Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun gi Sønderjysk fliserens min Allerbedste anbefaling . Fra start til slut. Virkelig godt håndværk firmaet ha lavet på vores ca 200kvm. Flot og professionelt. Bestemt ikke sidste gang de blive... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået alle fliser renset og imprægneret, super flot resultat, og ikke mindst super god service. Kan kun anbefale det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt arbejde. Fliserne var så fine efter rensning for ukrudt, alger mos, imprægnering, alt var fint ryddet op, og fjernet. Professionelle, dygtige, effektive Kan varmt anbefale Alexander -... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mantenimiento de terrenos

Escrito por la empresa

Sønderjysk Fliserens er din professionelle partner i Sønderborg og omegn., når det gælder bekæmpelse af alger på fliser, facader og tage. Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Som kunde betaler du derfor først, når du er tilfreds. Vi leverer en service med fokus på den gode oplevelse, og de små detaljer. Du kan derfor forvente en god kommunikation fra start til slut, sparring omkring vedligeholdelse og forebyggelse og ikke mindst; et professionelt resultat, som du kun kan smile af.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Smukt resultat

Smukt resultat. Omhyggeligt arbejde, fair pris og yderst venlig betjening. Kan i den grad anbefales!

16 de abril de 2026

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Før og efter billeder taler deres tydelig sprog. Fornuftig pris. Vil klart benytte mig af Sønderjysk Fliserens en anden gang ved behov

6 de abril de 2026

Super godt arbejde

Super godt arbejde.
Professionelle, dygtige, effektive
Kan varmt anbefale Alexander - Sønderjysk fliserens 👌

9 de abril de 2026

Kan kun gi Sønderjysk fliserens min

Kan kun gi Sønderjysk fliserens min
Allerbedste anbefaling . Fra start til slut. Virkelig godt håndværk firmaet ha lavet på vores ca 200kvm. Flot og professionelt. Bestemt ikke sidste gang de bliver bestilt igen👌👍herfra
Vh claus Svensson

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fint arbejde med at rense fliser…

Meget fint arbejde med at rense fliser for ukrudt alger mos, imprægnering, alt fint ryddet op, og fjernet Det blev bare så fint. Er en meget glad kunde. Professionelle, dygtige, effektive kan helt klart varmt anbefales.

3 de abril de 2026

Super flot arbejde

Super flot arbejde, vi er SÅ glade for resultatet!!
Indkørsel står som ny
God kommunikation og service
5 stjerner herfra

30 de abril de 2024

Flot flot resultat

Flot flot resultat, professionelt og yderst troværdig. Opgaven udført til mindste detalje og er alle pengene værd. Vi modtog den fineste service og vejledning. Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger til sønderjysk Fliserens.

22 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give Alexander de…

Jeg kan kun give Alexander de allerbedste anbefalinger. Super godt resultat.

20 de julio de 2023

Hej Anja

Tak for din anbefaling!

Mvh Alexander fra Sønderjysk Fliserens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fået renset fliser i indkørsel samt på…

Fået renset fliser i indkørsel samt på terrasse. Super flot resultat og fået en rigtig fin vejledning i, hvordan jeg kan få “behandlingen” til, at holde længst muligt. Kan kun give de varmeste anbefalinger.

8 de junio de 2023

Hej Lisbet

Tak for din anmeldelse! Godt at høre min vejledning var til gavn 😆

Mvh Alexander fra Sønderjysk fliserens

Omhyggeligt og professionelt

Fik renset og imprægneret fliser både foran og bagved huset. Fliserensning og den nødvendige rengøring blev udført meget omhyggeligt og professionelt, og resultatet blev fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Sønderjysk Fliserens.

31 de mayo de 2023

Hej Michael

Tak for din anmeldelse! Jeg gør en stor dyd ud af at udføre en professionel service, så mange tak for din anbefaling!

Mvh Alexander fra Sønderjysk Fliserens

God service mv.

God service, god kommunikation, god energi, super resultat. Det kunne ikke blive bedre 👍

20 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er blæst over resultatet

Jeg er blæst over resultatet. Alexander kom med hele sit grej og fiksede vores store terrasse i baghaven. Vi har desværre ikke været så gode til at holde fliserne ved lige, men efter hans besøg, er vores terrasse så flot som ny.

Rigtig god service og fair pris.

21 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi vil varmt anbefale Sønderjysk…

Vi vil varmt anbefale Sønderjysk Fliserens. Vi har fået renset og imprægneret vores fliser og er meget glade for det flotte resultat! Super professionel og god service!

22 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.