Har handlet her før, men for første gang fikk jeg noen planter som ikke levde veldig lenge. Jeg sendte bilder og en klage og jeg tror faktisk ikke engang det gikk 15 minutter før jeg hadde fått refun... Ver más
La empresa ha respondido
Har bestilt flere varer som jeg har blitt fornøyd med. I fjor bestilte jeg blant annet settehvitløk, som gav en rikelig avling nå. Nye løk til neste sesong er bestilt.
La empresa ha respondido
Bestilte Kieselurg og Neem olje. Må bare skryte av produktene. Skulle ønske jeg hadde mye mer av Kieselurgen. Gikk med en del da jeg skulle bekjempe spinnmidd på basilikumen. Var lenge vekk reist, pla... Ver más
La empresa ha respondido
SPISELIGHAGE.NO er en nettbutikk hvor man kan handle alt man skulle trenge til hagen og plantene sine. Det er mange hobbygartnere i Norge som liker å dyrke egen mat. Vi tilbyr det som kan gjøre dyrkingen enklere og morsommere. Vår nettbutikk ble etablert i 2020 og har siden den gang blitt bygget steg for steg sammen med våre kunder. Vi pleier å si at vi er alle "sammen om prosjektet". Nå skaper vi norske arbeidsplasser og vi blir en norsk utfordrer til de store internasjonale selskapene. - I 2021 lanserte vi vår egen merkevare SPISELIGHAGE som idag er en serie med produkter innen gjødsel, beskjæring, hagestell, redskap, skadedyrhåndtering og mer. Merkevaren fokuserer på kvalitet, bærekraft og brukervennlighet. Med et stort utvalg ulike produkter i merkevaren er vi nå et etablert merkevare med godt omdømme. Du finner SPISELIGHAGE merkevaren hos flere forhandlere; uavhengige hagesentre, blomsterforretninger og digitale nettbutikker. Firmainformasjon: SPISELIGHAGE AS Midtgårdveien 2, 4031 Stavanger Org.nr 928831299 MVA
MIDTGÅRDVEIEN 2, 4031, STAVANGER, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varene fra Spiselig hage er alltid kvalitet! Derfor er det ikke vanskelig å bestille noe, fordi jeg vet at det jeg får er bra! 👏 Siste forsendelsen hadde med en overraskelse, en pose setteløk, som gledet meg veldig ❤️ Tusen takk til alle dere flinke som jobber for at vi som kunder skal få de beste varer og glede! ❤️

