond uit drankjes, garnituur en wat nacho's. Na 1,5 uur hadden ze het nog niet voor elkaar. Bestelling vergeten, gebracht wat niet besteld was en tot 2x toe koude nacho's.
Vraag je om geld terug of te comenseren, nadat je het personeel 4x vriendelijk heb gevraagd om het probleem op te lossen, is het antwoord dat je een klacht kunt indienen.

Tja, en dan krijg je gewoon GEEN reactie op je klacht.

Lijkt me duidelijk waarom de reviews over Snowworld zo laag scoren op de diverse sites

4 de octubre de 2025

War in Landgraaf

War in Landgraaf, Puste 1 war schon wieder für Training geschlossen, hätte man doch auch auf der Webseite angeben können!, ist jetzt schon das dritte mal. Piste 2 war überfüllt.

3 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op zich altijd wel gezellig maar waarom…

Op zich altijd wel gezellig maar waarom zijn er nou bijna nooit weißbier-glazen voor een flesje Weißbier in het self-service restaurant? Ook de jonge grietjes die er rondlopen, hebben geen flauw idee van die glazen. Ze hebben ook geen zin om op zoek te gaan en zeggen alleen dat je ook een ander glas kunt nemen. Lekker onprofessioneel. Dan zie je dat niemand ook maar iets van Weißbier weet. Dat is hetzelfde als dat je wijn uit een colaglas moet drinken

20 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Felix en Ian zijn toppertjes

In het voorseizoen hebben Ian en Felix in het bar/restaurant ons een top beleving gegeven. Leuke laagdrempelige humor, niet te moeilijk doen en alles rondom eten en drinken kwam snel, met een lach en een babbeltje. Ian en Felix zijn echt twee horeca toppers die je het gevoel geven alsof je in een echte Oostenrijks apresski-bar bent beland. Ga zo door en draag als organisatie deze toppers op handen!

6 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

regel rechte schande in landgraaf

Wij zijn vandaag gaan skiën in Landgraaf,
Na wat oefenen gingen wij een baantje hoger en hoger.. we hebben een kleine uitleg gekregen van een leuke instructeur. Waarvoor dank.

Maar helaas kregen wij TELKENS wel iemand die ons lastig viel van het personeel.

Waarbij we beschuldigingen kregen dat wij kinderen zouden aangereden hebben.
Dit is NIET het geval !

Vallen hoort er bij natuurlijk als je valt dan is het even klungelen om weer recht te komen.

De AROGANTIE hoe wij aangesproken werden is in mijn ogen 0,0 service !
Na de 3de keer was ik er helemaal klaar mee en heb ik de begeleider (jong gastje met een bril) met de nodige arogantie terug geantwoord.

Wij hebben 300++euro betaald voor hier een dag te vertoeven.
Maar helaas nog geen 2u erna waren we het KOTSBEU HET GEZEIK TE MOETEN AANHOREN!
Ik vraag zelf camera beelden waar ze dit kunnen aantonen en dit is er NIET! Dus ONTERECHT!

Wij EISEN een regeling want dit kan ABSOLUUT NIET! Klachtenformulier is aangemaakt en verwachten ASAP response terug !

dit voor 300€ met 4 schandalig😡😡😡

2 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Personeel heel gemeen en geldklopperij

Ten eerste wil ik starten met het feit dat je niet wist naar waar je het best als beginner naartoe kunt gaan om te oefenen, bij het vallen werd er geen hulp aangeboden en echter ook geen uitleg.
Toen het begon te lukken werden we zeker drie keer aangesproken dat we gevaarlijk zijn en dat we steeds richting kinderen gingen maar ikzelf kon dit ondertussen al vlot en we hebben met zen 4 maar twee keer gevaarlijke vallen gemaakt. Toen ik ondertussen alleen verder deed heb ik vlotjes kunnen verder doen maar toen ik mijn laatste keer naar beneden ging zeiden de vrienden wij zijn hier weg.

Blijkt dat we zeker 6keer lastig gevallen geweest door het personeel met klacht dat we bleven kinderen aanrijden. Toen werd er gezegd om weg te gaan.

Betaald voor een dag pas om 1uurtje er te mogen zijn.

2 de marzo de 2025

Lift een drama

Sneeuw kwaliteit was slecht. Maar we waren eind van de dag dan, dan heb je op ski vakantie ook slechtere sneeuw.

We gingen naar de w.c. bij terugkomt, na 20 mijuten, hadden ze alle ski's opgeruimd. Iedereen was zijn materiaal aan het zoeken.

Wat me vooral opviel bij de stoeltjes lift boven. Overal lag ijs. Ik zag zoveel mensen vallen. Maar was geen personeel dat de boel in de gaten houdt. Ze zitten met hun 3 in hun hokje. Naar de beelden te kijken en te kletsen met elkaar. De ski-lift wordt niet gestopt bij valpartijen. Gevolg, iedereen valt keer op keer over elkaar heen. Kinderen, volwassenen. Geen hulp als beginners niet op kunnen staan. De lift zetten ze keer op keer niet stil.
Bij de laatste rit om 22.00 gingen ze sneeuw op het ijs gooien. Lekker laat. Ik snap niet hoe je als personeel zo passief kunt zijn als je mensen ziet worstelen en ook pijn ziet hebben en dan niet even te hulp schiet. Door op z'n minst even een lift stop te zetten. Of sneeuw op de ijsvlakte te gooien. Kom op zeg! Heel slecht en gevaarlijk. Ik vind dit echt niet kunnen!

