Utvalget, kvalitet på senga, samt kommunikasjon med kundeservice rundt leveringstider m.m. har vært strålende! Dessverre manglet det monteringsanvisning, noe vi så da vi åpnet eskene på kvelden og v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rask levering og høy kvalitet. Kvalitet i alle ledd . Gjorde en feil ved montering, men rask levering på ny del. Kjempe fornøyd
God kommunikasjon (svarte fort på e-poster) og ringte meg for å se om jeg ville ha hjemme levering istedenfor for å sende via Postnord, fordi de skulle være i nærheten likevel. Veldig takknemlig for d... Ver más
Rask levering, lett tilgjengelig personale pr tlf, hyggelig hjelp ut i bil ved henting, fin sofa som levde opp til pris og forventning, grei montering , manglet ikke noen ting :-) Tipp topp , ikke så... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sovesofaspesialisten har 40 års erfaring innen handel med sovesofa. Vi har levert flere enn 30 000(!) kundetilpassede sovesofa over hele Norge. Du velger leverandør, modell, størrelse, funksjon, tekstil og farge akkurat slik du vil. Vi leverer som regel innen 4 uker – svært gjerne helt hjem – ferdig tilkjørt og montert.
Información de contacto
Grefsenveien 25, 0482, Oslo, Noruega
- (+47) 22 22 44 22
- post@sovesofaspesialisten.no
- sovesofaspesialisten.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin sovesofa og levering til avtalt…
Fin sovesofa og levering til avtalt tid. Fikk også hjelp med monteringen uten ekstra kostnad. Veldig hyggelige folk, og svarer raskt på alle spørsmål. Dette er min andre sofa fra sovesofa spesialisten
Kjøpte sofa usett 😅 God hjelp per tlf…
Kjøpte sofa usett 😅 God hjelp per tlf og kjapp levering.
Alt som beskrevet. Ønsker absolutt å bruke disse igjen ☺️
Hyggelig betjening
Hyggelig betjening. Rask service. Fikk med stoffprøve. Varen var som forventet. Ok pris.
Loftseng - nettopp montert - ungdom fornøyd
Dessverre manglet det monteringsanvisning, noe vi så da vi åpnet eskene på kvelden og var monteringsklare. Klarte å bygge tross dette, men det er var en liten ulempe.
Merk at senga hadde lakkert (glatt) stige og er (for meg) skummel om man har på sokker, det er eneste jeg tenkte kunne vært forbedret med selve produktet. Den virker solid og god.
Alt gikk "på skinner"
Alt gikk "på skinner". Bestilling gikk greit med gode nettsider og levering gikk greit.
Sivestolen er god, både å sitte og sove i.
God hjemmeside med fyldig beskrivelse…
God hjemmeside med fyldig beskrivelse av produktet. Rask og hyggelig levering og montering
Tipptopp
Utrolig kjapp levering selv om vi bor langt ut i distriktet. Sofaen samsvarer godt med bildene på nettsiden og er av veldig god kvalitet. Vi er kjempefornøyd.
Alt i alt en positiv opplevelse
Bestillingsprosessen og sovesofaen oppfylte alle forventninger og vi fikk god hjelp til avklaringer på modellvalg.
Informasjon før levering kunne vært bedre og vi ble litt overrasket over at den ikke kom ferdig montert. Alt i alt en positiv opplevelse. :)
OK og smart, men noe dyr sammenlignet med andre.
OK men noe dyr sammenlignet med andre.
Dyktig kundeservice og kvalitet fra A…
Dyktig kundeservice og kvalitet fra A til Å!!Jeg fikk sofaen dagen etter bestilling!
Vi har fått en fin og god sovesofa
Vi har fått en fin og god sovesofa. Ganske rask levering og kjappe svar på epost fra kundeservice 👍
Storfornøyd!
Besøkte butikken i Oslo og fikk veldig god hjelp av en både kunnskapsrik og serviceminded bergenser. Sovesofaspesialisten lever uten tvil opp til navnet sitt. Anbefales!
La experiencia Trustpilot