Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een misgelopen levering (door missing transporteur) alles nu goed geleverd vooral dankzij een top klantenservice van Sodeal. Snelle actie en reactie en goede opvolging. Ook kwaliteit van de rail (r... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

2 delen extra besteld ivm met eerder gekochte set waar er enkele beugels erbij zaten die niet bij de ander beugels paste, 3 delen aan elkaar verbonden, 2 extra delen moeten kopen voor de beugels die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Want een fijn bedrijf is dit! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik niet direct een bevestiging in mijn mailbox. Ik had via het contactformulier hier een vraag over gesteld en kreeg direct e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service! Aanvankelijk was er een artikel fout bezorgd. Geen nood! Na melding kregen we meteen te horen dat nog dezelfde dag het juiste artikel bezorgd zou worden. En zo gebeurde!! Excu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Online webshop voor huis & tuin producten. De beste kwaliteit en service.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Super klantenservice

Ongelooflijk goede klantenservice, het bedrijf streeft absolute klantentevredenheid na, iets wat je nog zelden van die mate tegenkomt . Zonder twijfel bestel ik hier opnieuw!

6 de agosto de 2023

Goede ervaring!

Bij Sodealstore vind je niet alleen ingenieuze opbergsystemen, maar ook een klantenservice die direct voor je klaarstaat. Van snelle levering tot kwalitatieve producten die efficiëntie en organisatie beloven. Een verademing in zowel product als service!

21 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handig systeem voor de fiets

Handig systeem voor de fiets. Het wegklappen van de fiets zorgt voor extra ruimte. Kwaliteit lijkt goed. Fietsen hangen stevig. Ook een verademing dat er voor gekozen is om montage materiaal mee te leveren. Dat wordt helaas door heel veel leveranciers niet meer gedaan.

20 de julio de 2023

Efficiënt je fietsen opbergen

Via een collega kwam ik tot dit fiets ophangsysteem. Hij gebruikt deze ook en was er zeer tevreden over. Ik heb gekozen voor de variant met de kleine haken (alle soorten fietsen).

Sinds een jaartje wonen wij in een nieuwbouw huis. Helaas zijn de schuren van tegenwoordig klein en van hout. Hierdoor moeten wij zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte en kun je niet zomaar even dit systeem aan de muur monteren, omdat je het dan vast zet in een plaat/plank van 18 t/m 25 mm diep.

Ik heb dit opgelost door een balk van 14x4,4 cm horizontaal op de muur te monteren en vervolgens daaraan het systeem op te hangen. De balk heb ik vastgeschroefd aan de verticale steunbalken in de tussenmuur. Daardoor hangt het systeem nu met fietsen en al super solide aan de muur.

2 fietsen bleken wat strak in de haak te zitten, omdat de band en velg te diep zijn voor de kleinere haken. Ik heb dit aangegeven bij Sodeal en zij hebben gratis nog twee grotere haken opgestuurd, waardoor nu alles perfect past.

Wij zijn super positief over niet alleen het ophangsysteem, maar ook het bedrijf die erg vriendelijk en meedenkend is.

Wel raad ik aan om het ophangsysteem met de grotere haken te bestellen, zodat alle fietsen (ongeacht de grote van de velg en band) zullen passen.

27 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een opgeruimd huis maakt toch iedereen blij?

Ingenieuze producten om je huis/schuur op te ruimen of organiseren! Ik heb deze zelf gebruikt in mijn tuinschuurtje, bv om mijn gereedschap op te hangen en mijn racefiets.
Daarbij zijn de spullen van hele goede kwaliteit met een duidelijke instructie hoe te installeren (heel eenvoudig) en een ongelofelijk snelle levertijd. Zelfs wat ik zondag bestelde werd al maandag geleverd :-)
De klantenservice is snel en correct. Zowel per mail als in de live chat. Het retourproces kan nog iets eenvoudiger georganiseerd worden, maar met die feedback gaan ze al aan de slag.

22 de julio de 2023

Onze vergissing rechtgezet.

We begingen zelf een vergissing bij onze bestelling, die daarna wel bijzonder efficiënt en klantvriendelijk werd opgelost door sodealstore. 's Avonds laat nog werden wij via de chatbox vriendelijk verder geholpen.
De geleverde bezemhouders beantwoorden trouwens ook geheel aan de verwachtingen.
Perfect! Zeer correcte firma!

9 de julio de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.