Har handlet her før, men for første gang fikk jeg noen planter som ikke levde veldig lenge. Jeg sendte bilder og en klage og jeg tror faktisk ikke engang det gikk 15 minutter før jeg hadde fått refun... Ver más
La empresa ha respondido
Har bestilt flere varer som jeg har blitt fornøyd med. I fjor bestilte jeg blant annet settehvitløk, som gav en rikelig avling nå. Nye løk til neste sesong er bestilt.
La empresa ha respondido
Jeg har bestilt mange ting fra spiselig hage og er så fornøyd med det jeg får. I går fikk jeg ny sending (asparges, økologiske georginer og søtpotet), men oj sann, her var det bare 1 asparges ikke fir... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte Kieselurg og Neem olje. Må bare skryte av produktene. Skulle ønske jeg hadde mye mer av Kieselurgen. Gikk med en del da jeg skulle bekjempe spinnmidd på basilikumen. Var lenge vekk reist, pla... Ver más
La empresa ha respondido
SPISELIGHAGE.NO er en nettbutikk hvor man kan handle alt man skulle trenge til hagen og plantene sine. Det er mange hobbygartnere i Norge som liker å dyrke egen mat. Vi tilbyr det som kan gjøre dyrkingen enklere og morsommere. Vår nettbutikk ble etablert i 2020 og har siden den gang blitt bygget steg for steg sammen med våre kunder. Vi pleier å si at vi er alle "sammen om prosjektet". Nå skaper vi norske arbeidsplasser og vi blir en norsk utfordrer til de store internasjonale selskapene. - I 2021 lanserte vi vår egen merkevare SPISELIGHAGE som idag er en serie med produkter innen gjødsel, beskjæring, hagestell, redskap, skadedyrhåndtering og mer. Merkevaren fokuserer på kvalitet, bærekraft og brukervennlighet. Med et stort utvalg ulike produkter i merkevaren er vi nå et etablert merkevare med godt omdømme. Du finner SPISELIGHAGE merkevaren hos flere forhandlere; uavhengige hagesentre, blomsterforretninger og digitale nettbutikker. Firmainformasjon: SPISELIGHAGE AS Midtgårdveien 2, 4031 Stavanger Org.nr 928831299 MVA
MIDTGÅRDVEIEN 2, 4031, STAVANGER, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte to stk.søtpotetplanter,den ene hadde svaker røtter ved ankomst en den andre.satte de i jord og etter to dager var bare en i live.Sendte en mail med bilde av plantene fikk ganske snart en mail at eg ville få penger tilbake.Pengene var på konto etter noen timer.Kundeservice som andre butikker virkelig kan lære av.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg hentet pakken min men varen min var dessverre skadet i posten, men allerede neste morgen fikk jeg melding i posten appen om at nytt produkt var på vei! Virkelig god service!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg bestilte en drueplante som var skadet da den ankom. Den ene grenen var brukket og jeg sendte derfor en klage med bilder til kundeservice. Jeg fikk veldig raskt og hyggelig svar, og ordren ble delvis refundert. Veldig fornøyd med kundeservicen! Det eneste jeg savner var at det kunne gjerne fulgt med et lite vedlegg om hvordan planten skulle stelles.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Har bestilt flere ting der og er veldig fornøyd! Utrolig hyggelige folk også❤️

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Bestilte noen pakker med limfeller mot fluer i hjemmet og de fungerte som bare rakkern! Veldig fornøgt med disse produktene og kommer definitivt til å bestille mer av dette i fremtida :)

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg kjøpte nylig hageutstyr fra en Spiselighage nettbutikk, og jeg er veldig fornøyd! Utvalget var imponerende, med alt fra planter til redskaper. Nettsiden var enkel å navigere, og jeg fikk raskt svar på alle de dumme spørsmål jeg hadde :D

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Er meget skuffet over produktene jeg bestilte fra Spiselig hage. I vinter kjøpte jeg en planteklar ingefær - jeg fulgte instruksjonene til punkt og prikke, men fikk ingen plante. Kjøpte også chilli og cherrytomat frø.
Også her fulgte jeg anbefalt fremgangsmåte. Tomatene ble det ingenting av, og jeg har fått en chilli plante med tre frukter.
I år har jeg dyrket frem, og spist grønnkål, spinat, gulrøtter og store tomater med frø fra Plantasjen.
Fra Spiselig Hage venter jeg at nevnte chilli skal bli spiseklar.
Kjedelig med så lav avkastning når jeg har investert tid og hundrelapper.
Kommer ikke til å bestille fra Spiselig hage igjen..

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Trodde varene var norske? Bestilte hvitløk og det kom fra utlandet!!! Samt laaaang leveringstid, skuffende!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Fine planter og veldig god service. Ene planten døde pga lang leveringstid (posten sin feil) og de både refunderte OG sendte ny plante! Kan anbefale på det varmeste, spesielt om man ønsker gode økologiske planter og bær! ❤️

Fantastisk service og hjelpsomhet🌱
Takk dor alle bidrag til min fine hage. 🫐
Og nydelige tips på Instagram 🍒

Fantastisk kunde service! Rask og hyggelig tilbakemelding, flotte planter 😊

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Denne butikken har god kundeservice! Jeg opplevde to ganger å få vare med frostskade (pga ekstrem vinterkulde under transport), tok kontakt med kundeservice og de ordnet opp med et én gang begge gangene. De svarert kjapt på mail, er imøtekommende og hyggelige! Jeg kommer absolutt til å handle der igjen!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Eg er kjempe fornøyd med alt eg har kjøpt hos spiselighage. Alt av planter til noen av utstyre dem selger. Kjempe flott service også, får hjelp hele tiden av han som eier nettbutikken. Anbefaler alle og handle der.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Har handlet løk meget fornøyd. Litt råte i setteløken men det er sånn det er med levende vekster. Jeg fikk 200 gram ekstra i bestillingen som kompensasjon

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Handler rundt omkring i ulike nettbutikker. Men har begynt å handle det meste her. Spiselighage.no er en norsk nettbutikk som jeg vil støtte. De har gode produkter og hyggelige ansatte. Handlet noen ganger gjennom telefon for å avtale lokal henting, det går alltid veldig fint.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Fantastisk service og kjapt svar på Mail😊 fikk varene mine kjempe fort. Det å handle og støtte de mindre bedriftene er mye mer givende og personlig enn de store kjedene. Anbefales på det sterkeste!😊

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Veldig god kundeservice, og fine planter. Supergøy å finne planter og busker som ikke er så vanlig for norske hager, men likevel med høy herdighetsfaktor for oss her i Trøndelag! Vi gleder oss til å spise både honningbær, druer, taybær, bjørnebær, minikiwi, ingefær, jordskokk og mere til i løpet av de neste årene :D

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Opplevde at kundeservice var tilstede og forståelsesfull med mine spørsmål. Her er det faglig kompetanse når man skal ha plantemateriale. Er faktisk fornøyd!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Denne gutten får nok hjelp til å lage en proff nettside/nettbutikk, for det ser veldig flott ut. Vær dog forsiktig, for her er mye av varene billig kjøpt inn fra Kina (blant annet sprayflaskene) og oljene er vannet ut så det så vidt er noen lysegrønne oljeperler øverst på vannhinna.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.