Mijn meiden (9 en 10) een leuke proefles snowboarden gevolgd in l8catie Zoetermeer. Het was zaterdag, dus erg druk. Maar daar hadden we rekening meegehouden, half uur van te voren aanwezig om board... Ver más
I have tried ten times to book ticked for one person. It is impossible on Snowworld webpage.There is only option to buy (book )ticket for yourself plus 50% for second person or for more people.That i... Ver más
Iers vergeten daar, probeer al bijna 24 uur persoonlijk contact met ruckphen te krijgen. Is godsonmogelijk. Wat een pokke zooi . Vandaag weer gebeld, ja heb beetje boos, gaat die telefoniste vragen... Ver más
Met social deal met het hele gezin naar landgraaf. Vorig jaar september nog geweest en toen waren de pistes prima geprepareerd. Nu was er een piste in onderhoud en heb je eigenlijk (naast de beginners... Ver más
Información sobre la empresa
Nooit meer
Bedwantsen , muizen door restaurant / bar , drugs gebruik door sommige medewerkers waaronder technische dienst en manager daarvan duld.het .
Enorm prijzig
NOOIT MEER !!
hemelvaart wekend geweest.
we hebben hemelvaart wekend geweest.
ze waren zeer vriendelijk om voor ons een andere kamer te boeken.
om privé redenen maar toch behulpzaam daar mee 👍.
alleen de horeca kan beter vonden wij.
wij kwamen met de klas snowboarden en…
wij kwamen met de klas snowboarden en skien. er werd gezegd dat we om 12 uur gingen skien maar nee we stonden pas om 14 uur op de piste met een onduidelijke les ze dachten dat we naar 1 x zien al profesionele snowboarders waren. ook kregen we friet zonder zout om 11 uur sochtends met KETCHUP.
na een klein uurtje les mochten we vrij maar wel van de kleine afdaling want we zijn natuurlijk allemaal incapabel. xxx Deltion
Te druk en lesgroepdictatuur
Gisteren ben ik hier gaan skiën op de beginnerspiste en er waren tegelijkertijd zo'n 4 a 5 lesgroepen bezig voor een skilerarenopleiding. Daarnaast waren er ook nog eens reguliere lessen aan de gang. De hele piste werd geblokkeerd waardoor mensen eigenlijk alleen de keus hadden om in een rechte lijn naar beneden te gaan. Niet zo handig dus. Bij de liften werd niet geritst maar blokkeerden de leraren zonder enige communicatie steeds de doorgang zodat hun hele groepje eerst kon, bleven vervolgens staan l*llen, om vervolgens bovenaan alles weer te blokkeren om eeuwenlang instructie te geven. Om de piste nog eens wat smaller te maken was iemand op het leuke idee gekomen om een deel af te zetten zodat kinderen met sleetjes naar beneden konden. De sneeuwkwaliteit werd ook alsmaar slechter. Ik kwam hier in het verleden best vaak, maar het gaat echt achteruit hier. Voorlopig kom ik hier niet meer en zeker niet met die belachelijke prijsverhoging.
Een cursus geboekt van 4 skilessen van…
Een cursus geboekt van 4 skilessen van onze 3 jarige dochter.
1 les was ze ziek. Telefonisch toegezegd gekregen dat zij 1 uur vrij skieen hiervoor terug zou krijgen en dat er uiteraard een ouder mee mag op de baan. Nu zegt de klantenservice dat wij een entree kaartje moeten kopen?! Wij zullen haar alleen opvangen onderaan de berg. Je kunt een 3 jarige toch niet alleen de baan op sturen. Vooral omdat bij de lessen zwart op wit staat dat er een volwassene mee mag naar binnen. Daarnaast is mij dit ook mondeling toegezegd. De slechtste service ever!!!
1+1 actie bij snowworld waarbij je…
1+1 actie bij snowworld waarbij je schijnbaar niet automatisch een extra kaartje boekt. Je moet 2 stuks kiezen en prijs wordt bij de laatste stap verrekend. We hebben het kaartje online gekocht voor de rij van de kassa en vervolgens kwamen we erachter dat het niet goed was. Binnen 1 minuut naar een manager gelopen die HELEMAAL niks voor ons kon betekenen. Moesten maar een extra kaartje voor nog eens €47,50 kopen. Wat een service.
