Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har använt diskbladen från SoFreshy rätt länge nu men tyvärr lever de inte upp till förväntningarna. Värst är att de inte diskar rent, trots att jag testat att byta program från eko till ett varm... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag är jättenöjd med produkterna! För diskmaskinen använder jag 1/2 blad varje gång och det har alltid blivit helt rent. Det samma gäller tvättmaskinen och då använder jag ett helt ark eftersom jag of... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd! Naturligtvis är inte diskkraften densamma som i traditionella tabletter, men man ska tänka på att Sofreshy är mycket mindre giftigt och mer miljövänligt. Vanligt ekoprogram funge... Ver más

3,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 46% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

3,4

Todas las opiniones

47 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jätte besviken disken blir inte ren…

Jätte besviken för disken blir inte ren fast att jag sköljer innan men tycker att det är en bra idé för miljön trevlig för alla er som det funkar för.
Jag har fått ett jätte trevligt bemötande och fått ersättning för arken.

1 de julio de 2025

Respuesta de Sofreshy

Hej Eva! Tråkigt att de inte funkade för dig. Vi skickar gärna ut tester på vår nya modell till dig så att du kan prova om de funkar bättre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eko ?

Tyckte först det dröjde väldigt med leveransen , när jag spårade var de i Köpenhamn .. undrar var de tillverkas? Första och andra disken var jag positiv, men nu funkar det inte - får diska om speciellt glas, är rester av arket kvar. Är som en hinna på allt tyvärr - men skall prova en gång till med ättika i och mindre antal glas.. gillar ju tanken!

1 de julio de 2025

Hej Camilla, tack för din feedback 🙏
Leveransen sker från vårt lager i Kina, där även tillverkningen sker – precis som för många andra miljövänliga alternativ idag. Vi har valt att skicka direkt därifrån för att undvika extra transporter via mellanhänder, vilket faktiskt minskar det totala klimatavtrycket.
Att du upplever en hinna på glas kan bero på vattenkvalitet. Eftersom våra ark är mer skonsamma än vanliga tabletter (utan fosfater och starka kemikalier) rekommenderar vi att använda spolglans eller ett mer miljövänligt alternativ som ättika, särskilt för glas och bestick.
Vi tycker det är jättebra att du vill prova igen – hör gärna av dig till oss på hej@sofreshy.se om du vill ha fler tips eller om du upplever samma problem igen, så hittar vi en lösning 🌱
Mvh,
Team SoFreshy

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag gjorde en chansning då dessa dök…

Jag gjorde en chansning då dessa dök upp som reklam på Instagram,efter att ha kört några ark så har jag förstått att man måste dosera till halv eller helt ark beroende på mängden disk annars blir det skum kvar i maskinen, men den gjorde definitivt disken ren och bättre än jag hade förväntat mig🙂👍

28 de junio de 2025

Riktigt bra

Riktigt bra, rent och fint.

11 de junio de 2025

Respuesta de Sofreshy

Tack snälla för din fina kommentar, det gör oss verkligen glada att höra! 💚

Valorada con 1 estrellas sobre 5

👎👎 nope!

Tyvärr, tyvärr måste man superskölja allt jättenoga, alternativt fördiska, innan man använder diskbladen i diskmaskinen. Provade 3 gånger men gav upp, eftersom poängen med diskmaskin är att man skall slippa diska för hand.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Sofreshy

Hej, tack för din feedback, även om det såklart är tråkigt att höra att det inte fungerade som förväntat.

Det finns flera olika faktorer som kan påverka resultatet i diskmaskinen, till exempel vattnets hårdhet eller om man använder spolglans. Våra diskark är skonsamma och innehåller inte samma tillsatser som vanliga disktabletter, till exempel ingår inte spolglans eller diskmaskinsalt. Därför rekommenderar vi ofta att man tillsätter lite ättika som ett miljövänligt alternativ till spolglans, särskilt om man har hårt vatten.

Vi gör cirka 10 tester per vecka i olika maskiner med olika typer av disk, även intorkad och osköljd, och i 98 procent av fallen fungerar det utmärkt. Det kan såklart hända att någon enstaka matrest blir kvar, vilket även sker med vanliga disktabletter ibland, men generellt ska diskarken klara även smutsig disk.

Hör gärna av dig om du vill prova igen med några av våra tips, vi vill gärna att du ska bli nöjd.

Med vänlig hälsning,
Kevin
SoFreshy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Disken har aldrig varit renare

Disken har aldrig varit renare! Miljövänlig, luktfri, effektiv i varje disk. Jättenöjda!! Rekommenderar starkt

17 de mayo de 2025

Respuesta de Sofreshy

Tack för att du delar med dig, vi brinner verkligen för att erbjuda något som både är effektivt och snällt mot miljön 🌱

Bästa

Bästa, rekommenderar starkt!

15 de mayo de 2025

Respuesta de Sofreshy

Tusen tack för ditt fina omdöme, det betyder verkligen mycket för oss 💚

Med vänlig hälsning,
Hanna
SoFreshy

8 consejos para escribir buenas reseñas.