Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Escuela de navegación
- también en la categoría
- Área de eventos de navegación a vela
- Clases
- Escuela
- Servicio de clases de apoyo
Escrito por la empresa
Undervisning til Speedbådskørekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede Speedbådsskole. 💪 Vi er den eneste E-mærkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsføringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gør. (prøv at sammenlign prøvegebyrer med vores konkurrenter) 💸 Vi har branchens dyreste og lækreste både. med alt i udstyr der kan forventes på et seriøst kursus. 🚤 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlæringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pædagogisk gradvis bygger læringen op om div. Emner. Når vi underviser i et emne er målet at man efterfølgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lært hvad man skal sige til en prøve for at bestå på et minimum niveau. Her får du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjælland. og faste lokationer i København, Køge, Helsingør, og Frederiksværk. Her får du beståelse garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplæring i sejlads i din egen båd, og havn. hvis dette skulle være et behov.
Información de contacto
Åvang 56, 3400, Hillerød, Dinamarca
- 31319947
- mail@speedbaaden.dk
- speedbaaden.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk underviser
Jeg var oppe til prøve i Køge med Morten (mener jeg) som underviser. Han var virkelig dygtig og tålmodig. Materialet fra Patrick var ganske nemt at følge med i. Jeg var hamrende nervøs op til prøven - havde terpet i alt omkring 20 timer. Men der var ingen grund til nervøsitet. Vi bestod alle vores prøve på mit hold takket været gode undervisningsvideo'er og en god praktisk undervisning hvor ingen spørgsmål var for dumme. Så klar anbefaling herfra <3
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse. Fint materiel og tålmodig instruktør (Lukas)👌💪

Fantastisk dag
Fantastisk dag, fantastiske mennesker - bare generelt en fed fed oplevelse.
Formidabel oplevelse
Formidabel oplevelse hele vejen igennem. Kan klart anbefales.
Lucas var en fantastisk instruktør.
Super godt materiale
Super godt materiale, god gennemgang af øvelser. God oplevelse.

Speedbådsprøve 12/9
Min kæreste og jeg var til speedbådsprøve 12/9 på hold 2, og vi havde en kanon dag på vandet i Køge!
Instruktøren Michael, formåede at guide os alle igennem alt hvad vi skulle kunne, inden sensoren kom ombord. Der var god tid til den enkelte elev, og ingen følte, at de ikke havde 100% styr på de øvelser vi skulle kunne. Alle blev spurgt, om vi ville prøve øvelserne igen, eller om vi kunne klare det. Der blev hele tiden gjort opmærksom på, at vi havde ikke travlt, og vi kunne øve øvelserne så mange gange det var nødvendigt, for ingen skulle gå op og føle sig usikker. Det hele foregik i et rigtigt roligt og behageligt tempo, og vi havde alle sammen en fest med hinanden ombord, hvor stemningen hinanden imellem var ros og humor, og hvor vi alle hjalp hinanden.
Når man tilmelder sig, får man adgang til cirka fire timers videomateriale, hvor alt man skal lære, bliver vist og fortalt, helt ned til mindste detalje - men samtidigt på en humoristisk måde. Der er derudover en masse quizzer man kan tage, efter hvert videoafsnit. Helt igennem gennemført lavet - alt fungerede bare til UG! Man har adgang til al materiale, fra det øjeblik man tilmelder sig, og man kan se videoerne og prøve prøverne så mange gange man vil.
Kæmpe tak til Speedbåden.dk!
Hele holdet bestod - skal du også bestå, så vælg Speedbåden.dk - anmeldelserne taler for sig selv!

Respuesta de Speedbaaden
Er glad for jeg valgte speedbaaden.dk
Er glad for jeg valgte speedbaaden.dk. Lærerigt og relevant online materiale. Vores instruktør Michael var fantastisk. Han tog sig tid til hver enkelt, han forklarede, støttede og hjalp hvor der var udfordringer. Han svarede tålmodigt på spørgsmål og var meget beroligende.
En super god dag på vandet hvor alle 7 deltagere bestod 🤩 Har aldrig selv sejlet en båd, men med Michael som instruktør, gik det rigtig godt.