Na mail contact hebben ze het toch nog netjes opgelost en hebben wij het geld van het kaartje terug kunnen krijgen.
Snowworld Zoetermeer Sneeuw als los zand ronduit gevaarlijk
Sneeuwkwaliteit op piste 3 is zo slecht geworden dat het ronduit gevaarlijk is, zelfs voor gevorderde skiers. Voorheen was de sneeuw hier mooi stevig met voldoende kantgrip. Nu is het als opgehoopt los zand waar de ski's op de kant geen grip vinden, maar zich al te makkelijk ingraven met struikelen tot gevolg. Echte breke-benen sneeuw dus waarsoor veel onnodige valpartijen en weinig plezier. Het is hier wachten op ernstig letsel, zeker als het druk is met teveel beginnende skiërs op de baan die zogenaamd alleen voor gevorderden toegankelijk zou zijn.
Slechte ervaring!
Ik heb begin januari een cursus van 3 x skiles bij Snowworld Amsterdam (Spaarnwoude) geboekt.
De 1e les was prima, niets op aan te merken. De 2e les van een andere leraar gehad, compleet waardeloos! Een groep van 9 personen! Het kwam erop neer dat we langer boven hebben staan wachten totdat we aan de beurt waren of beneden hebben staan wachten in de lange rij bij de lift (de andere lift was stuk.....), dan dat we hebben geskied.
Aan het eind van de rit gaf de leraar als advies om in Oostenrijk een privéles te nemen terwijl ik daarvoor juist de skilessen had geboekt bij Snowworld.
De 3e les weer van een andere leraar les gehad, deze was overigens prima.
Ik heb d.d. 17-02-2023 een mail gestuurd en daarin mijn verhaal gedaan en verzocht om een oplossing.
Daarna opnieuw diverse mails verstuurd, tot op heden zonder resultaat (alleen een email waarin werd aangegeven dat ze het erg druk hadden...)
Kortom, een slechte ervaring rijker, geen aanrader!!!
Klant is geen koning hier
Vandaag geprobeerd voor een verstandelijk beperkte man een bord friet met 2 frikandellen te bestellen. Onmogelijk!. Frikandellen mogen alleen worden uitgegeven bij een kindermenu. Die jongen had daarover strikte instructies van zijn baas gekregen. Al heel vaak in alle vestigingen van SnowWorld geweest, maar overal kun je gewoon friet met frikandellen bestellen. Starre zeikvestiging in Zoetermeer. Lekker klantgericht zo.
Wat een ellende
Wat een ellende. Slechte pistes, een grote ijsvlakte. Veel te druk. Ze laten complete beginners gewoon vrij skiën waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Materiaal uitgifte duurt eindeloos lang, en materiaal is van zeer slechte kwaliteit. Ski schoenen met lamme haakjes en veel te wijd/ruim voor dames. Twee van de vier ski’s waren verkeerd afgesteld. Correctie hiervan duurde vervolgens weer een eeuwigheid terwijl mijn kinderen stonden te bevriezen in de tunnel. We hebben met moeite een uur volgemaakt. Heel frustrerend- wij komen nooit weer terug. Slechte klantenservice.
Eerste les geen succes!!
We hadden met zijn 3en een eerste les geboekt. Bleken alle 3 ingedeeld in 3 verschillende groepen dus geen gezellig uitje samen. Dit aangegeven maar niemand wist hoe dit op te lossen dus zelf maar tussen de mensen door gaan skieën. Niet echt een leuke ervaring zo voor de eerste keer. Erg druk overal dus echt skieën zit er niet in. Vind het voor de prijs en wat je boekt echt jammer dat het zo gelopen is.
Wat een ellende
Wat een ellende. Te veel mensen op een kluitje. De “piste” was meer ijs dan sneeuw. De lange afdaling was één grote molshoop wat normaal skiën bijna onmogelijk maakte. Kwaliteit schoenen erg slecht, sluitingen die lam of kapot waren. Dit was eens maar nooit meer. Zonde van je geld helaas. De schnitzel in het restaurant was wel okay 🤔
Lompe Ervaring Instructeur
Op 11 feb 2023 hebben ik en mijn vriendin 2 uur geskied op de piste.
