Spirekassen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

182 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Arrogant kunde”service”

Arrogant kunde”service” , flabede mailsvar og en spireprocent på under 10%. Her handles ikke igen !

Opdatering 5 maj. Jeg har selvfølgelig allerede haft kontakt, inden jeg har lagt min anmeldelse herinde, hvor du frasiger dig alt ansvar og fortælle der ikke er garanti på spiring!
Ligger selvfølgelig ikke anmeldelser herinde uden at have forsøgt dialog først (hvor jeg i blev beskyld for at være psykisk syg/udtabil, da ejer åbenbart er uddannet indenfor dette felt?! What? Mailen er selvfølgelig gemt til skræk og advarsel på nettet. Har da aldrig oplevet nogen lignende og vil da virkelig ikke håber at firmaejer arbejde med mennesker mere.

Men det lyder da super fint at lyve om det herinde med et “standard svar” om at du ikke kan finde mig i systemet, og skrive jeg bare kan kontakte dig, det ER jo forsøgt ! Øv !

1 de abril de 2026

Hej MK

Vi beklager, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Vi har forsøgt at behandle henvendelsen ud fra købelovens regler og de oplysninger, vi har modtaget. Da sagen vedrører forhold, som kan påvirkes af opbevaring og anvendelse efter levering, har vi haft behov for yderligere oplysninger for at kunne vurdere reklamationen nærmere. Det er svært når vi så ikke får de oplysninger.

Jeg har ikke yderligere kommentarer til den konkrete sag, men ønsker dig alt det bedste fremover.

Spirekassen/Christine🌱
Hej MK
Vi er kede af at læse din oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi kan desværre ikke finde din ordre ud fra de oplysninger, der er givet her. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe, hvis noget er gået galt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@spirekassen.nu med dit ordrenummer, så vi kan tage hånd om det hurtigst muligt.

4. maj 2026: Du har desværre ikke ønsket og give os flere informationer om din bestilling så vi kan finde dig. ØV

Spirekassen/Christine🌱

Alle de skønne blomster😍

Der er gode beskrivelser, som gør man bliver "lokket" til også lige en af dem og dem der og nej🤩Den er da også pæn... OG PYT med der altid er nok frø i pakkerne... så må man jo bare finde et sted til dem også👍🌷

29 de abril de 2026

Kære Louise, TAK for sin søde anmeldelse! Hilsen Christine

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Rigtig gode frø. Dejligt at man kan se hvor mange frø, man bestiller

26 de abril de 2026

Respuesta de Spirekassen

Hej Lilly, hvor ER det en dejlig tilbagemelding. Vi gør meget ud af det er så gennemsigtigt som muligt! Hilsen Christine

Stort udvalg

Stort udvalg, hurtig ekspedition

24 de abril de 2026

Hej Anna, TAK Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fine og anderledes blomster

Meget fine poser og indpakning, nu skal planlægningen i gang.
Jeg havde forventet en længere leveringstid, men det blev så hurtigt leveret at jeg straks skal igang.
Mange af blomster-blandingerne er meget anderledes fra de gængse planteskolers frø.
Det bliver godt - det kan jeg mærke!!!🥰

16 de abril de 2026

Hej Tine!!! Hvor godt🌱Så kan du i gang allerede i weekenden!!! Hilsen Christine

Hurtig levering - stor værdi for pengene* - pæn indpakning 🤩

*købt en meget lækker og inspirerende bog på tilbud til blot 50,- blev positivt overrasket

15 de abril de 2026

Respuesta de Spirekassen

Hej Irene. HVOR lyder det bare godt! Håber du nyder bogen lige så meget som os. Hilsen Christine

en god fortælling

En rigtig fin hjemmeside og en god fortælling om firmaet, der gør at man føler sig personligt inddraget i deres univers.

12 de abril de 2026

Hej Dorthe, hvor er det fint skrevet OG TAK🌱Hilsen Christine

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse

Nemt og hurtigt. En fantastisk oplevelse og meget inspirerende

1 de abril de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Catarina, TAK for t du gav dig tid til at anmelde os. Det betyder meget for en lille virksomhed som vores. Hilsen Christine

Vælger altid Spirekssen

Vender altid tilbage hertil. Årsagen er ligetil: supergod kommunikation, hurtig levering, gode produkter, dejlig indpakning og alt spiller altid.

6 de abril de 2026

Kære Stine, nåååå 😘TAK, Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, gode produkter, okay priser, og super lækkert med ekstra gave/overraskelse 😍 💮🌸🌼

19 de febrero de 2026

Kære Bettina, TAK💚Hilsen Christine

Fantastisk udvalg af frø

Fantastisk udvalg af frø, overskuelig hjemmeside og nemt at bestille. Jeg afhentede min ordre ( dagen efter bestilling) på adressen i Orup. Søde imødekommende personaler, smuk beliggenhed.
Glæder mig til at så og høste😀

31 de marzo de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Kitt, TAK for din søde tilbagemelding. Du skulle besøges os på én af vores åben frøhandel dage: https://spirekassen.nu/shop/150-aaben-froehandel-/
Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ikke sidste gang!

Det er ikke sidste gang jeg handler her! Nem og overskuelig hjemmeside, hvor man i øvrigt bliver fristet af virkelig mangelækre og flotte frø, samt hurtig levering 🚚

30 de enero de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Line, hvor bliver vi glade for sådan én tilbagemelding. TAK! Hilsen Christine

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.