Ladede i juli. Blev faktureret i oktober. Spirii skriver til mig, at en teknisk fejl har betydet, at nogle opladningssessioner i juni ikke blev afsluttet korrekt i deres system. Det må man jo så se om... Ver más
La empresa ha respondido
if you want cheap electricity - go with SPIRII. But if you want customer service when invoices are wrong, when you want immediate support when you can not charge with the Spirii app in another Euro... Ver más
La empresa ha respondido
Min oplevelse med Spirii har været særdeles positiv. Jeg kontaktede supporten i forbindelse med afmontering af en ladeboks, og jeg fik både hurtig, kompetent og meget imødekommende hjælp. De... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været kunde hos Aura i de sidste over 1.1/2 år og har købt en Zaptec opladerboks og har haft en service aftale gennem SPIRII. Pga. flytning var jeg nødt til at opsige aftalen for opladeb... Ver más
La empresa ha respondido
Spirii er din full-service e-Mobility platform med markedets førende ladeløsninger til erhverv, det offentlige og private elbilister. I tæt samarbejde med vores partnere, sørger vi for enklere og smartere opladning af elbiler hjemme i privaten, hos virksomheder med el-flådebiler og medarbejder samt gæster i elbil, eller i det offentlige rum. Vi skræddersyr den helt rigtige løsning til dig og dit behov, så det altid er nemt at oplade elbilen og tage del i den grønne omstilling. Vores ladeapp Spirii Go giver alle elbilister nem adgang til opladning i hele Europa, og giver dig også mulighed for at betjene din ladeboks derhjemme. Med f.eks. funktionen "Tidsindstillet opladning", får du mulighed for at udnytte strømpriserne, som du også kan se i appen, når de er billigst. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside www.spirii.com.
Bragesgade 8A, 2200, København, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Unreliable, expensive, inconvenient. My charger works 90% of the time. Other 10% is when I have to use car and my battery is flat. Getting charging tag isn't simple, and when you get it, it doesn't work.
And finally, they do a reservation of 500 SEK before every charging session. Ocassionaly runs my account dry before remainder is refunded to me since it might accumulate 5-6 reservations.
My car is plug-in hybrid. To charge it from 0-100% it takes only 12 kW which is around only 40 SEK.
Terrible. I'd never use it, but my landlord is incapable of installing their own chargers so I'm stuck with this nightmare.

Respuesta de Spirii
Jeg havde et ønske om i et års tid at bruge en anden ladeløsning end den, som jeg havde via Spirii. Jeg ringede til Spirii for at drøfte mulige løsninger og blive afklaret vedr. muligheden for at vende tilbage og bruge min Zaptecboks hos Spirii igen. I løbet af en time havde jeg den perfekte løsning på plads via Spiriis support. De var bare lynhurtige og kreative mht at finde den rigtige løsning for mig. Stor ros herfra :-)

Respuesta de Spirii
Super og lynhurtig service hos kundeservice virkelig en fornøjelse det kan varmt anbefales

Respuesta de Spirii
Pas på du ikke bliver snydt!!!
Skulle hurtigt lade det sidste på min Mini Cooper (batteri på 32 kWh).
På en eller anden mærkelig måde vælger Spirii så at trække 214 kr for samlet set 57 kWh, hvoraf jf regningen, at de første 51 kWh skulle være fyldt op på 6 min (fra 11:54-12:00) på en bil med 73% batteri på en samlet batterikapacitet på 32 kWh.
Det giver jo ingen mening. Jeg har fremlagt dokumentation for deres Kundeservice, men de stadig ikke hjælpe.

Respuesta de Spirii
I forbindelse med teknisk problem med afregning, svarede support meget hurtigt og fik korrigeret fejlen. Super tilfreds med behandlingen.