Virkelig godt kursus
Virkelig godt kursus
Bestod speedbåd prøven d.16/8-26.
Fantastisk dag, god undervisning og helt afslappet og lærerigt tempo.
Online materiale var nemt forståeligt og gennemgik alt nødvendigt inden prøven.
Vælg speedbaaden.dk hvis du både vil bestå og lære.
Fra start til slut en grundig og gennemført oplevelse. Rigtig, rigtig godt materiale forud for prøvedag - stor hjælpsomhed da jeg fik brug for at skifte prøvetidspunkt. Sikker, grundig og personlig underviser, der fik alle til at slappe af og lære. Dejligt at der både kan være fokus på at lære for at bestå en prøve, men samtidig at der gives viden så éns kommende motorbådssejlerliv bliver godt. Har svært ved at tro at nogen kan gøre dén oplevelse meget bedre!
Rigtig god oplevelse hele vejen…
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Man får gode videoer, hvor Patrick fortæller og illustrerer den teori, man skal kunne, og de praktiske øvelser, man kommer igennem på undervisnings- og prøvedagen. På dagen med undervisning får man vejledning og prøver de manøvrer, man skal kunne. God stemning på båden og Michael var en fremragende lærer. Kan klart anbefale at tage speedbådcertifikatet hos Speedbåden.dk :) Alle bestod
Virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem
Havde en rigtig god dag da jeg tog mit speedbådskort, med en virkelig rar instruktør og censor. Alt læsemateriale op til var også super fint sat sammen, nemt at forstå og gjorde dig rigtig godt forberedt til prøven.
Kan klart anbefales, fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Godt video materiale, og quizer man kunne øve på.
Rigtig god læring og tålmodige instruktør.
Og den mest rare og lærige censor.
Kan helt klart anbefale at tage cerfikater hos dem.

Alt godt
Alt godt - Flinke mennesker og god solid undervisning 👍🏻

Respuesta de Speedbaaden
Min søn og jeg bestod speedbåds prøven…
Min søn og jeg bestod speedbåds prøven den 24/8-26. Med Jacob som instruktør. Han er super sød, dygtig og beroligende, når der var noget man var lidt nervøs for. Også tak til Jacob ,som var sensor.
En helt igennem fantastisk oplevelse, som varmt kan anbefales.
/Karl-Emil og Tina Knoblauch

Et speedbådscertifikat hos…
Et speedbådscertifikat hos speedbaaden.dk var en af de bedste og sjoveste oplevelser jeg har haft længe. Både læreren Jakob og censor Jacob var meget dygtige, målrettede og kunne svare på alle spørgsmål iht. båd, søfart og sikkerhed. En rigtig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Grundigt materiale, dygtig instruktør og en fantastisk dag
Jeg tog speedbådscertifikatet. Godt og grundigt online videoer med quiz til, som jeg kunne tilgå når jeg ville. På selve prøvedagen var vi ude sammen med Sebastian og øve de praktiske manøvre inden censor kom. Sebastian var dygtig, tålmodig, sjovt og inkluderende med fortællinger. Jeg var ret usikker i det praktiske, da det var første gang jeg sådan rigtig skulle sejle en båd, men Sebastian var god til at gøre mig rolig og lade mig prøve mig frem. En fuldstændig magisk dag med en på opleveren og godt træt da jeg kom hjem. Alle på holdet bestod.

Top klasse undervisning fra Lucas
Top klasse undervisning fra Lucas, mega fede timer på vandet.
Kan klart anbefales
Var til speedbåds prøven den 19/7
Var til speedbåds prøven den 19/7 , det var ikke det bedste vejr men vejr var det, Sebastian var vores instruktør, han gjorde en del ud af både teori og praksis så det var forståeligt hvad vi snakkede om.
Det var en god dag trods vejret og vi alle bestod
Benny
Vildt Go oplevelse
Vi er kommet hjem efter en fantastisk oplevelse på vandet.
Instruktøren Jakob satte os perfekt ind i pensum og hele banden bestod. Sæt jer godt ind i det fremsendte materiale så består man stensikkert.
Stor anbefaling herfra

Tog speedsbåds kørekort der
Tog speedsbåds kørekort der. Meget professionelt, man får udleveret alt relevant materiale inden prøve dagen. På prøve dagen var Sebastian god til at både forklare og lære os de ting vi skulle.
Alt i alt 10/10 oplevelse herfra.

La experiencia Trustpilot