Har handlet her før, men for første gang fikk jeg noen planter som ikke levde veldig lenge. Jeg sendte bilder og en klage og jeg tror faktisk ikke engang det gikk 15 minutter før jeg hadde fått refun... Ver más
La empresa ha respondido
Har bestilt flere varer som jeg har blitt fornøyd med. I fjor bestilte jeg blant annet settehvitløk, som gav en rikelig avling nå. Nye løk til neste sesong er bestilt.
La empresa ha respondido
Jeg har bestilt mange ting fra spiselig hage og er så fornøyd med det jeg får. I går fikk jeg ny sending (asparges, økologiske georginer og søtpotet), men oj sann, her var det bare 1 asparges ikke fir... Ver más
La empresa ha respondido
SPISELIGHAGE.NO er en nettbutikk hvor man kan handle alt man skulle trenge til hagen og plantene sine. Det er mange hobbygartnere i Norge som liker å dyrke egen mat. Vi tilbyr det som kan gjøre dyrkingen enklere og morsommere. Vår nettbutikk ble etablert i 2020 og har siden den gang blitt bygget steg for steg sammen med våre kunder. Vi pleier å si at vi er alle "sammen om prosjektet". Nå skaper vi norske arbeidsplasser og vi blir en norsk utfordrer til de store internasjonale selskapene. - I 2021 lanserte vi vår egen merkevare SPISELIGHAGE som idag er en serie med produkter innen gjødsel, beskjæring, hagestell, redskap, skadedyrhåndtering og mer. Merkevaren fokuserer på kvalitet, bærekraft og brukervennlighet. Med et stort utvalg ulike produkter i merkevaren er vi nå et etablert merkevare med godt omdømme. Du finner SPISELIGHAGE merkevaren hos flere forhandlere; uavhengige hagesentre, blomsterforretninger og digitale nettbutikker. Firmainformasjon: SPISELIGHAGE AS Midtgårdveien 2, 4031 Stavanger Org.nr 928831299 MVA
MIDTGÅRDVEIEN 2, 4031, STAVANGER, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig fornøyd med produktene til Dennis, og ikke minst kundeservicen. Kunnskap og kvalitet i hvert eneste ledd, og det gjør at jeg som kunde føler meg godt ivaretatt.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Fantastisk god kundeservice når jeg hadde gjort en feil i bestillingen. Veldig fornøyd.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Rask levering, og produktet lever opp til det som ble lovet. Hyggelig takk fulgte med leveransen 😊

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Du blir møtt med et smil. De er hjelpsomme og hyggelige. De holder det de lover. Nettbutikk og fysisk butikk er en god kombinasjon. Flott med norske varer!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Bestilte Kieselurg og Neem olje. Må bare skryte av produktene. Skulle ønske jeg hadde mye mer av Kieselurgen. Gikk med en del da jeg skulle bekjempe spinnmidd på basilikumen. Var lenge vekk reist, plantene tørket helt opp😔 erfaring med at utøyet kommer i etterkant av tørke. Brukte Neemolje på potte med sammenblanding (forebyggende) som jeg tok inn for vinteren. Utrolig god spray🥰 vil skryte av både forsendelsestiden, produktene, og hvor lett det er å komme i kontakt med dem😊

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Flott samarbeid!! Du finner kjempe masse på deres sider!! God kvalitet og jeg anbefaler virkelig deres blomster..

