Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn meiden (9 en 10) een leuke proefles snowboarden gevolgd in l8catie Zoetermeer. Het was zaterdag, dus erg druk. Maar daar hadden we rekening meegehouden, half uur van te voren aanwezig om board... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I have tried ten times to book ticked for one person. It is impossible on Snowworld webpage.There is only option to buy (book )ticket for yourself plus 50% for second person or for more people.That i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Iers vergeten daar, probeer al bijna 24 uur persoonlijk contact met ruckphen te krijgen. Is godsonmogelijk. Wat een pokke zooi . Vandaag weer gebeld, ja heb beetje boos, gaat die telefoniste vragen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met social deal met het hele gezin naar landgraaf. Vorig jaar september nog geweest en toen waren de pistes prima geprepareerd. Nu was er een piste in onderhoud en heb je eigenlijk (naast de beginners... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Waardeloos parkeerbeleid!

Fan van snowworld maar wat een schandalig parkeerbeleid. Ik kom al vele jaren bij Snowworld. Zo ook in mei van dit jaar. 5 maanden later ontvang ik een brief van het incassobureau of ik € 25,30 wil betalen aangezien ik niet betaald zou hebben. Bij Snowworld geeft men aan dat er een storing was in die periode maar dat ze verder niets kunnen doen. Iedereen verwijst vervolgens naar elkaar en niemand neemt verantwoordelijkheid. Snowworld doe hier iets aan!!!

12 de octubre de 2022

Parkeren

Met een vriendengroep ben ik op 20 mei 2022 gaan skiën bij Snowworld Landraaf. Vanwege een stroomstoring die avond hebben we bijna 2 uur niet kunnen skiën maar konden we ook niet bij onze persoonlijke spullen in de kluisjes.
Nadat de storing opgelost was, werd ons door een medewerker van Snowworld verteld dat we zonder te betalen het parkeerterrein mochten verlaten. Dus dat deden we. Bijna 5 maanden later, op 14 oktober 2022 en zonder enig bericht tussendoor, ontving ik een brief van Breton Advocaten met ook het verzoek om een bedrag van €25,30 te betalen.
Snowworld geeft aan hier geen uitspraken over te doen en dat het niet hun verantwoordelijkheid is.

Schandalige zaak en ongelofelijke slechte service.

20 de mayo de 2022

Onwijs slechte service

Rond vorig jaar november een dag pas skieën gehaald voor mijn oom uit Noorwegen en ikzelf. Dit kon door de nieuwe corona maatregelen helaas niet doorgaan. Voor beide partijen natuurlijk vervelend. Echter kon Snowworld geen geld terug geven. Ook daar kan ik mee leven. Vervolgens wil ik voor komende winter weer een afspraak maken, maar zijn de kaartjes op magische wijze verlopen en uit het systeem gehaald. Achteraf hoor je dat ze net 10 dagen over datum waren. Kan niks voor worden geregeld en geld weg. Belachelijk slechte service.

13 de octubre de 2022

2 van de 3 pistes dicht, toch volle mep betalen

Piste 1 (rood) zou tot 30 september gesloten zijn. Verwacht je 1 oktober open .... not. Ook de snowboardpiste dicht. Van de 3 grote pistes 2 dicht, allen piste 2 (blauw) open. Ik ben een gemiddelde skier, maar verveel me op blauw. Maar ze laten de bezoekers de volle mep betalen.

1 de octubre de 2022

Parkeerboetes bij open slagbomen

Ook twee parkeerboetes gehad in Snowworld Landgraaf omdat beide slagbomen open stonden en dus de indruk werd gewekt dat parkeren gratis was. Lijkt inderdaad op een verdienmodel als ik nu lees dat zovelen erin getrapt zijn

5 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slechte service bij SnowWorld…

Wat een slechte service bij SnowWorld Amsterdam.
48 uur van tevoren mijn reservering willen annuleren omdat we onze vakantie hebben moeten afbreken in Noord Holland vanwege ziekte van mijn vrouw.
Wij hadden een proefles geboekt van 1 uurtje voor komende woensdagavond 10-08-22
Mw aan de lijn gaf aan dat geld terug niet mogelijk was en alleen een tegoed bon.
Aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ging omdat we anders 2,5uur in de auto moeten zitten voor een uur proefles. (en 2,5 uur terug)
Andere optie waren er niet.
Wat een baggerservice! Eens maar nooit weer.
M. Vos

8 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Let op je spullen bij snowworld, het is erg kostbaar om ze weer terug te krijgen!