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Useriøs aktør som ikke kan pakke, bruker kundene som bank og leverer planter i svært dårlig forfatning. Det er nok en grunn til at man ikke kan anmelde bedriften på Google...
Oppdatert etter svar fra Spiselig hage nederst.
Det ble satt en forhåndsordre i april samtidig med bestillinger i andre nettbutikker med forhåndsordrer. Når man forhåndsbestiller så betaler man typisk ved kjøpetidspunkt og får levert varene senere. Butikken tar med andre veldig lite risiko. Andre nettbutikker leverte typisk medio mai. Spiselig Hage i juli. Og da etter å ha kjørt samme varene på SALG flere ganger før de ble sendt ut. Før utsending ble det sendt epost om at dette var slett kundebehandling og at man ønsket samme rabatt som de som bestiller nå eller å kansellere ordren.
Ingen svar og varene ble så sendt ut etter et par dager. Det er forøvrig ikke mulig å ringe butikken.
Varene ble levert til post i butikk og hentet samme dag. Det ble blant annet bestilt 16 bærbusker som utgjør hoveddelen av volumet. I esken finner man plantene hulter til bulter med knekte greiner, omtrent null blader og uttørkede planter. 30% kommer uten merking og det er utfordrende å skille busker fra hverandre uten blader. Til svar fra kundeservice får man typisk tilbake endel standard chagpt-pregede lange tekster som forklarer at dette er som forventet og at det eneste som betyr noe er røttenes tilstand. Så jeg vil anta at de får endel klager.
Fikk også en beklagelse på at pakkingen hadde gitt meg en dårlig opplevelse (sic) og en innrømmelse om at en busk og 5 pluggplanter ikke var i hht til deres krav. Det er umulig å skille den ene planten her fra de andre ut ifra bildene som ble sendt over så dette er rent lotteri.
Som kommentar på at de samme plantene nå kunne kjøpes til sterkt reduserte priser ble det opplyst om at dette gjaldt planter "som avviker fra ordinær kvalitet". Det er vanskelig å vite om man skal le eller gråte. I nyhetsbrev og på nettsiden ser jeg ikke at disse plantene er markert med det, men det finnes sikkert skrevet med liten tekst et sted. Bjørnebærbuskene er avertert med kanonsalg i forbindelse med eierens bursdag. Så forklaringen her oppleves som konstruert.
Det finnes andre aktører der ute som leverte på et hetl annet nivå, Plukk selv for eksempel leverte på pall på døra med friske planter. Bruk heller pengene dine der.
Tilsvar til Svar fra Selger:
Du skriver at plantene er levert iht deres standard rutiner samtidig som dere sier:
"Vi forstår at det kan være frustrerende når planter ankommer ikke er støttet godt nok i esken. Dette er noe vi tar videre med vårt pakketeam for å forbedre rutiner fremover. Heldigvis vet vi at plantene vil tåle det da røttene er godt etablerte i pottene."
I tillegg har jeg bilder som viser hvordan dette ble sendt med komplett fravær av støtteelementer som plast el.l
Hvis dere er Norges største, så burde det heller medføre et større ansvar for hvordan dere
1. Pakker (for det er garantert skader slike dere gjorde her),
2. Bedre markedsfører og viser bilder av hva man kan forvente. På en av buskene skriver dere i nettbutikken "Kraftige, flott plante med mange greiner." De kvastene jeg fikk representerer dårlig det utsagnet.
3. Være etterrettlige og sannferdige i kommunikasjon med kunder: Jeg har aldri bedt om full refusjon. Jeg har sagt at jeg kan betale full pris for de 7 plantene som er i ok stand eller 50% rabatt for å bli ferdig med saken. Jeg har prøvd å kansellere orden før dere sendte pga kampanjemetodene deres, og jeg har prøvd å returnere hele ordren. Det første svarte dere aldri på, og det andre har dere avvist. Ingen av delene er krav om full refusjon som dere skriver.
Sist kan jeg legge til at det på en sjekk av 4 bærbusker på nettbutikken akkurat nå, ikke fremkommer at varene kan være av lavere kvalitet, så det virker som dere igjen i beste fall er omtrentlige med sannheten.
Mitt inntrykk er dessverre ikke at dere er en seriøs aktør. Etter kommunikasjonen har den heller styrket seg det motsatt holdet. Vurdering opprettholdes.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Flott nettbutikk med gode priser og fantastisk kundeservice! Anbefaler!!

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Helt tørre og døde honningbær planter. Ser de er sendt på en Fredag og jeg fikk hetemelding Onsdag. Blir jo selvsagt for lang frakt tid. Burde vel ha sendt de på en ukedag slik at frakttid blir kortere. Har sendt klage og regner med at jeg får nye planter i erstatning.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Spiselighage nettbutikk har masse gode produkter for oss hobbydyrkere. Flinke folk som står på og varer som kommer som bestilt. Kult at de selger egen merkevare og produkter. Og veldig flott å støtte opp om norske gründerbedrifter som dette.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Veldig fornøyd med varene jeg har bestilt herfra

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
De fineste plantene jeg har fått i posten noen gang😍

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Har handla hos SpiseligHage opptil flere ganger 🤩 Siste kjøpet va ingefærrot som eg har bestilt før og vært sykt fornøyd med 🫚 Super service og rask levering! 🤩 svare på alle mine rare spørsmål om hage og stell av mine spiselige planter 🤣🫑

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Topp nettbutikk, får det jeg bestiller veldig raskt. Bra service😀

