Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ladede i juli. Blev faktureret i oktober. Spirii skriver til mig, at en teknisk fejl har betydet, at nogle opladningssessioner i juni ikke blev afsluttet korrekt i deres system. Det må man jo så se om... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

if you want cheap electricity - go with SPIRII. But if you want customer service when invoices are wrong, when you want immediate support when you can not charge with the Spirii app in another Euro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min oplevelse med Spirii har været særdeles positiv. Jeg kontaktede supporten i forbindelse med afmontering af en ladeboks, og jeg fik både hurtig, kompetent og meget imødekommende hjælp. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde hos Aura i de sidste over 1.1/2 år og har købt en Zaptec opladerboks og har haft en service aftale gennem SPIRII. Pga. flytning var jeg nødt til at opsige aftalen for opladeb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de software
  2. también en la categoría
  3. Estación de carga de vehículos eléctricos
  4. Proveedor de software

Escrito por la empresa

Spirii er din full-service e-Mobility platform med markedets førende ladeløsninger til erhverv, det offentlige og private elbilister. I tæt samarbejde med vores partnere, sørger vi for enklere og smartere opladning af elbiler hjemme i privaten, hos virksomheder med el-flådebiler og medarbejder samt gæster i elbil, eller i det offentlige rum. Vi skræddersyr den helt rigtige løsning til dig og dit behov, så det altid er nemt at oplade elbilen og tage del i den grønne omstilling. Vores ladeapp Spirii Go giver alle elbilister nem adgang til opladning i hele Europa, og giver dig også mulighed for at betjene din ladeboks derhjemme. Med f.eks. funktionen "Tidsindstillet opladning", får du mulighed for at udnytte strømpriserne, som du også kan se i appen, når de er billigst. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside www.spirii.com.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,7

Todas las opiniones

72 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reserverer penge, uden forbrug.

Laderne fungerer, appen fungerer.

Men hvorfor reserverer i 200 kr. på min konto, hver uge, uanset om jeg har ladet eller ej? - mangler i likviditet?

21 de octubre de 2024

Hej Anders,

Jeg er ked af, at vi først vender tilbage på denne nu. Jeg har lige forsøgt at finde din direkte mail, men da vi har flere hos os med dit navn, var jeg usikker på om jeg fandt den rigtige.

Det er korrekt, at vi reserverer 200/500 kr. på kontoen, inden opladningen går i gang, for at sikre at der er penge nok på kontoen til at foretage opladningen. Det er efterhånden markeds-standarten med disse reservationer, hvorfor vi også bevæger os hen imod dette. Det kan du læse mere om her: https://spiriihelp.zendesk.com/hc/da/articles/18913873530129-Reservation-af-bel%C3%B8b

Ofte er det en reservation, der forsvinder af sig selv, men vi har oplevet, at nogle kortudbydere har reservationen stående i helt op til 30 dage, før den forsvinder. Ønsker du den fjernet før, skal du kontakte banken. Vi afslutter alle reservationer med det samme i vores system. Vi kan gå ind og sende dig en bekræftelse på, at sessionen er afsluttet fra vores system, men det er altså hos kortudbyderen, at den nogle gange forbliver synlig i X antal tid.

Ønsker du en bekræftelse tilsendt fra os, er du mere end velkommen til at skrive til support@spirii.com, så sørger vi for at give dig den nødvendige dokumentation, som du kan sende videre. Reservationen vil dog forsvinde automatisk i sidste ende.

Jeg er rigtig ked af, at det har givet dig en dårlig oplevelse af vores ladeløsning, og at det har resulteret i en dårlig anmeldelse på Trustpilot. Jeg håber, at din oplevelse forbedres i fremtiden, og hvis det er tilfældet, håber jeg at du vil genoverveje din anmeldelse af os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vores lejlighedskompleks har stået med defekte ladere i 14 dage..

Vores lejlighedskompleks har stået med defekte ladere i 4 dage nu, Spirii er overhovedet ikke behjælpelige og er totalt ligeglade. Det eneste man får, det er en inkompetent medarbejder, som bare giver den samme smøre hver gang, at der nok snart skal ske noget.

Kan på INGEN måde anbefale Spirii som leverandør af ladeløsninger!