Toen we bij de skihelm aan kwamen konden we meteen door naar de ski verhuur omdat we online al waren ingecheckt; super! In de ruimte waar je om kunt kleden was het erg rommelig. Veel rondslingerende spullen. Daarom deed ik schoenen en spullen in de tas, m’n dochter legde haar jurkje over de bank. Op de baan was het heerlijk rustig, leuke actieve middag gehad👌🏼
Toen we klaar waren besloten we niet om te kleden ivm de volgende afspraak. We pakten de tas, verder lag er niets meer. In het hotel kwam m’n dochter erachter dat haar jurkje er niet in zat! Meteen naar snowworld Landgraaf gebeld met de vraag of het jurkje er nog lag. We kregen als antwoord dat dit is uitbesteed aan een extern bedrijf. ‘s Avonds nog een keer gebeld, met hetzelfde resultaat. Op de site is een speciale ruimte waar gevonden voorwerpen worden gemeld, daar stond het toen (nog) niet tussen. Pas na het weekend kon ik de jeuk daarop terug vinden. Ik moest aantonen dat het onze jurk was en kreeg vervolgens de mogelijkheid hem op te laten sturen voor €28!!
Omdat ik dit een exorbitant hoog bedrag vond nam ik contact op met snowworld en met het bedrijf wat de gevonden voorwerpen beheert. Helaas veranderde er niets aan, ook niet toen ik uitlegde dat we er nog gewoon waren op het moment dat de jurk is ‘opgeruimd’ en dat we twee maal hadden gebeld en pas bij thuiskomst zéker wisten dat we hem in de skihal hadden verloren.

Kleine tip: BERG JE SPULLEN GOED OP, WANT HET IS ERG KOSTBAAR OM ZE WEER TERUG TE KRIJGEN!!

6 de agosto de 2022

Parkeerboete???

Parkeerbeleid is echt treurig. Eerste 90 minuten gratis, prima. Maar als je op terminal checkt krijg je 0 euro kosten te zien. Vervolgens lopen naar de auto, inladen en wegrijden. Camera leest kenteken en slagboom opent. Echter na 6 weken een brief van een gerechtsdeurwaarder dat we niet betaald hebben omdat we 92 minuten geparkeerd hebben. Of we even 25,30 euro willen aftikken. Naar parkeerkosten van 5 euro nog 8,40 kosten RDW opvraging en 11,90 contractuele tariefsverhoging. De contractuele voorwaarden staan nergens gemeld..... Punt is dat zowel Snowworld als de gerechtsdeurwaarder Kuyt weigeren verhaal aan te horen. Punt is dat je zelf niet kan aantonen dat je wel op terminal gecheckt hebt of je moest betalen en dat slagboom wel openging (staat soms open blijkbaar). Het irritante is dat ik wel gecheckt heb, maar dat deze tijd blijkbaar binnen de 90 minuten lag, maar dat tijd daarna doorloopt tot je slagboom door bent. Verder is het vreemd dat een slagboom opent als er dus blijkbaar betaald moet worden, zo werkt geen enkele parkeergarage. Kortom een lekker verdienmodel voor zowel Snowworld als Kuyt.

23 de junio de 2022

Onduidelijk parkeerbeleid

Ook ik ben de dupe geworden van het onduidelijke parkeerbeleid. Uiteraard had ik moeten betalen en wordt er her en der ook op geattendeerd, maar aangezien de slagboom open ging toen ik aan kwam rijden dacht ik dat ik er bijv op een tijdstip was dat parkeren gratis was of dat er andere omstandigheden waren. Het beleid was kennelijk dat slagboom altijd open ging om opstoppingen te voorkomen.
Begreep inmiddels van Snowworld dat het parkeren , na ca 5-6 maanden dit beleid/ systeem te hebben gehad, weer wordt terug gedraaid, gezien de vele negatieve ervaringen. Het zou ze sieren als ze iets voor de ' gedupeerden' zouden doen.

