Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har använt diskbladen från SoFreshy rätt länge nu men tyvärr lever de inte upp till förväntningarna. Värst är att de inte diskar rent, trots att jag testat att byta program från eko till ett varm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd! Naturligtvis är inte diskkraften densamma som i traditionella tabletter, men man ska tänka på att Sofreshy är mycket mindre giftigt och mer miljövänligt. Vanligt ekoprogram funge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag gjorde en chansning då dessa dök upp som reklam på Instagram,efter att ha kört några ark så har jag förstått att man måste dosera till halv eller helt ark beroende på mängden disk annars blir det... Ver más

3,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 46% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

3,4

Todas las opiniones

47 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra produkt

Bra produkt, bra pris. Tog några dagar för leverans men det hade jag beräknat och vart inget problem.

3 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag är jättenöjd med produkterna!

Jag är jättenöjd med produkterna! För diskmaskinen använder jag 1/2 blad varje gång och det har alltid blivit helt rent. Det samma gäller tvättmaskinen och då använder jag ett helt ark eftersom jag oftast har fulla maskiner. Leveranstiden var flera veckor, men eftersom det är ett litet företag så var det förmodligen mycket ordrar att hantera just då. När produkterna väl kom så har jag varit mycket nöjd.

Blev inte helt rent

Fantastiskt med en plastfri disktablett. Dessvärre blev disken inte helt ren och behövdes diskas för hand efteråt vilket gjort att vi gått tillbaka till ”vanliga” tabletter.

1 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Inte riktigt vad jag hoppades på.

Tycker om att det inte är nån plast i bladen och en känsla av att man inte får i sig konstiga rester som sitter kvar på det diskade. Tyvärr inte lika effektivt som jag hoppats på. Får gå igenom all disk noga innan den plockas in. Gratängformar och kastruller blir inte rent trots att vi skrapar av och sköljer först. Glas kan ha fingeravtryck och läppstiftsrester kvar. ½ ark räcker absolut inte, minst 1 eller 2 för att få någorlunda rent, så ganka odrygt. Tror inte jag kommer köpa någon mer gång tyvärr. Synd, för tyckte det verkade så bra.

Lätt att vara miljömedveten

Enkelheten. Lätt att vara miljömedveten.
Dessutom diskret doft. Dock lämnar disken kvar missfärgade thé koppar. Vilket i sig är ett positivt tecken på att inga farliga blekmedel ingår.

Allt inte rent

Känns ju bra med färre kemikalier. Allt blir dock inte rent med diskbladen. T.ex. sitter osten stenhårt kvar på osthyveln. Det är ca 1 månad sen jag öppnade förpackningen och nu har diskbladen blivit torra och krackelerar som torkade lasagneplattor. Bladen lämnar ibland klet kvar i diskmedelsluckan.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Bra att slippa alla kemikalier förstås. Det innebär dock att man får acceptera att det inte blir någon glans på glas, porslin och bestick. Lätt avhjälpt för min del genom att alltid handdukstorka efteråt, då blir det fint igen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produkten fungerar väl och marknadsförs…

Produkten fungerar väl och marknadsförs som miljövänlig. Kunde framgått att den flygs först inom Kina sedan till Köpenhamn och skickas därifrån till Sverige. Tog lång tid såklart och mitt förtroende för företaget sjönk rejält eftersom man mörkat detta bakom ”miljövänligt”.

15 de diciembre de 2025

Jag är mycket nöjd

Vanligt ekoprogram fungerar bra. Disken blir ren och fin. Det enda som inte blivit tent är en stekspade som hade stekt ägg. Även spenat gick bort. Allt sånt här beror ju också på vilken diskmaskin man har.
Vi äter ganska rent på våra tallrikar, men inte extremt. Vi ställer svåra saker i blöt (grötkastruller m.m.) Har inte provat kastrulldisk.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag köpte disklapparna för att testa

Jag köpte disklapparna för att testa! Alla disktabletter man köper lämnar lukt i glasen som vi ogillar! Era luktar ingenting och det är jättebra! Det enda man kan säga något negativt om är att trots att jag sköljer av disken noggrant innan, så blir det inte riktigt rent ibland!

17 de enero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.