Mijn meiden (9 en 10) een leuke proefles snowboarden gevolgd in l8catie Zoetermeer. Het was zaterdag, dus erg druk. Maar daar hadden we rekening meegehouden, half uur van te voren aanwezig om board... Ver más
I have tried ten times to book ticked for one person. It is impossible on Snowworld webpage.There is only option to buy (book )ticket for yourself plus 50% for second person or for more people.That i... Ver más
Iers vergeten daar, probeer al bijna 24 uur persoonlijk contact met ruckphen te krijgen. Is godsonmogelijk. Wat een pokke zooi . Vandaag weer gebeld, ja heb beetje boos, gaat die telefoniste vragen... Ver más
Met social deal met het hele gezin naar landgraaf. Vorig jaar september nog geweest en toen waren de pistes prima geprepareerd. Nu was er een piste in onderhoud en heb je eigenlijk (naast de beginners... Ver más
Información sobre la empresa
Levensgevaarlijk
Veeel te veel mensen toegelaten op de piste. Piste condities waren slecht. Veel skiërs & snowboarders die er niks van bakken gaan als een malle de rode piste af.
Daarnaast ben ik ook 2x aangeskied door beginners die geen controle hebben.
Al het bovenstaande maakt het gewoon levensgevaarlijk, onverantwoord en niet te doen. Wij hadden geboekt voor 4 uur. We zijn na 3 kwartier gestopt omdat we graag zonder gebroken pols, nek of been op wintersport willen binnenkort.
Kortom, je kan beter niet gaan en op wintersport lessen nemen dan hier een grote kans op een ongeluk krijgen.
Waardeloze customerservice
De bureaucratie is verschrikkelijk. Probeer je in 21:00 te bellen om een les te verplaatsen in verband met ziekte is er niemand meer bereikbaar, op de site staat tot 22:00 open. Bel je de volgende dag val je buiten de 24u en moet je dus 50% betalen. Vraag ik om een nieuwe les afspraak.. kan dat niet telefonisch.. geld innen is het enige waar het om draait..
Skiles geboekt bestaande uit 4 lessen…
Skiles geboekt bestaande uit 4 lessen inclusief materiaal a circa 500 euro !!! Helaas deed ik dezelfde negatieve ervaring op als vorig jaar, waarvan ik dacht dat het niet mogelijk kon zijn dat dit zich zou herhalen. De negatieve ervaringen zijn:
a. 3 maal een andere instructrice gehad in de 4 lessen. Een (1) ski-les werd door alle deelnemers als voldoende beschouwd de overige 3 waren de instructies onder peil
b. Het materiaal m.n. de schoenen dat mede gehuurd was, waren 3 van de 4 keren niet in de juiste maat aanwezig. Moest daardoor een maat groter nemen
c. Instructrice kwam telkens 5 min te laat, waardoor we 10 minuten verloren raakte van de ski les. Deze tijd werd achteraf niet ingehaald
d. Klachten aan de balie werden niet genoteerd en serieus genomen
e. weinig actie vanuit Snowworld op skiërs die ongecontroleerd met grote snelheid naar beneden suizen. Wachten op ongelukken dus?
Erg droevig dat Snowworld zo haar klanten behandeld. Jammer dat er geen concurrenten zijn in de nabijheid anders waren er voor Snowworld geen klanten meer.
Verleden zondag op de piste geweest in…
Verleden zondag op de piste geweest in Landgraaf. Het was er een enorme drukte, verhuur van materiaal verliep chaotisch en met het locker systeem waren tal van problemen. De piste boven was zeer ijzig en de sneeuw lag allemaal opgehoopt. De banden van de beginnerspistes hebben meer stilgestaan dan gewerkt. Ze lagen bijna de hele tijd bedekt met sneeuw en ijs, waardoor je gewoon terug naar beneden schoof op de band. We zijn dus meer met onze latten in de hand naar boven gelopen dan dat we de band konden gebruiken. Om over de werking van de bar dan nog te zwijgen. Ik ben hier enkele jaren geleden ook verschillende malen geweest, en kan alleen maar vaststellen dat het er erg op achteruit gegaan is. Spijtig...
cash only en verplichting van dragen…
cash only en verplichting van dragen van een helm? waarom is het verplicht?
Alleen door die redenen ga ik niet meer naar toe. Ik werd meerdere malen aangesproken dat ik geen helm heb en dat het verplicht is. Jammer ! Ik heb op hoge pistes gestaan en heb veel snowboard ervaring.
Dit is mijn keuze, ik neem het risico! Ze kunnen het aanbevelen, maar het moet een vrije keuze zijn. Daarnaast betallen met contant geld is NIET mogelijk.
Contant geld = vrijheid. Jammer!
Zeer slechte baan kan beter dicht als het zo is
Gisteren zijn wij in Zoetermeer gaan skiën het was veels te druk en er lagen hoopen sneeuw met veel ijs er tussen boven was de eerste 4/5 meter ook een ijs plaat geen aanrader om hier heen te gaan dan is de Uithof beter boor beginners
Ben wel wat gewend maar als het zo is kan het beter dicht zijn
Meer dan slecht
Wat een bud tent …. Je kunt nog niet eens een bittergarnituur om 20:15 bestellen… keuken al dicht. Wat is dat nou voor iets.
En dan ook nog heel klantonvriendelijk reageren
Ons zien ze niet meer terug en ze krijgen gratis negatieve reclame
Slecht eten en slechte piste
Piste was echt waardeloos, leek wel een slagveld.
Daarna nog wat gaan eten in het restaurant maar was zeker niet aan te raden…..