22 de junio de 2022

Parkeerbeield

Gisteren naar Landgraaf geweest. Klimpark was erg leuk en wilde een positieve ervaring plaatsen. Tot ik de ervaringen op deze site ging lezen.
We konden ook geen parkeerautomaat vinden en slagboom ging open dus gingen ervanuit dat het gratis zou zijn.
Net direct gebeld met Snowworld dat we 5 euro willen voldoen. Immers op een hele dag Snowworld heeft besparen op 5 euro parkeerkosten echt geen zin.
Ze doen het erom. Ze hadden bij het kopen van de kaarten ook kunnen vragen of je er een parkeerticket bij wil. Maar het lijkt of dit bewust niet wordt vermeld.
Ze hadden het beter moeten aangeven.
Medewerker wilde niet helpen en zeer onvriendelijk. We moeten wachten op de aanmaning. Schandalig om mensen op deze manier weg te sturen. We komen hier nooit meer terug.

8 de junio de 2022

Aanmaning

2 weken geleden ontvingen wij een aanmaning van een deurwaarder van €25,30 voor het niet betalen van parkeergeld bij snowworld in Landgraaf. Met daarop de tijd die wij daar in- en uitgereden zijn.
Wij zijn nog NOOIT bij Snowworld geweest en waren deze dag aan het werk.
Gebeld met de deurwaarder met het verzoek om beelden/ bewijs, maar zij konden niets voor ons doen. We moesten maar bezwaar maken maken.
Dit hebben we gedaan met nogmaals het verzoek bewijsmateriaal aan te leveren. 2 weken later krijgen we een mail dat we door een technische fout een brief hebben ontvangen en dat het dossier gesloten wordt….

26 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koude douche voor parkeerbeleid snow world

Na een bezoek aan een dagje Snowworld krijg ik na 5 weken een incassobrief verstuurd door een gerechtsdeurwaarder. Of ik 25,30 euro wil betalen voor een parkeerkaart met verhogingen. Ik was me van geen kwaad bewust dat ik iets onrechtmatig gedaan had. De informatie over het parkeren is buitengewoon slecht.

15 de mayo de 2022

Parkeerbeleid Snowworld is een drama

Na een bezoek aan een dagje Snowworld werd ik geconfronteerd met een incassobrief verstuurd door een gerechtsdeurwaarder. Verschillende malen tevergeefs contact gehad over de onoverzichtelijke parkeersituatie in Landgraaf. Het lijkt wel een doordacht business plan van Snowworld in samenwerking met exploitant Xpark en gerechtsdeurwaarder Kuyt uit Lisse om zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren. Het was een leuk dagje maar mij zien ze noooooooit meer bij Snowworld. Wat een dramabeleid om bij goedwillende klanten bij het uitzwaaien nog een poot uit te draaien.

12 de mayo de 2022

Onbegrijpelijk parkeerbeleid

Snowworld zelf is acceptabel (echte sneeuw is een stuk beter), maar de exploitatie van het parkeerterrein is dramatisch. Waar voorheen het parkeerterrein normaal werkte is het tegenwoordig zo dat slagbomen willekeurig open staan zodat mensen denken dat het gratis is. Maar natuurlijk is dat niet zo en is dit enkel een manier om extra hoge parkeertarieven te rekenen door de kentekenhouders aan te schrijven via een incassobureau met wat advocaten erbij. Met een tarief van 25 euro en een paar 1000 geautomatiseerde brieven per jaar is het dan lekker verdienen aan de verwarde bezoekers.

10 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snowworld krijgt een hele warme douche.

Snowworld krijgt een hele warme douche.

Wij zijn maandag 2 mei 2022 in Snowworld Landgraaf geweest. Bij bestelling van de tickets was ons niet opgevallen dat de stoeltjeslift en baan 1 dicht waren in verband met onderhoud. Wij waren dan bij aankomst ook zeer verbaasd dat in de voorjaars vakantie de stoeltjeslift en baan 1 dicht waren. Maar het stond op de site, dus we hadden het kunnen weten. Dus zijn we toch maar gaan snowboarden / skiën omdat we er bijna 2 en een half uur voor gereden hadden.