18 de octubre de 2024

Hej Jonas,

Jeg er rigtig ked af, at du har haft sådan en dårlig oplevelse, både i forhold til de defekte ladere og med vores support. Det er på ingen måde et niveau vi kan stå inde for, og jeg håber du vil vende retur med dine oplysninger, så jeg kan undersøge sagen og forhåbentlig forbedre den serviceoplevelse du har oplevet indtil videre.

Jeg beklager ulejligheden mange gange.

Super god support

Super god support. Han satte sig ind i problemet, vejledte og fandt en løsning.
Spirii's support tager mine meldinger seriøst.
Det giver en god fornemmelse af sikkerhed hvis noget kikser.

16 de octubre de 2024

Hej Karin,

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse hos os.

Du ønskes en god dag :)

Mvh. Sebastian, Spirii.

Customer service

Jeg har været i dialog med Nicklas fra support - han har været super god og hurtig til at hjælpe mig med forståelse, problemløsning, og bare en venlig og dejlig dialog.

11 de octubre de 2024

Hej Nanna,

Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Du ønskes en dejlig dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og konstruktiv løsning på…

Hurtig og konstruktiv løsning på problem.

9 de octubre de 2024

Hej Rasa,

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse! Din tilfredshed gør os glade, og vi arbejder hårdt for at fortsætte i samme stil.

Hurtig problemløsning

Tak til Lucas for meget fin kommunikation og stor imødekommenhed som ledte til hurtig løsning af problemet.

9 de octubre de 2024

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig besvarelse på min mail.
Rigtig god vejledning.

7 de octubre de 2024

Hej Arenth,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse hos os.

Super support

Super support. Havde problemer med ny telefon. Blev løst lyn hurtig.

1 de octubre de 2024

Hej

Tusind tak for din feedback.

Vi er glade for, vi kunne hjælpe dig hurtigt igang med SpiriiGo appen på din nye mobil.

Du ønskes en herlig dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bruger callcenter som INTET ved.

Bruger callcenter som INTET ved.
Tager kun i mod besked.

1 de octubre de 2024

Hej Frank

Vi er kede af at høre, du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvorfor du meget gerne må kontakte os på support@spirii.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtige til at handle hvis der er…

Hurtige til at handle hvis der er udfordringer med systemet. Og altid søde og hjælpsomme med forklaring af fakturaer, kw mm

24 de septiembre de 2024

Hej Jahnni

Tak for din fine anmeldelse (:

Sig endelig til hvis der skulle være andet vi kan hjælpe med i fremtiden.

Team Spirii

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utallige gange opleves at der ikke…

Utallige gange opleves at der ikke lades. Ladeboksen - en Zaptec - går på fejl - “stoppes af lader”, så skal man slukke for strømmen for at kunne genoptage ladningen. Som andre brugere beskriver så virker supporten og teknikkerne uengageret og siger det er mig, der laver noget galt. Det på trods at problemerne først opstod efter de skiftede ladeboks først i august. Svare på mail gider de heller ikke nu. Det er virkelig frustrerende at man ikke kan stole på at bilen lades, når man ønsker det!

18 de septiembre de 2024

Hej Naja

Vi er kede af at høre omkring din oplevelse.

Jeg kan se at du har været i dialog med os herinde, og vi senest har vendt tilbage til dig i mandags, men ikke har fået svar siden.

Vi vil forsat meget gerne hjælpe dig.
Jeg har skrevet til dig inde på den tråd som du har haft kørende med os, jeg håber at du vil vende tilbage derpå.

God kundeservice

Jeg fik rigtig fin betjening af deres kundeservice i dag - Tak !

18 de septiembre de 2024

Hej Carsten

Det er vi rigtig glade for at høre (:

Sig endelig til hvis det skulle blive nødvendigt igen i fremtiden.

Lader ikke

Det er jo grotesk det her, i skriver til trustpilot, at jeg skal redigere min anmeldelse, for i mener at det ikke er jeres problem!

Jeg har nu 3 dage ladet bilen styre opladningen, der har ingen problemer været, i dag prøver jeg så lade spirii styre opladningen, så lader den ikke.

Hvor fejlen er kan jeg ikke sige men når den fejler når spirii styrer tiden, leder ihvertfald min tanke hen på at det er spirii der er problemet.

Måtte ud i bilen og starte ladning derfra, og kun i bilen kan jeg se at den lader på spirii kan jeg ikke se at den lader.

