Na een misgelopen levering (door missing transporteur) alles nu goed geleverd vooral dankzij een top klantenservice van Sodeal. Snelle actie en reactie en goede opvolging. Ook kwaliteit van de rail (r... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
2 delen extra besteld ivm met eerder gekochte set waar er enkele beugels erbij zaten die niet bij de ander beugels paste, 3 delen aan elkaar verbonden, 2 extra delen moeten kopen voor de beugels die... Ver más
Want een fijn bedrijf is dit! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik niet direct een bevestiging in mijn mailbox. Ik had via het contactformulier hier een vraag over gesteld en kreeg direct e... Ver más
Fantastische service! Aanvankelijk was er een artikel fout bezorgd. Geen nood! Na melding kregen we meteen te horen dat nog dezelfde dag het juiste artikel bezorgd zou worden. En zo gebeurde!! Excu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online webshop voor huis & tuin producten. De beste kwaliteit en service.
Información de contacto
Zuidledeplein 13, 9042, Desteldonk, Bélgica
- 0032471426872
- info@sodealstore.nl
- sodealstore.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Het beste van het beste voor…
Het beste van het beste voor tuinmateriaal op te hangen
Snelle levering en prima prijs…
Snelle levering en prima prijs kwaliteits verhouding 👍
Snel en professioneel advies.
Snel en professioneel advies en ook nog eens snelle levering. Ik ben zeer tevreden over het materiaal (gereedschapshouder en rails). Alles mooi geordend!
De fietsbeugels/haken die in eerste…
De fietsbeugels/haken die in eerste instantie meegeleverd waren om mijn fietsen op te hangen voldeden niet aan de verwachting omdat ik hier mijn wiel niet prettig in kreeg. Na een kort en prettig belletje werd het voorstel gedaan om grotere fietsbeugels/haken toe te sturen. Deze waren na 2 werkdagen ook binnen en nu kan ik mijn fietsen hangen zoals ik vooraf had bedacht.
Super product en snelle levering!
Super product en snelle levering!
Top!
snel en correct geleverd
Super klantenservice!
Super klantenservice!
Ik had 2 produkten besteld, waarbij 1 produkt blijkbaar niet op voorraad was. Als alternatief voor dat éne produkt 2 andere uitvoeringen binnen 2 dagen ontvangen. M.a.w. 1 extra produkt ivm het ongemak.
Heel blij mee!
Hele goede service en super vriendelijk, vakkundige mensen!
Hele goede service en super vriendelijk geholpen, kom daar zeker nog een keer terug. Daarbij een zeer snelle levering echt top!

Respuesta de SODEAL
Top service
Snelle levering, zeer goede service, vriendelijke en goed meedenkende verkoper. Ik raad dit bedrijf aan.
goed product ,wat echt werkt,super…
goed product ,wat echt werkt,super snelle levering
Schitterende klantenservice
Bestelling geplaatst, normaal ging PostNL het de volgende dag leveren, maar die stelden de levering 3 keer uit. Sodeal kan hier totaal niets aan doen maar hebben dit schitterend opgevolgd, snelle en goede communicatie, en uiteindelijk is het opgelost.
Topservice!!
Perfect communicatie en vlotte levering!
Uitstekende service
Op zondag een bestelling geplaatst welke maandag al werd geleverd. Helaas zaten er een aantal verkeerde artikelen bij de levering. Contact opgenomen met de klantenservice en direct zijn alsnog de juiste artikelen nagestuurd. Daarnaast mochten we de niet bestelde artikelen ook gewoon houden.
Super snelle en uitstekende service!
Más información sobre otros tipos de reseñas.