SpirePetsOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, en waar ik vooral blij mee was, was dat elke fles lekvrij was afgesloten. Dat heb ik nog nooit eerder gezien. De producten voor mijn honden kwamen zonder deuken of andere beschadiging... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met spirepets is uiterst positief! Ik heb ze bestookt met heel veel vragen, waarin ik op korte termijn uitgebreid antwoordt op heb gekregen, ze doen erg veel moeite en er is zelfs persoo... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Bij Spirepets.nl bieden we een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel jouw trouwe viervoeter als je geliefde kat. Onze online winkel is gekend om de topkwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke prijzen. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare online winkelbestemming voor alle honden en katten benodigdheden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mooie hondenmand

Mooie hondenmand, snel geleverd.
Alleen niet gecommuniceerd wanneer

4 de octubre de 2024

Hi Annette,

Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen we enorm!

Heel graag tot een volgende keer!

Super snelle levering

Super snelle levering, voor een goede prijs.

23 de septiembre de 2024

Beste Gerard,

Heel erg bedankt voor de 5 sterren en fijn te lezen dat uw huisdier en u blij zijn met de aankoop. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk kattenspeelhuis voor mijn kat.

Leuk kattenspeelhuis voor mijn kat.
Snel besteld, niet duur. In elkaar zetten even met z'n tweeën gedaan, erg stevig huisje! Mijn kat is er gek op en duikt er steeds in om te krabbelen!

20 de septiembre de 2024

Hi Petra,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je kat zo blij is met het speelhuis en dat het goed in elkaar te zetten was. Veel speelplezier gewenst!

Met vriendelijke groeten,

Kwalitatief goed product

Ik heb een krabpaal besteld bij Spirepets en die werd snel en goed geleverd. Het is een zeer stevige krabpaal die er nog mooi uitziet ook. Zeer goede prijs/kwaliteit.

2 de septiembre de 2024

Hi Kevin,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Gebreken😣 slechte service

Ontzettend fijn dat deze kar snel geleverd kon worden ivm operatie van mijn hond, helaas na aantal dagen de bodem stuk.. deze wagen is bestemd voor 40 kilo maar dit is niet helemaal waar, helaas geen tegemoet koming vanuit het bedrijf ons te helpen.

Wij konden geen nieuwe bodem plaat ontvangen ivm vakantie en de wagen hard nodig te hebben helaas zelf nog meer kosten moeten uit geven aan nieuwe bodem maken…ipv deze kosten vergoeden konden korting krijgen op een volgende bestelling 😯 dat is geen hulp!

Hopelijk na het lezen van deze review als nog hulp?

Ja is contact opgenomen en we hebben een vergoeding gekregen van €15 euro
Na 3 maanden en heeel veel mailtjes verder ik koop hier niks meer.

6 de septiembre de 2024

Beste Selina,

Dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet volledig tevreden. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, vooral in situaties waarbij onze producten niet naar klant verwachting presteren.

Wij hebben geprobeerd een passende vergoeding te bieden en zijn dit ook samen overeengekomen, het is vervelend alsnog te lezen dat dit niet voldoende was.

We nemen feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze service en communicatie verder te verbeteren. Mocht je toch nog vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor een constructieve oplossing.

Julia van SpirePets.nl

Aanrader

Twee klimpalen voor mijn katten hier besteld. Goede prijs voor ook goede kwaliteit. Ik hecht er niet zo aan, maar voor 14:00 uur besteld is morgen binnen, maken ze ook waar. Ik vind het een aanrader.

En….de katten gebruiken de klimpalen ook daadwerkelijk, dat is altijd maar afwachten. Win, win situatie. 😄

Ik heb nog een tweede bestelling in pre order staan bij dit bedrijf, maar ga er vanuit dat dit ook goed gaat komen. 🙂

Update: Ook de pré order is netjes afgeleverd. Alle materialen kompleet, makkelijk in elkaar zetten en erg degelijk. Ik vind het goede kwaliteit voor de prijs en ze zien er ook nog leuk uit met dat blanke hout en crème kleurige kussens. 👍🏼

29 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij hebben een fijne mand voor onze…

Wij hebben een fijne mand voor onze hond gekocht en zijn spirepets tegen gekomen via Google.
Een mooie handige mand voor een mooie prijs ook nog.
De kleur Antraciet lijkt eigenlijk meer blauw maar maakt het niet minder mooi.
Product ook snel geleverd en service erg goed zal deze shop zeker aanbevelen.

21 de agosto de 2024

Respuesta de SpirePets

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, SpirePets.nl

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Op de foto lijkt die kleur veel mooier

Op de foto lijkt die kleur veel mooier. Helaas in het echt is het minder mooi kwa kleur. Maar de eigenaar/personeel was heel vriendelijk en had mij een coupon voor volgende bestelling gegeven. Helaas heb niks anders gevonden die ik heel graag wou.

16 de agosto de 2024

Respuesta de SpirePets

Beste Chun, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Graag tot een volgende keer op SpirePets.nl Met vriendelijke groet, Julia van SpirePets.nl

Leuk

Hele goeie communicatie

1 de agosto de 2024

Respuesta de SpirePets

Hoi Tess, Heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring en uiteraard graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten van SpirePets.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel verzonden goed product.

Snel verzonden goed product.

5 de agosto de 2024

Respuesta de SpirePets

Beste Ronny, Heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring, we waarderen dit enorm. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten van SpirePets.nl

Het krabpaal kat

Het product is uitstekend, makkelijk in elkaar te zetten en werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Zeer tevreden!

9 de julio de 2024

Respuesta de SpirePets

Beste Karel, Hartelijk dank voor het delen van uw winkelervaring en uw product beoordeling. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, SpirePets.nl

Constructief bedrijf

Constructief bedrijf, levert snel en service is prima

16 de julio de 2024

Respuesta de SpirePets

Beste R. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, graag tot ziens op SpirePets.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, netjes verpakt.

1 de julio de 2024

Respuesta de SpirePets

Hoi Sarah, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Graag tot een volgende keer! Groetjes van SpirePets.nl

Heel goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit

23 de mayo de 2024

Respuesta de SpirePets

Hoi Sibel, Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring, graag tot snel weer bij SpirePets.nl

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd

22 de abril de 2024

Respuesta de SpirePets

Hoi Leo, Hartelijk dank voor de fijne beoordeling. Graag tot ziens bij SpirePets.nl

Snelle service

26 de abril de 2024

Respuesta de SpirePets

Dank voor je beoordeling, graag tot een volgende keer bij SpirePets.nl

Goeie service

Goeie service
Ondanks mijn retour .
Jammer genoeg product te klein voor onze te dikke kat haha

16 de abril de 2024

Respuesta de SpirePets

Heel erg bedankt voor uw beoordeling, jammer dat deze kattenbak te klein is. Wellicht kunt u nog eens rondkijken voor een groter model zoals de XXL grote kattenbak welke binnenkort weer leverbaar is. Groetjes van SpirePets.nl

Zeer goede service!

Krabpaal gekocht welke niet helemaal goed was. Dit is door de uiterst vriendelijke verkoper zeer goed opgelost. Bedankt Rolf

3 de abril de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.