Jeg syntes i fralægger jer ansvaret, det mindste i kunne gøre var da at ringe til mig og hjælpe med at finde ud af hvad der går galt.

15 de septiembre de 2024

Hej Per

Jeg er ked af at høre, du oplever problemer med tidsindstillet opladning af din elbil.

Jeg kan se, at du, som du skriver, er i dialog med både Spirii og Aura, og at vi forsøger at finde frem til en mulig løsning på problemet.

Senest kan jeg se, at vi har skrevet til Aura i fredags, at de gerne må bede dig forsøge med et andet kabel, da kredsløbet mellem ladeboks og bil, ser ud til at blive brudt, og måske kan være forklaringen på problemet.

Vi er glade for din tålmodighed, og håber på en snarlig løsning.

Opdateret:

Hej Per

Du skal gerne forsætte kommunikation med Aura via den kanal i har haft (:

Opdateret igen:

Hej igen Per

Jeg har kigget med på din opladningen fra i nat og jeg kan se at opladningen starter op i henhold til din tidsindstilling - Opladningen bliver afvist af din bil nogle få minutter efter, som stemmer overens med den oplevelse som du beskriver.

Du er meget meget velkommen til at tage kontakt til os på Support@spirii.com, så vil vi meget prøve at hjælpe dig.

Opdateret svar

Hej Per

Jeg kan se, din ladeboks fortsat ikke er på WIFI. Det er derfor første step for at tjekke, om det kan løse problemet. Hvis du ønsker telefonisk hjælp til at få den på WIFI, må du gerne skrive til os på vores support mail, så vi kan aftale, hvornår det passer, vi ringer til dig.

Ladehastighed

Ladehastighed. 4 kw i stedet for de lovede 22? Det er da latterligt...

7 de septiembre de 2024

Hej Erik

Jeg er ked af at høre, du oplever problemer med hastigheden på din ladeboks.

Det kunne lyde til, at din ladeboks er konfigureret forkert, men det findes der heldigvis en løsning til.

Hvis du blot kontakter vores dygtige kundeserviceteam, sidder de klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dem på support@spirii.com.

Du ønskes en herlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft zaptec box og spirii i et…

Har haft zaptec box og spirii i et halvt års tid.
Fungerer rigtig godt.

Har haft et mindre problem en gang og skrev til kundeservice....endte med robotsvar i første omgang og jeg afsluttede med at jeg ikke havde opnået det jeg ønskede. Senere samme døgn et skriftligt svar fra en person med et rigtigt navn og løsningen var i hus!

5 de agosto de 2024

Kære Peuther

Tak for din fine anmeldelse. Den er værdsat.

Vores mailsystem sender automatisk 3 forslåede artikler baseret på teksten i din mail, de rammer rigtigt nogle gange, andre gange gør de ikke. Heldigvis sidder vi klar herinde til at besvare uanset (:

Sig endelige til hvis der skulle være noget vi kan hjælpe med i fremtiden.

Mvh. Team Spirii

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt Spirii i over et halvt år

Har brugt Spirii i over et halvt år. Har kun gode oplevelser. Hurtig svar når jeg spørger. Let overskuelig app. MVH, Søren

15 de agosto de 2024

Hej Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er værdsat.

Sig endelig til hvis der skulle være noget vi kan hjælpe med i fremtiden.

Mvh. Team Spirii

Det virker

Det virker, det er fedt

14 de agosto de 2024

Hej Jens

Tak for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du synes om at bruge Spirii og ikke oplever nogle problemer.

Ha' en herlig dag

Zaptec-ladeboks og Spirii fungerer ikke

Jeg har en Zaptec-ladeboks og Spirii til at sørge for, at alt fungerer. Hvad det desværre ikke gør. Det sker ofte at boksen er ude af drift, hvorefter jeg er nødt til starte den op igen. Det vil sige jeg faktisk er nødt til at holde øje med om opladning går i gang, for jeg kan ikke regne med det. Nu har jeg forlangt boksen taget ned og betalingen for den plus de månedlige gebyrer tilbagebetalt.

11 de agosto de 2024

Hej Jane

Jeg er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med at lade hos Spirii.

Jeg kan se, at du er i kontakt med vores kundeserviceteam omkring en løsning, og jeg håber, I kommer frem til en god løsning snarest, så du igen kan oplade din bil uden problemer.

De bedste hilsner,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.