- Mooie winkel in Gent. - Vriendelijk personeel dat je ook de tijd laat om te beslissen. - Ruim en smaakvol assortiment. - Prijs-kwaliteitverhouding zeker goed. Inderdaad iets duurder maar het aa... Ver más
La empresa ha respondido
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... Ver más
La empresa ha respondido
Het was om te beginnen reuzefijn winkelen. Rustig, professionele uitleg en daarbij dan nog de kortingen die er mogelijk waren. Meteen kunnen beslissen om mijn gewenste (en gedroomde) stoelen kunnen ko... Ver más
Escrito por la empresa
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Alles is vlot verlopen, de levering van de zetel heeft helaas wel wat schade aan onze terrastegels opgeleverd. De kwaliteit van de zetel is zoals verwacht.

Respuesta de SOFACOMPANY België
goed maar niet top want geen verwittiging levering

Respuesta de SOFACOMPANY België
Goede organisatie en planning. Snelle reactie van customer service op vraagje.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Gordijnen en stores perfect op maat geleverd!

Respuesta de SOFACOMPANY België
Levering verliep heel moeilijk, en bepaalde kussen waren er in de eerste plaats niet bij mijn bestelling…
Nochtans heeft het personeel heel goed geholpen, en de winkel in Brussel is prima

Respuesta de SOFACOMPANY België
100 % satisfait... canapé de grande qualité correspondant à la description, emballage parfait et livraison rapide... je recommande Sofacompany

Respuesta de SOFACOMPANY België
Opgepast: in de winkel zeggen ze dat je je dag en moment van levering kan kiezen. Je kan enkel de dag kiezen.
Als je in een appartement woont, en de zetel niet in de binnen lift past is dit een zeer groot probleem. Je kan geen buiten lift bestellen want je kent het uur van levering niet op voorhand.
Als je betaalt voor levering met montage kunnen ze niet beloven dat de Post Nl mannen (die hiervoor instaan) de enorme dozen beneden in de hal willen uitpakken en dan via de binnen lift naar boven willen brengen (wat bij mij het geval was) en dan krijg je je geld voor de montage ook niet terug … ik heb dit dus allemaal zelf moeten doen.
Bovendien werd bij mij een defecte sofa geleverd. Geen enkele toegeving vanwege Sofacompany: de zetel moet je dan zelf terug naar beneden krijgen en in de oorspronkelijke dozen steken. Alweer geen buiten lift mogelijk want je kent het uur van ophaling niet. De ingepakte dozen moeten klaar staan bij levering van de nieuwe zetel, de avond ervoor dus. Als je geen grote hal hebt is dit dus niet mogelijk.
Bij levering van de nieuwe zetel wouden ze de defecte, ingepakte sofa aanvankelijk niet mee nemen, want ook daar had Sofacompany een fout gemaakt en de retour niet aangemeld bij Post Nl…
Een héél gedoe, veel tijd en energie en geen enkele (financiële) toegeving. Je betaalt opnieuw voor montage en ophaling. Ook al lag de verantwoordelijkheid volledig bij hen (defecte sofa).
Denk dus twee keer na als je in een appartement woont, vooral als je alleenstaande vrouw bent is dit een onmogelijke opdracht!
En als kers op de taart: Facturatie is niet via Peppol verlopen - daar doen zij blijkbaar ‘nog niet aan mee’ : waardoor ik, volgens de boekhouder, de BTW ook niet kan terugtrekken!

Respuesta de SOFACOMPANY België
Uitstekende zetel met een zeer goede levering.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Het was top, totdat ik opdringerige mails kreeg om te beoordelen.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf!
De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om alles in elkaar te zetten en het afval op te ruimen. En we hebben moeten aandringen om mee uit te pakken en het afval mee te nemen. In elkaar steken hebben ze niet gedaan.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Más información sobre otros tipos de reseñas.