Na een aantal x van de piste af te zijn gegaan valt er de volgende situatie voor:
We waren boven aan de piste en een groep skiërs waren bezig met de lessen, de instructeur stond voor de skiërs en sprak iedereen toe, ik wilde van de piste en dacht dat hier ruimte voor was, de instructeur zag mij gaan en seinde ‘even wachten’ met zijn hand, ik kon helaas niet meer stoppen aangezien ik al half aan het beginnen was en gleed door. Hier riep de instructeur naar mij “bedankt voor het wachten!” Eenmaal beneden aangekomen kwam mijn vriendin 15 seconden later aan. Ik zei tegen mijn vriendin “ik kon niet meer stoppen ik gleed weg!” Waarom mijn vriendin zei “Ja en wat die instructeur daarna zei was niet normaal!” Dus ik “wat zei die dan?” Mijn vriendin “Bedankt voor het wachten Idioot!”
Ik vond deze reactie té heftig en ging verhaal halen bij de betreffende Instructeur “Heb je net mij Idioot genoemd?” Vroeg ik, de instructeur keek mij aan en zei “Ja het is niet zo handig als je gaat als ik zeg dat je moet wachten” waarop ik zei “Dat gaat lastig als ik er niks aan kon doen, ik gleed perongeluk door!”
Hier wist de Instructeur niks op te zeggen en mompelde wat.
“Best asociaal om gelijk Idioot te roepen naar een van de klanten van je werkgever of niet?” Riep ik.
Hij wimpelde mij af en keek de andere kant op.
Schan-da-lig om zo om te gaan met je klanten.
Snow World Breda-Rucphen 11-02-2023 tussen 13:00 / 15:00 Blauwe Piste
Ik ga hier niet zeggen “Ik kom lekker niet meer lekker Puh” maar jezus wat een gore manier om je klanten zo te behandelen.
Wat een ongelofelijk onvriendelijk en…
Wat een ongelofelijk onvriendelijk en bureaucratische organisatie. Willen niet meedenken. En denken alleen maar aan zakken vullen.
Te druk, qr onmogelijk en eten niet te vreten
Veel te druk! Sneeuw slechts kwaliteit (leek wel zand), qr code via mail, geen doen met meerdere kaarten, eten in fondue restaurant niet te eten! Al met al te duur voor wat je krijgt. Zelfs 1 ster is teveel.
Wat een slechte conditie piste
Wat een slechte conditie piste, en daarbij zeer veel onervaren skiërs die in 1 rechte baan naar beneden gaan met daarbij als gevolg veel botsingen.
Zeer slechte sneeuw
Zeer slechte sneeuw, als je dit al sneeuw mag noemen. Deel van de piste afgesloten voor een skischool uit Vlaanderen plus de bijbehorende sleeplift deed het ook niet. Op andere piste was de sleeplift gereserveerd voor de skischool van Snowworld...er bleef dus weinig over. Betalen kan alleen met pin, waarom niet met cash? In restaurant alleen menukaart via QR-code??? en onvriendelijke service door te jong en ongeschoold personeel. Te weinig ruimte om je rustig om te kleden. Enkele jaren geleden was het nog gezellig daar, nu draait het om zoveel mogelijk geld uit jouw zakken te kloppen tegen zo laag mogelijke kosten...erg jammer-> vergane glorie. Veel wandelaars met hun honden in het restaurant, bah.. een hond hoort niet in een restaurant! En er zijn ook mensen die allergisch zijn voor honden...denk daar ook aan.
Pluspuntje: schone toiletten
Zeer slechte service
Helaas skiles moeten annuleren ivm ziekte. Had deze online geboekt inclusief 4 uur toegang, materiaal- en kledinghuur. 4 dagen van te voren proberen te annuleren maar dat kon niet. Tot ik iets moet betalen voor de gereserveerde tijd van de skileraar kan ik nog enigzins begrijpen maar dat we zelfs de materiaalhuur, kledinghuur en toegang niet terug krijgen vind ik schandalig. Mij zien ze hier nooit meer
Slechtste indoor skipiste
Slechtste indoor skipiste die ik ooit heb gezien. Super slechte kwaliteit kunstsneeuw, niets geprepareerd, piste was helemaal kapot geskiet en hier werd niets aan gedaan.
Afrader!
In het verleden heerlijk kunnen skiën op deze plek. Nu heeft de sneeuw niets meer weg van de substantie van echte sneeuw. Het is er veel te druk en de pistes bestaan uit bulten of ijs. Zouden hier absoluut niet meer terug komen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.