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Elsker det store utvalget og de gode prisene! Får bestillingene veldig fort ☺️🌸

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen min hos denne nettbutikken! Servicen var helt topp jeg fikk raske svar, hyggelige medarbeidere og det virket ut som de ville til å hjelpe meg som kunde. Det er ikke alltid man møter så god kundebehandling på nett, og det gjorde virkelig hele kjøpsprosessen både enkel og trygg.
Prisene var også svært bra sammenlignet med andre nettbutikker jeg har handlet på. Man får virkelig mye for pengene og kvaliteten er like god som man forventer. Produktene kom akkurat som beskrevet, godt pakket og levert raskt, alt fungerte kjempe bra!
Jeg setter stor pris på sånne nettbutikker. Det merkes at de vil gjøre det beste for kundene, og det gjør at jeg med trygghet kan anbefale denne butikken videre til alle som vurderer å handle her.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Veldig fine og voksevillige planter. Topp kvalitet og det som vi bestilte var norskproduserte planter. Plantekasser var større og kraftige enn forventet. Raske leveranser og alltid like kjekt å motta pakker fra Spiselig hage

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Har bestilt og brukt mye forskjellig hageutstyr som sakser, beskjærings utstyr, grensaks osv. Kvalitet er topp og priser rimelige. Har i andre bestillinger bestilt planter og bærbusker. Alt ble levert iht forventninger. God kvalitet og god vekst kommer til å handle mer her))

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Planter jeg har kjøpt har vokst seg fine.
Rask levering og veldig fornøyd.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Utrolig greit å kunne bestille på nett og hente selv! Når det i tillegg er egne tilbud for butikkbesøkende må jeg snarlig innom igjen. Utrolig kjekk betjening og gode priser.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Det er veldig inspirerende å handle hos Spiselig Hage. I tre år har vi opplevd god kvalitet, rask ekspedering og rask respons på henvendelser.
Vi har med hell forsøkt Hvitløk, squash, tomat, agurk, reddiker og sommerblomster. Neste år prøver vi oss også på salat og aubergine.
Vi har sett Dennis på tv og opplever dette som en bedrift som lever opp til en flott visjon. Skaper entusiasme for å dyrke sjøl. Vi heier på Spiselig Hage
Det virker som de enten har voksesmerter, eller ikke har en god kvalitetskontrol på hva de leverer.
Opplevde både å ikke få ting som jeg hadde bestilt og at de leverer ujevnt i forhold til hvordan det pakkes.
Jeg hadde håpet og troen på at dette kunne være en langsiktig plass og bestille fra, men jeg er usikker. Jeg kommer nok til å fortsette til å prøve små ordre fra dem i håp om at det skal gå bra, for jeg vil de skal lykkes. Men i forhold til hva de har levert så langt så kan jeg ikke anbefale dem. Eneste positive er at kundeservicen var effektiv!
Super service, god kundebehandling og alt i alt en fin norsk nettbutikk.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Fantastiske varer og fine priser. God servise . Flotte mennesker som jobber der. Hjelpsome og svarer raskt på spørsmål ol.
Rask levering.
Annbefales på det sterkeste. Om du ønsker gode og trygge varer.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Bestilt masse fra spislighage og alt har vært tipp topp. Gøy å støtte norske gryndere også!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Bestilt i fleire vende frå spiselighage og er veldig fornøgd med alle varene eg har kjøpt! Alt frå frø, kiselgur og til vekstlys! Super kundeservice, godt utval, mange gode dyrkeråd og raske å sende! Ikkje siste gang eg handlar her😃

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Kjøpte en Avilon og Rocco Dahlia jeg mente var syke, da jeg fikk de.
De mente den var overivrig. Valgte allikevel å ha de for seg selv, nå da jeg tar de opp er de ennå mere full av gall. Butikken mener fortsatt de er overivrig.
De er nå destruert da jeg ikke ønsker dette på mine andre Dahliaer kjøpt et annet sted.
Da jeg ber om penger igjen slutter de å svare.
Utrolig dårlig kundeservice, her vil jeg ikke handle noe mere.
Bildene som er sendt er sendt andre gartnere, alle svar er GALL.
Begge er fulle av GALL det levner det INGEN tvil om.
Spiselighage har ikke sendt noen kopi av leverandøren's svar på mail. De har heller ikke svart meg på mail ang dens svar her.
En seriøs butikk ville ordnet opp ikke kommet med bortforklaringer!!