Respuesta de Spirii
IGEN problemer med min ladeboks. Ringer til support men efter 2 x 40 min ventetid må jeg opgive.
Ingen strøm på bilen i dag, må finde en anden måde at komme på arbejde i morgen. Jeg tror det er på tide at se om der er andre udbydere på markedet der kan gøre det bedre

Respuesta de Spirii
Har ladet for 73,29kr på en af deres stander d. 28/9, men er blevet trukket 500kr ( ikke reserveret) + de 73,29kr.
Har sendt flere mails med mit tlf.nr. Hvor jeg ber dem om at ringe, da mails ikke fører til noget, ingen har ringet tilbage. Har ringet 4 gange, fået 4 forskellige i telefonen, den ene “dygtigere” end den anden, hvor der bliver sagt, at deres kollega har gjort det forkert.
Person nr. 3 lovede et svar efter 1dag, er yderlige gået 3 dage og INTET svar.
Har ALDRIG oplevet så dårlig service.

Respuesta de Spirii
Jeg havde overset mail fra firmaet, men fik (efter lidt lang tid i telefonkøen) god hjælp til at få startet laderen igen. Venlig, høflig og god betjening hele vejen rundt.

Respuesta de Spirii
Høfligheden var god, let forståelig kommunikation. Alt i alt var Nicklas bare skidegod

Respuesta de Spirii
Hurtig og kompetent kundeservice!
Fik hurtig løst de udfordringer jeg havde.

Respuesta de Spirii
På besøk i København, jeg laster ned appen ved Refshalevej . Jeg fyller info og kobler VW ID4. Alt bra , grønt lys. Vi går inn i museet. Appen sier at bilen lades. Vi går ut 2 timer senere. Lyset står på rødt, ingen varsel fra appen , null lading og en bot på 910 DKK fra Apcoa!!! Grusom opplevelse fra Spirii Go så langt. Jeg har sendt en reklamasjon til begge selskap. Vi får se.

Respuesta de Spirii
Jeg fik svar på spørgsmål ifm. serviceaftale med refusion af elafgifter når jeg overgår til elproduktion af egne solceller.
Efter lidt problemer med telefonisk support, fik jeg til gengæld professionel hjælp via Spiriis mailsupport, så fortsætter mit abonnement problemfrit :-)

Respuesta de Spirii
Fin dialog om app'en og spørgsmål vedr opladning

Respuesta de Spirii
Fik en hurtig, venlig og kompetent vejledning ifb med tilknytning af ladebrik i appen.

Respuesta de Spirii
Skulle for første gang bruge spirii, men nej hvor er det ikke brugervenligt, intet lys, samt nummeret på ladestanderen er nærmest et lille serienummer som ikke kan aflæset hvis det er mørkt.
Det må kunne gøres bedre.

30kwh = 157€.
Det er bare røveri og intet andet.

Respuesta de Spirii
Jeg lader min plugin hybrid bil op hos Spirri og der bliver reserveret 200kr hver gang! Der bliver trykket ud prissen for opladning som er maksimun 35 kr med det samme efter man afslutter opladning, men der frigives først den 200kr efter en måned!!
I en måned hvor man oplader bilen 20 gang så er der 4000 kr reservation og 700kr betalte beløb!!!
Sikke et uretfærdighed.
Og der står på hjemmesiden at dette beløb frigives afhængig af banken. Så kontakter man banken og får at vide at fordi realt beløbet er trykket allerede efter man har afsluttet opladningen så er det Spirri der skal sørge for frigivelsen sker.
Så kontakter man kundeservice og høre at Sådan er det bare😳🤯 og det sker med alle kunderne!!! Men der vil arbejdes på at rettes.
Jeg synes altså ikke det betaler sig at lade bilen op hos Spirri.

Respuesta de Spirii
Vi har stået med defekte ladestandere i vores lejlighedskompleks i 2,5 uger, og hver gang man kontakter Spirii, får man samme ligegyldige smøre, som ikke kan bruges til noget som helst. Opleves som utroligt ugidelige. Gå langt udenom Spirii som ladeløsning.