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg mottok en jordbærrabarbra plante som var brukket og totalt ødelagt når den kom til meg,syntes det er merkelig at eske ikke blir merket med feks behandles forsiktig, denne side opp .Jeg fikk ordren delvis refundert, noe som jeg syntes er helt feil da dette skyldes dårlig pakking/ merking fra spiselig hage sin side.Dette tar jeg videre

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Kjøpte to blåbærbusker i høst, som så død ut allerede da jeg fikk dem. Planter de likevel, og den ene kommer seg så vidt, mens den andre er helt dau. Min mistanke om at busken var død allerede ved mottagelse ser ut til å stemme. Sender en henvendelse til Spiselig hage om det, og får tilbakemelding at de fraskriver seg alt ansvar og ikke erstatter noen ting.
Syntes det er merkelig, da jeg ikke har fått en vare som de lovet.
Anbefaler å styre unna dem !

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Veldig treg levering og dårlig informasjon. Snart to uker siden jeg bestilte og pakken er fortsatt ikke på vei, ei heller har jeg fått noe informasjon om hvorfor.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Handlet mye forskjellig, alt fra planter, gjødsel og frø. Veldig fornøyd med produktene, og kjapp leveranse.
God service!😊
Anbefales å handle fra nettbutikken😊

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Veldig bra planter og hyggelige ansatte, norges beste nettbutikk vil anbefale sterkt

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg handlet nylig for over 5000 kr i nettbutikken til Spiselighage, og er utrolig fornøyd med både utvalget, servicen og kvaliteten! Jeg kjøpte en god blanding av frø, planter, frukttrær og ulike typer gjødsel – og alt kom raskt og godt pakket, klart til å settes rett i jorda.
Frøene var tydelig merket, mange spennende og sjeldne sorter jeg ikke har funnet andre steder. Plantene var friske, godt rotet og i utmerket stand ved levering. Trærne kom med solide røtter og var klare for planting. Gjødselen jeg kjøpte (både naturgjødsel og spesialprodukter) har allerede gitt resultater i hagen – det spirer og gror som aldri før!
Jeg setter også stor pris på at butikken er så oversiktlig og brukervennlig, og at jeg fikk god informasjon om hvert produkt. Topp kundeservice – rask tilbakemelding på spørsmål og gode råd med på veien.
🌿 Anbefales på det varmeste til alle hageglade!
Jeg kommer garantert til å handle her igjen.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Har bestilt varer flere ganger fra Spiselig hage og det blir helt sikkert ikke den siste nå. Tusen takk for hurtig, opplysende og god service.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Veldig trege med å få sendt ut varer.De får visst for mange bestillinger......!??

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Hadde et litt inntrykk av at dette var en mer seriøs og ordentlig butikk. Bestilte 5 Aspergus og en Jostabær. Det gikk lang tid før de sendte varene noe som var innafor, men når det ankom var Aspergusene meget variable i størrelsen og 3 av 5 er knøttsmå og langt fra XL som de reklamerte med. Jostaplanten så rett å slett ut som de plantene hagesenterene kaster. De hadde noen få lyse blader og 1 skudd, ellers var den dau. Ei uke etter å ha blitt planta i god jord i forsøk på å få den i live ser den ut til å trekke inn årene å takke for livet.
Sendte mail til kundeservice med bilder og fikk et svadasvar med spørsmål om flere bilder. De fikk disse og siden ble det stille... Anbefaler at en holder seg borte fra dem. Jostaplanten var av samme merke som selges på Europris, men kvaliteten var absolutt ikke til stede.
Synd, det virka som en kul nettbutikk å handle hos, men det er nok bare kule bilder på SoMe.
Alle kan gjøre feil, men det forventes at en rydder opp.

Respuesta de SPISELIGHAGE.NO
Jeg har bestilt mange ting fra spiselig hage og er så fornøyd med det jeg får. I går fikk jeg ny sending (asparges, økologiske georginer og søtpotet), men oj sann, her var det bare 1 asparges ikke fire. Jeg sendte mail på ettermiddagen og tidlig neste morgen var det melding fra posten om ny sending fra Spiselig hage. Og det lå også mail som beklaget feilen. For en service! Alt ordnet på få timer.