Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke mooie kousen die mijn benen goed steunen. Na het bestellen snel bij mij thuis gearriveerd. Ze zitten prima en zijn vrij gemakkelijk aan te trekken. Ze zien er goed uit zodat ik ze rustig on... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben schoenen besteld, nou deze waren ook via AliExpress te vinden, alleen 100 euro goedkoper. Dan weet je ook gelijk de kwaliteit… Daarom willen we de schoenen retourneren, maar dan is Stapg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat z... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de calzado ortopédico

Escrito por la empresa

Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 38% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

3,1

Todas las opiniones

109 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

j'avais les pieds gonflés mais cela va…

j'avais les pieds gonflés mais cela va mieux

19 de septiembre de 2025

Hoi Gemoets,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! Wat fijn om te horen dat onze compressiesokken hebben geholpen om de zwelling in je voeten te verminderen. Super dat je je beter voelt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Compressie sokjes een aanwinst voor je voeten

Snelle levering ,zodat ik weer snel nieuwe compressie sokjes binnen had

19 de septiembre de 2025

Hoi Wiesje,

We waarderen je feedback enorm! Geweldig om te horen dat je lymfedrainage-therapeut al na één week positieve resultaten heeft opgemerkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte kwaliteit en pasvorm.

27 de septiembre de 2025

Hoi Geert,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat de kwaliteit en pasvorm perfect voor je zijn. We waarderen je feedback enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles komt optijd toe het is een…

Alles komt optijd toe het is een superkwaliteit en helpt echt tegen zere voeten 🦶

23 de septiembre de 2025

Hoi Nele,

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn heel blij dat alles op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Geweldig om te horen dat de sokken helpen bij pijnlijke voeten. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons deelt!

Uitstekend

Uitstekend . Deze review geef ik omdat er 20% kortings coupon gestuurd zou worden maar nooit gehad

22 de septiembre de 2025

Hoi Patricia,

Bedankt voor je lieve woorden! We waarderen je feedback enorm en vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

fijne ondersteunende kousen

kousen werden snel geleverd en zitten heerlijk.
helpen goed !!

23 de septiembre de 2025

Hoi Gerritjan,

Heel erg bedankt voor je lieve feedback! We vinden het super om te horen dat de sokken snel zijn geleverd, goed passen en echt verschil voor je maken. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons deelt!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prijs kwaliteit is goed

De kwaliteit van de compressie sokken is prima de pasvorm is perfect en zakken niet af tijdens intensief gebruik .

De levertijden zou sneller mogen ! heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten

22 de septiembre de 2025

Hoi Edwin,

Bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn superblij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, pasvorm en werking van de compressiesokken. We snappen dat de levertijd wat langer was dan verwacht en waarderen je geduld enorm.

snelle levering

snelle levering, nette verpakking, en degelijke kousen. Ook na een paar keer wassen blijven ze goed maatvast.

1 de julio de 2025

Hoi Martin,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te horen dat de sokken je goed ondersteunen tijdens het wandelen en helpen om de zwelling in je voeten te verminderen.

Extra wandelplezier

Geven bij wandelen zeer goede ondersteuning bijna geen last dikke voeten

14 de septiembre de 2025

Hoi Nijenhuis,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de sokken je goed ondersteunen tijdens het wandelen en helpen tegen de zwelling in je voeten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima compressiekousen voor een leuk prijsje!

Confortabele compressiekousen die zich lekker laten dragen, met name tijdens de sport. Makkelijk aan en uit te trekken en snel gewassen. Draag ze meestal in de sportschool en bij lange wandelingen. Zeer aan te bevelen.

1 de septiembre de 2025

Hoi John,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te horen dat de sokken zo comfortabel zijn, zowel bij sporten als bij lange wandelingen. We zijn blij dat ze echt verschil voor je maken!

Een tevreden klant

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie steunkousen besteld heb en ze ondersteunen mijn voeten en benen geweldig ik heb er veel baat bij en de service is prima vlot en snel geleverd

21 de septiembre de 2025

Hoi Arend,

Heel erg bedankt dat je opnieuw bij ons hebt besteld en voor je fijne feedback. We vinden het geweldig om te horen dat de sokken je de steun geven die je nodig hebt en dat je blij bent met onze service.

The Best Service

1 de agosto de 2025

Hoi Klant,

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Hoi Nadine,

Wat fijn om te horen dat onze sokken een stuk makkelijker aan te trekken zijn dan de voorgeschreven kousen. We zijn blij dat de pasvorm goed voor je werkt en dat je ze comfortabel kunt dragen zodra de zwelling wat afneemt. Super bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

Ziten bij mij perfect

Ziten bij mij perfect. Ik heb wat dikkere kuiten, maar dat is geen probleem voor deze kousen. Absoluut géén afknellingsgevoel, en dit is ook niet zichtbaar.
Voor mij as dit een goede aankoop, een aanrader dus!!

21 de septiembre de 2025

Hoi Eddy,

Wat fijn om te horen! We zijn superblij dat de sokken je comfortabel zitten en nergens knellen. Bedankt voor je aanbeveling, dat betekent heel veel voor ons!

goede kwaliteit/prijsverhouding

12 de agosto de 2025

Hoi Saskia,

Bedankt voor je lieve woorden! Fijn om te horen dat je de prijs en kwaliteit een goede match vindt. Dat betekent veel voor ons!

Heel prettig materiaal

10 de septiembre de 2025

Hoi Knoppien,

Fijn om te horen dat je het materiaal zo prettig vindt! Comfort en kwaliteit zijn voor ons heel belangrijk, dus super dat je er blij mee bent. Bedankt voor je feedback!

De zolen zijn zo zacht

De zolen geven het gevoel dat je op wolken loop zo zacht
Veel minder pijn aan de voeten

20 de septiembre de 2025

Hoi Nancy,

We zijn superblij om te horen dat de zachte zolen zo’n verschil voor je maken. Lopen op wolkjes en met minder voetpijn is precies wat we willen bereiken. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

Snel en zonder gedoe

Snel en zonder gedoe. Prettige service en product. Ik heb mijn schoenen snel gekregen en ben tevreden mee

1 de septiembre de 2025

Hoi Klant,

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn superblij om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je zo geniet van je schoenen.

Beste koop

Prima kwaliteit schoenen.Goede pasvorm.
Ik ben zeer tevreden

9 de septiembre de 2025

Hoi Henk,

Heel erg bedankt voor je feedback! We vinden het super om te horen dat de schoenen goed passen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit.

Team STAPGEZOND

8 consejos para escribir buenas reseñas.