Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt et sort fodboldmål d. 20/6-26 som skulle bruges til en fødselsdagsgave d. 31/7-26. På billedet på hjemmesiden er fodboldmålet sort. På leveringspakken i pap er der udenpå et bill... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte et børneur samt et til voksne/ større børn til vores drenge på 9 pg 13 år. De er meget glade for dem, de ankom hurtigt, virkede med det samme og er meget motiverende for dem i løbet af dagen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uret gik i stykker efter mindre end to måneder. Jeg reklamerede og fik tilsendt et nyt ur uden problemer. Hurtig ekspedition.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt en del gange hos dem, og altid hurtig levering, og er meget glad for både uret og træningsudstyr. 5 stjerner herfra!

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

98 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Altid god

Altid god, hurtig og effektiv behandling. Samtidig er varen nem at håndtere.
Et firma jeg kan anbefale på det varmeste.

27 de febrero de 2025

God oplevelse

Hjemmesiden er generelt en fin oplevelse, købs situationen var nem og som man skal kunne forvente, levering indenfor lovede tid, så alt i alt er Sportsbuddy.dk anbefalelsesværdig

30 de enero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Én stjerne for hurtig levering, men mindre godt forløb.

Én stjerne for hurtig levering. Sportsuret var en julegave til et familiemedlem, men jeg fortrød få dage efter bestillingen, fordi et andet familiemedlem ville give et andet ur. Jeg skrev en fortrydelsesnote. Dagen efter var det undervejs. Inden at jeg kunne hente det, fik jeg feber i 7-8 dage og måtte lade det gå tilbage som uafhentet. Jeg fik aldrig en tilbagemelding, så efter nytår skrev jeg, at postvæsnet havde sendt pakken tilbage uafhentet, men firmaet skrev blot, at jeg skulle bruge returneringsproceduren - hvilket jeg ikke kunne. I tredje mail vedhæftede jeg min track-and-trace, der viste, at uret var tilbage i Aalborg. Svaret var blot, at pakken ikke var hos dem. - Jeg kan aldrig bevise, at postvæsnet ikke f.eks. har skadet labelen, så den var ulæselig. Men først ikke megen velvilje mht. at finde pakken. Pengene er mindre vigtige end kommunikationen. Siden har jeg hart en rimelig diskussion med dem på mail. Bagefter søgte jeg Sportsbuddy på CVR.dk (det off. virksomhedsregister), men fandt en adresse i Kbh. Under mailingen fandt jeg ud af, at de er ufuldstændigt registret. Adressen i Aalborg hænger ikke helt sammen med CVR-nr, som bør opdateres. Det har de vist en forståelse for. Alt i alt en bøvlet oplevelse..

24 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde læst på nettet at deres ure…

Jeg havde læst på nettet at deres ure vandt bedst i test og skulle bruge et der kunne måle kalorie forbrænding. Det levede dog ikke helt op til det behov jeg havde så jeg skrev sammen med dem på mail om at returnere det, hvilket jeg også har gjort. På hjemmesiden kunne jeg ikke vælge at returnere uret for pengene pga noget fejl med leveringsdato, men det fik jeg fikset takket være Mads.
Har ikke fået bekræftet at ordren er gået retur endnu, men det tænker jeg den nok skal en af dagene.

14 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik bestilt forkert rem til min…

Jeg fik bestilt forkert rem til min Veryfit aktivitetsur og returnerede disse til Sportsbuddy - men jeg måtte rykke for at få beløbet tilbagebetalt - der var lige sket en fejl. Så bestilte jeg en rem der passer til mit aktivitetsur og denne gang måtte jeg så til at rykke for at få at vide, hvornår den blev afsendt. Igen var der sket en fejl. Mystisk der lige sker fejl hver gang jeg bestiller noget !

20 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service - vil ikke give penge retur!

Jeg gav min mand et smartwatch i julegave som han indrømmede han nok ikke fik brugt - så det blev sendt retur og fordi jeg havde været ude i god tid (altså midten af november) kunne jeg ikke få mine penge tilbage, men et gavekort - som jeg ikke kan bruge til noget (og som jeg ikke har modtaget endnu).. Jeg kontaktede dem så på e-mail hvor jeg blev mødt af ingen forståelse om at få mine penge tilbage selvom der står at JULEGAVER kan byttes frem til d. 15/1-25.. bare ikke julegaver der er købt i god tid! Møg dårlig stil og SINDSYGT dårlig service!!

20 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik et løbeur i julegave jeg ikke gad…

Fik et løbeur i julegave jeg ikke gad have, men kunne ikke få pengene tilbage som ønsket. Fik et gavekort i stedet, hvilket var træls. For gavekortet købte jeg en massagepistol, men modtog den forkerte model og den var i øvrigt defekt. Har stadig ikke modtaget den rigtige model, og de svarer langsomt på mail.

13 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.