Friet was nog helemaal lauw en niet doorbakken, kip saté was zo hard en de chocomelk bestond half uit water
Veel plezier gehad
Veel soorten pistes van een korte beginners piste tot aan een lange blauwe en rode piste. Ski’s werden goed voor je afgesteld en voor €2,50 had je een kluisje. Halverwege de piste nog de mogelijkheid om in een ‘Stube’ wat te drinken. Wél gevaarlijk glad om bij het café te komen. Ook een gevaarlijke trap van de skihal naar de kleedruimte. Sneeuw niet van allerbeste kwaliteit. Zeg maar gerust een beetje papsneeuw.
We zijn met 3 jongens tussen 13 en 20 geweest. Ze hadden nog nooit geskied maar hebben met onze aanwijzingen veel geleerd.
Vandaag mijn spullen in een kluisje…
Vandaag mijn spullen in een kluisje gedaan en ongeveer een kwartier later geen spullen meer in het kluisje , geen hulp vanuit snowworld ,dus je pakt een kluisje voor niks spullen weg en ze helpen van geen kant . Ga er nooit meer na toe !
Klantvriendelijkheid
Je zal een jaarkaart hebben en deze per abuis in een ander skipak hebben gelaten. Geweldig dat er dan nul medewerking en nul clementie is. En gewoon € 34 laten betalen.
Bij gebrek aan echte concurrentie is klantvriendelijkheid ver te zoeken.
Bah.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Service is slecht.
Keuken gaat open wanneer ze dat willen, geen vaste tijden.
Druk op de piste
Kinderfeest gehad hier
Kinderfeest gehad hier, inclusief les. Kindjes zijn twee keer boven aan de piste geweest. Het was zo ontzettend druk dat ze dus maar twee keer naar boven konden. Van enige les was geen enkele sprake. Een klacht ingediend en nimmer respons op gehad. Heel slechte zaak! Waardeloos. Veel geld en zeer weinig kunnen skiën en al zeker de kindjes niet die niet goed durfden!
Nooit meer een giftcard... En Snowworld ook maar niet denk ik.
Net voor de Corona-periode hebben onze kinderen als kerstcadeautje een giftcard gekregen om de piste op te kunnen. Wegens omstandigheden was het nog niet gelukt om naar Snowworld te gaan. Nu blijkt dat de kaarten zijn verlopen en er kan niets meer gedaan worden. Voor de kinderen echt een domper en voor Snowworld stelt dit natuurlijk niks voor. Gewoon makkelijk geld verdiend dus. Ik zat nét skilessen te boeken voor de komende periode maar dat ga ik wel ergens anders regelen. Jammer zeg, maar misschien dat Snowworld nog contact op kan nemen om e.e.a. te regelen.
Tijdsblok verkeerd geen geld terug!
We hadden kaartjes via Hema gekocht. Blijkbaar de verkeerde datum gereserveerd voor tijdsblok. We moesten nieuwe kaarten zonder korting kopen en krijgen ze niet vergoed!! Erg slecht dit!
Wij vonden het horecagedeelte slecht
Met de pistes en de drukte op de piste was niets mis. Onze kinderen hebben genoten. Wij vonden alleen de horeca waardeloos. alle tafels van voor tot achter in het pand stonden vol met vaat. De tussenbar draaide zo'n harde muziek dat je elkaar niet kon horen. Eerst alleen maar verschrikkelijke rap, heb ik nog even aangehoord, maar daarna kei harde house. Leuk voor een feestje maar niet al je daar zit te kijken. Daarom zijn wij verplaatst naar de achterste ruimte. Daar was geen horeca open waardoor je naar voren moest lopen voor de horeca. Tegen onze kinderen werd gezegd dat je je QR-code op je tafel moest scannen, maar die stond er geen op de tafels in de achterste zaal. Na 3 keer op en neer lopen mochten we aan de bar bestellen. 4 personeelsleden staan te kletsen achter de bar maar kijken niet op of neer. Misschien een idee om personeel rond te laten lopen. Dan zien ze ook de afwas overal. Bovendien vind ik de horeca veel te duur bij Snoworld. Voor ons niet zo snel voor herhaling vatbaar.
Het personeel is uiterst vriendelijk en…
Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
De pistes liggen er mooi bij! 👍🎿
Leuke afwisselende menukaart in de brasserie.
Zeker de moeite waard voor een dagje uit!
Grote boeven zijn dit
Grote boeven zijn dit. Blijven geld van je rekening afschrijven zonder dat ze zelf weten waarom.
Geen refund klimpark
Vooraf een kaartje voor het klimpark gekocht, voor tijdens de vakantie. Helaas ging door ziekte in het gezin de hele vakantie niet door. Er was absoluut geen refund mogelijk. Gemiste kans!!
Heb een zomervakantiekaart aangeschaft…
Heb een zomervakantiekaart aangeschaft om sprongen met de schans te oefenen. Na de eerste keer was de funpark echter volledig platgemaakt, precies voor de duur van de zomerperiode.
Ik heb mijn geld teruggevraagd. Geen geld terug, want ik kan ook in een van de andere locaties snowboarden. Natuurlijk kan ik een uur lang naar een andere locatie rijden, terwijl ik op 10 minuten afstand van Zoetermeer woon. Ze beloven natuurlijk niet dat er specifieke features aanwezig zullen blijven, maar wel jammer.
De sneeuw op de grote piste was trouwens geen sneeuw maar bijna puur ijs.
Mijn vrienden kregen hier les. Dat ging wel goed en het personeel was vriendelijk.
Maar voor de rest: duur, gierig en slechte sneeuw. Tenzij ze een luchtkussen terugbrengen, kom ik hier in ieder geval nooit meer terug.
Más información sobre otros tipos de reseñas.