Ik heb achteraf toch maar even een mailtje naar Snowworld geschreven, dat we erg teleurgesteld waren. Want voor een snowboarden met de ziekte MS is een sleeplift wel heel erg vermoeiend en spier belastend. Ook moest ik mijn jongste zoon eerst leren om te gaan met een sleeplift.

Na een paar dagen krijg ik een mailtje terug van Snowworld, dat het inderdaad op de site vermeld was. Maar om onze teleurstelling te verzachten, mochten we op een ander tijdstip wanneer het onderhoud klaar is nog een keer op kosten van Snowworld terug komen.

Hier zijn we als gezin heel erg blij mee. Heel erg bedankt Snowworld Landgraaf!

9 de mayo de 2022

Middelvinger naar de klant

Na een dag geskied te hebben bij Snowworld werden wij een aantal weken later onaangenaam verrast door een brief van een gerechtsdeurwaarder waarin ons werd verzocht parkeergeld te betalen inclusief de gemaakte kosten voor het opvragen van naw gegevens. Want wat blijkt? Bij het betreden van het parkeerterrein ben je parkeergeld verschuldigd, ondanks dat bij het betreden en het verlaten de slagbomen gewoon open stonden. Daardoor is het bij ons niet opgekomen dat je parkeergeld moest betalen. Integendeel, wij dachten dat het gratis parkeren was. Wij zijn ook bij entree en het verlaten van het complex door niemand erop geattendeerd dat je nog parkeergeld moest betalen. Bij navraag kreeg ik een medewerker aan de telefoon die mij vertelde dat dit bijna dagelijks voorkomt maar dat zij niets voor ons kon doen.
De gerechtsdeurwaarder berust zich op het feit dat er borden stonden en dat wij dus beter hadden moeten weten? Mijns inziens is Snowworld in heel veel opzichten volledig nalatig geweest in dit verhaal door de klant niet of slecht te informeren met alle gevolgen van dien. Later blijkt ook hier dat meer mensen slachtoffer zijn geworden van dit falende parkeerbeleid maar een hand in eigen boezem steken om daarmee de klant tegenmoet te komen, ho maar. Zo slecht vind ik dat. Voor ons een reden om hier nooit meer te komen. Het voelt voor ons als een wettelijk correcte middelvinger naar je klanten die zich van kwaad bewust zijn zonder kritisch te kijken naar je eigen organisatie. Ons zijn ze als klant in ieder geval kwijt.

9 de mayo de 2022

Begin er niet aan...

Waar zal ik beginnen...

Een maand geleden heb ik een cursus geboekt. Pas na de boeking krijg je in de e-mail aan het einde een zinnetje te zien: Bij niet genoeg animo wordt de cursus geannulleerd en wij zorgen voor een passende oplossing. Ok dat kan. En uiteraard 1 dag voor de cursus word je afgebeld. Want wat is geen animo? In het het geval van SnowWorld moeten er minimaal 4 personen van de 8 aan meedoen. Nergens vermeld...En wat was de passende oplossing? Nou geld op de saldo of geld terug. Wij zijn nu 2 weken verder, meerdere belletjes en e-mails maar geen geld terug...

Daarnaast heerst een cultuur van desinformatie bij SnowWorld. Er worden uitspraken gedaan dien niet waar zijn zoasl bv. dat vanaf mei de prive lessen met 50% korting kunnen worden geboekt. Niets van waar! De helpdesk medewerkers zijn arrogante onaardige robots die niet met de klant willen meedenken of helpen. En zo kan ik nog een uur doorgaan.

En dan de klapper...Afgelopen zaterdag naar Zoetermeer geweest. Gereserveerd en dacht leuke dag skiën met mijn maat. We kwamen daar en het was een hell. Overal tassen, ski's, krijsende kinderen en luide ouders. Baan 3 was namelijk onbruikbaar want er was een wedstrijd gaande. Aan de balie zei de mevrouw doodleuk. Wij vermelden dit niet op de website want het komt maar 1-2 per jaar voor en wij willen dat mensen komen. Wat? Ik heb dus 55 euro betaald om tussen de les klasje op baan 1 en 2 in 15 seconden naar beneden te komen. Ellende en na 1.5 uur weggegaan. Toen ik dat aan de helpdesk vertelde was het zo van: Wij kunnen hier niets aan doen, volgende keer beter! In plaats van: Meneer kan ik u misschien 2 nieuwe kaartjes aanbieden.