21 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ga al jaren naar snowworld…

Ik ga al jaren naar snowworld landgraaf. Echter is het de laatste jaren duurder geworden, maar de qualiteit is over tijd echt beneden pijl geworden. Ik ben nu (16/2/2025) 4 weken op rij geweest en ik kan bevestigen dat de pistes afgelopen 4 weken NIET meer zijn geprepareerd met de piste bully. Wat resulteerd is heel veel bulten & ijs, op blauw en rood. Wat maakt dat de beginners meer op de grond liggen dan wat anders. Alsook is de afrit van de zetellift aleen maar ijs. Wat maakt dat deze lift ook meer stil hangt dan in werking is. Jammer! Voor dit geld…..

16 de febrero de 2025

Teleurstellende ervaring – puur gericht op geldklopperij

Teleurstellende ervaring – puur gericht op geldklopperij

Voor het eerst een privéles geboekt voor mij en mijn zoon, maar dit was ook meteen de laatste keer. Naast de al dure les kwamen er nog tal van extra kosten bij: skipas, materiaalhuur, een locker waarvoor je ook moet betalen, en zelfs de parking. Vanaf het moment dat je binnenkomt, voelt het als een grote commerciële machine die er alles aan doet om je voor elke cent uit te knijpen.

De privéles werd op het laatste moment via e-mail verplaatst, zonder excuses – gewoon een droge mededeling. De leraar was vriendelijk, maar kwam 5 minuten te laat, vervolgens duurde het nog eens 6 minuten voordat we daadwerkelijk de baan op konden. De les zelf stopte echter op de seconde nauwkeurig. Blijkbaar geldt "time is money" hier alleen in het nadeel van de klant.

Na de les nog geprobeerd iets te drinken in het café, maar daar eerst 20 minuten moeten wachten voordat we überhaupt konden bestellen. Dit bevestigt alleen maar de negatieve reviews die al online staan – en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat ze helaas terecht zijn.

Mooie hal, maar het management is puur gefocust op zoveel mogelijk geld uit je zak halen. Een gemiste kans, want met betere service en klantvriendelijkheid zou dit een veel prettigere ervaring kunnen zijn.

5 de febrero de 2025

Review Hotel Alpine SnowWorld Landgraaf

Review Hotel Alpine SnowWorld Landgraaf

Onze ervaring met Hotel Alpine SnowWorld Landgraaf was helaas teleurstellend. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen, maar dat was meteen één van de weinige positieve punten. De kamer was klein maar netjes, met twee aparte bedden. Helaas waren de donsdekens veel te klein, en tot overmaat van ramp werkte de chauffage niet. Bovendien lag onze kamer aan een zeer luidruchtige kant van het hotel, wat een goede nachtrust onmogelijk maakte.

Wat betreft het diner: in onze deal was een fondue inbegrepen, maar het verloop in het restaurant was ronduit chaotisch. We bestelden een aperitief, maar het vlees werd meteen op tafel gezet en pas een kwartier later, na twee keer vragen, kregen we ons drankje. Vervolgens werden de frieten gebracht voordat de fonduepot überhaupt op tafel stond, waardoor de frieten koud waren tegen de tijd dat we echt konden beginnen eten. Tot overmaat van ramp liep er een muis door het restaurant tijdens ons diner. Dit roept ernstige vragen op over de hygiëne.

Het ontbijt was niet veel beter georganiseerd. Aan de receptie werd ons verteld dat het ontbijt tussen 8 uur en 11 uur zou zijn, maar toen we om 10 uur aankwamen, bleek het buffet al afgelopen te zijn. Gelukkig was er een vriendelijke bedienster die alsnog iets voor ons regelde, wat we erg waardeerden.

De piste zelf is wél een topper en maakte het verblijf enigszins goed. Voor ons is het echter duidelijk: we keren nooit meer terug naar het hotel, enkel om te skiën op de piste. We hopen dat er een compensatie wordt aangeboden voor deze onaangename ervaring.

26 de enero de 2025

medewerkers gemeen

De medewerkers waren gemeen en we hadden geen goede hulp geen aanrader heel erg gevaarlijk.Hielpen ook niet al val je en je valt wel vaak want ze leggen het niet goed uit en duwde je gewoon weer op de grond al wou je op staan.Je krijgt veel blessures en pijn.

28 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het begon al met de online…

Het begon al met de online ticketverkoop
Avondskipas vanaf 25.50.. uiteindelijk is het dan 31.5 . Eenmaal daar aangekomen moest je ook nog het materiaal huren want dat zat niet in de prijs in. Nog eens 17.5 euro voor materiaal. Kom je die piste op. Super druk. Maar echt ellenlang aanschuiven. De blauwe en rode piste hadden meer ijsplekken dan sneeuw. Personeel werkte er tegen hun goesting. Oh ja niet vergeten ook nog is een locker 2.5 euro en nog eens parking 9euro. Als het allemaal in orde is en aangenaam om te skiën prima. Alles kost tegenwoordig veel maar ons zien ze er nietmeer terug. Voor 250euro als gezin van 4 Ga ik wel iets echt leuk doen de volgende keer ..

11 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.