Een sofa kopen bij dit bedrijf is zoals een auto in een showroom, veel beloven en eens gekocht niet meer hun verantwoordelijkheid of probleem, meerwaarde ??? Informatie nodig ? Winkel zegt klantendie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Very helpful service in the store at Danseart Brussels. Deliver within the scheduled window with a company that kept me abreast of their progress. Great looking sofa. This is my second buy from this... Ver más
La empresa ha respondido
Het bezoek aan de winkel in Antwerpen was aangenaam, de medewerkster in de winkel heeft ons ons ook vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. De bestelling verlief vlot, net zoals de levering.... Ver más
La empresa ha respondido
Wij bestelden een 3-delige Vincent outdoor sofa voor ons terras (appartement 4e verdieping) en die werd netjes en keurig geleverd (slechts 3 weken wachttijd). We hadden geen enkel probleem om de losse... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre SOFACOMPANY België
Escrito por la empresa
Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.
Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.
Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.
Información de contacto
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Bélgica
- +32 38 08 19 88
- info-be@sofacompany.com
- sofacompany.com/nl-be
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Uitstekende zetel met een zeer goede…
Uitstekende zetel met een zeer goede levering.

Opdringerige mails
Het was top, totdat ik opdringerige mails kreeg om te beoordelen.

Sofacompany was super vriendelijk
Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf!
De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om alles in elkaar te zetten en het afval op te ruimen. En we hebben moeten aandringen om mee uit te pakken en het afval mee te nemen. In elkaar steken hebben ze niet gedaan.

Ondanks comfortlevering van 99 euro, toch gewoon in living gedropt
Zetel online gekocht. Levering via postnl. (comfort@home).
Zeer late reactie om leverdatum vast te leggen, postnl heeft zich niet aan de afspraak (tijdvak) gehouden.
Bovendien hebben ze de zetel in mijn living gedropt zonder de pootjes te monteren (wat je toch zou mogen verwachten als je 99 euro voor een comfort-levering betaalt)
De zetel werd besteld op 03/04 en geleverd op 21/04 (12 werkdagen dus).

Snel en wel
De kussens werden snel geleverd. Ze waren precies zoals voorgesteld: mooi dessin en stevige stof.

Respuesta de SOFACOMPANY België
good products and extremely helpful…
good products and extremely helpful staff, both in the help centre and in the Brussels store.

Prachtige zetel
Prachtige zetel. Heel blij mee. Uitstekende kwaliteit en service. Aan te raden!

Aan te raden !
Van begin tot einde prima service en opvolging. Ook zeer tevreden van kwaliteit !

prima ervaring
Prima ervaring.
mooie keuze van artikelen
Goede uitleg van het winkelpersoneel.
correcte afspraken

goede afspraken, goede deals
geleverd op dag en uur zoals beloofd.
ook duidleijke en snelle feedback bij vragen.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Very professional and fast delivery
Very professional and fast delivery, within days. The product is high quality and very nice design. I would buy again from this store.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Ik ben enorm tevreden met deze bank
Ik ben enorm tevreden met deze bank! Het design is prachtig, de kwaliteit is uitstekend en hij past precies in de ruimte van mijn restaurant. De levering was soepel en het meubel is precies zoals op de foto's. Een absolute aanwinst voor mijn zaak, bedankt!

Respuesta de SOFACOMPANY België
Más información sobre otros tipos de reseñas.