KORTOM: MIJD SNOWWORLD!!!

Update: 25-4-2022
Vandaag gehoord dat de terugbetaling tot 1 maand kan duren. Te gek voor woorden!

20 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig en gevaarlijk! Zwaar ongeluk gebeurd, mede door slechte piste en onvoldoende medewerkers om toezicht te houden of de lift te bedienen

Afgelopen zaterdag waren we bij Snowworld in Zoetermeer. Dat we een uur moesten wachten voor de materialen was niet leuk, maar ok. Wat niet ok was, was de drukte op de pistes. Bij de lift van de steile piste (3) staat dat deze alleen voor gevorderde skiërs is. Maar er waren zeer veel onervaren skiërs. Ik denk dat 80-90% van de mensen ongeveer voor het eerst op de ski's of snowboard stonden. Wat leidde tot zeer gevaarlijke situaties. Heel erg veel valpartijen. Je zag continue overal mensen liggen. En er vlogen ook regelmatig mensen bijna de lift in. De kwaliteit van de piste was ook zwaar ondermaats. Dat is ook wel logisch als je ziet hoeveel mensen er op de piste waren. Overal waren grote heuvels en veel ijs. Overigens hebben wij daar geen problemen mee. Ik snowboard al vele jaren, dus wij komen prima beneden. Maar dat was niet te zeggen van vele anderen. Waarom zijn er dan geen medewerkers aanwezig op de piste? Zij zouden minder ervaren skiërs naar piste 1 kunnen wijzen. Ook stond er geen medewerker bij de lift. Als het goed gaat, is het nog steeds niet professioneel. Maar toen er een skiër vlak voor mijn dochter zich vol in de zijkant boorde duurde het waanzinnig lang voordat de lift stil stond. Het het duurde ook enorm lang voordat hulp op gang kwam voor het slachtoffer. En een slachtoffer was het. Ik heb hem zien liggen en afgevoerd zien worden in de ambulance (na een uur ofzo). Ik denk dat hij en niet goed kon skiën. Maar ook door de slechte staat van de piste de controle is kwijt geraakt. Ik vind de kwaliteit van Snowworld zaterdagvanavond echt zwaar ondermaats, schandalig en onveilig. Ook heeft er 1 lift - door het ongeluk - een groot deel van de avond stil gestaan. Wij zijn vroegtijdig afgehaakt (we hadden een avondkaart). Dus ons plezier is ons wel ontnomen. Ik heb zaterdag direct een klacht ingediend. We zijn nu 6 dagen verder en nog niets gehoord. Ik heb al meerdere keren gebeld. Ook om een nieuwe reservering te annuleren. Maar tot op heden nog geen enkele reactie.

18 de febrero de 2022

Behulpzaamheid ver te zoeken

Wij hadden voor onze skivakantie graag een les geboekt maar kregen steeds een foutmelding bij het boeken online. Telefonisch krijg je geen antwoord maar betaal je wel om in wacht te staan ! Na 3 dagen werden we terug gebeld, ook telefonisch kon er niets geboekt worden, dit moet je zelf boeken terwijl ik had aangegeven dat me dit niet lukte. Ook op mijn mail krijg ik een week nadien pas antwoord maar hetzelfde verhaal, als ik vraag de boeking te doen voor mij, geen enkel antwoord meer, heel jammer...

8 de febrero de 2022

Echt super ontevreden!

Echt super ontevreden over jullie service. Wij sturen een mail en horen niks terug. We mochten onze ticket niet annuleren tijdens de lockdown terwijl deze net aangekocht is. Volgens mij mag dit wetmatig niet. Tot slot staat er bij onze ticket dat wij 3 keer gratis onze datum mogen wijzigen, echter hebben wij net voor de tweede keer de datum gewijzigd en moeten wij gewoon 5 EUR betalen.

27 de enero de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.