Jag har använt diskbladen från SoFreshy rätt länge nu men tyvärr lever de inte upp till förväntningarna. Värst är att de inte diskar rent, trots att jag testat att byta program från eko till ett varm... Ver más
Jag är jättenöjd med produkterna! För diskmaskinen använder jag 1/2 blad varje gång och det har alltid blivit helt rent. Det samma gäller tvättmaskinen och då använder jag ett helt ark eftersom jag of... Ver más
Jag är mycket nöjd! Naturligtvis är inte diskkraften densamma som i traditionella tabletter, men man ska tänka på att Sofreshy är mycket mindre giftigt och mer miljövänligt. Vanligt ekoprogram funge... Ver más
Jag gjorde en chansning då dessa dök upp som reklam på Instagram,efter att ha kört några ark så har jag förstått att man måste dosera till halv eller helt ark beroende på mängden disk annars blir det... Ver más
Box 8851, 40272, Göteborg, Suecia
- Hej@sofreshy.se
- sofreshy.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 46% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Så fint att känna att en är…
Så fint att känna att en är miljövänlig! Det som jag noterat är att: skölj av tallrikar ganska tidigt, låt ej torka in. Ta dubbla ark om disken är mkt smutsig. Annars supernöjd.// Lennart
Disken blir ren men inte bra att diskbladet innehåller PVA.
Tycker disken blir ren. Jag tar ett halvt blad. Men jag sköljer disken först. Bra för miljön, endast biologiska ämnen i diskbladen. Hoppas bara dom snart kan tillverkas i Sverige. Inte bra för miljön att skickas så långt ifrån (Kina). Blev besviken, såg nu att Polyvinyl alkohol (PVA) finns i diskbladet. Det är samma som används som skydd för diskmedelstabletter. En vattenlöslig plast. Men det bryts ner till mikroplaster. Bättre att köpa maskindiskpulver i en kartongförpackning.

Kan varmt rekommenderas
Vill verkligen rekommendera dessa diskblad, Sofreshy. Jag blev positivt överraskad efter första disken och kunde konstatera att disken var skinande ren. Och då använde jag ändå bara ett halvt ark.
Skönt att slippa plast och kemikalier.

Sofreshy
Jag är positivt överraskad över hur bra Sofreshy rengör disken.

Respuesta de Sofreshy
Disken blir tyvärr inte lika ren som…
Disken blir tyvärr inte lika ren som med kontroversiella diskmaskintabletter.

Bestellvorgang war einfach
Bestellvorgang war einfach, aber die Lieferung kam viel später als angekündigt. Das Produkt sah ganz anders aus als auf der Website. Sehr enttäuschend.

Disken blir inte ren.
Jag tycker idén är jättebra, men disken blir ju inte ren. Har kört minst 10 maskiner nu där jag behöver sortera ut disk som måste diskas om. Kommer inte köpa detta igen tyvärr.

Respuesta de Sofreshy
Disken blir tyvärr inte ren
Disken blir tyvärr inte ren. Har testat flera program på maskinen med samma resultat. Riktigt dåligt tyvärr. Allra sämst blir glas och bestick. Ibland blir tallrikar och övrigt nästan rent.

Blir ej rent
Jag beställde och 3 första gångerna blev bra. Sedan har jag behövt handdiska efter alla te och kaffemuggar samt formar och vissa skålar. Ca 1/3 av all disj

Respuesta de Sofreshy
Den mesta av disken blir ren
Den mesta av disken blir ren, men oftast behöver vi diska om någon eller några saker. Det som inte blir rent är potatisstärkelse, osthyvlar och intorkad smuts på tallrikar.

Respuesta de Sofreshy
Fungerar inte på plast och bestick
Skickas från Kina, så känns som drop shipping. Fungerar ok på våra tallrikar men varken plast eller besticken blir rena. Massor av livsmedel tar den inte bort. Ostrester på osthyveln = kvar. Youghurt på skedar = kvar. Plastglas som vi använder ute och dricker vatten ur, som i princip är rena när vi ställer in dem i diskmaskinen = helt täckta av en oljig hinna.
Så länge du inte bara diskar porslinstallrikar - köp inte detta.

Respuesta de Sofreshy
Dårlig både på miljö og rengjöring
De kommer fra Kina, så miljöaspektet er ikke veldig godt ivaretatt. Erfaringen er at det selv med hele ark ikke vasker rent. Tekopper kommer f.eks ut med mörkt belegg. Vi bruker spolglans og maskinsalt. Nå må vi bruke maskinvask pulver i tillegg for å få vasken ren. Hva er poenget da?

effektiv
Produkten är väldigt effektiv och jag är 100% nöjd med mitt köp.

Respuesta de Sofreshy
Jag är väldigt nöjd med denna produkt
Jag är väldigt nöjd med denna produkt, den är effektiv, väldigt användbar, och funkar precis som i beskrivningen, jag kommer att handla här igen!
Grym
Jätte bra diskblad funkade utmärkt för min disk dessutom bra val för naturen
Oppvasken blir ikke ren
Oppvasken blir ikke ren. Vi spyler den godt før vask, har prøvd halvfulle maskiner,ett halvt ark ekstra på full maskin.fyllt på salt og glansemiddel men ingenting hjelper. Har vasket oppvaskmaskinen godt innvendig også så det er ikke maskinen som er problemet. Prøvde en vanlig oppvasktablett for å se om oppvasken ble ren og det gjorde den. Veldig synd da vi ønsket å gå over til mer miljøvennlig og kjemikaliefritt oppvaskmiddel. I tillegg var det utrolig lang leveringstid!
Jätte bra produkt
Jätte bra produkt! Funkade perfekt för min disk!
Så bra är jätte nöjd!