Mijn steamer was na bijna 2 jaar ineens defect. Nadat ik het probleem had uitgelegd kreeg ik een nieuwe steamer opgestuurd, ondanks dat de garantie voorbij was. Top service!
per ongeluk een onderdeel weggegooid van een lintroller. Per mail geïnformeerd of dat onderdeel los verkrijgbaar is. De volgende werkdag ontving ik al antwoord. Helaas, geen losse onderdelen verkrijgb... Ver más
La empresa ha respondido
Terrible machine, doesn’t really do a great job as a steamer and then after a year it broke and the brand doesn’t really respond my emails to fix it. I have used it less than 10 times. So please don’t... Ver más
La empresa ha respondido
Sehr empfehlenswert! Ich bin mit dem Professionellen Dampfglätter rundum zufrieden. Der Kontakt mit dem Verkäufer war ausgezeichnet – sehr freundlich, hilfsbereit und zuverlässig. Die Lieferung e... Ver más
Información sobre la empresa
- Empresa de electrónica
- Limpieza en seco
- Servicio de sastrería
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de electrodomésticos
- Tienda de electrónica
Sobre STEAMRS
Escrito por la empresa
Ontdek onze uitgebreide collectie aan stijlvolle en functionele gadgets, speciaal ontworpen om jouw kledingverzorging te vereenvoudigen. Van krachtige en elegante kledingstomers tot wasdrogerballen, fabric shavers, haar-verwijder borstels en lintrollers – wij bieden alles wat je nodig hebt om in een oogwenk een perfecte outfit samen te stellen.
STEAMRS by Dreamers producten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze vormen ook het ideale cadeau voor fashion lovers, zowel voor mannen als vrouwen. Upgrade je kledingverzorging met onze innovatieve en verfijnde gadgets!
Ben jij klaar om je kleding dat beetje extra liefde en zorg te geven? Ontek ons mooie assortiment!
Leistraat 1, 4818NA , Breda, Holanda
- info@steamers.nl
- steamers.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Veilige shaver
Ik had een shaver voor mijn moeder gekocht. Ze was er heel tevreden mee, maar ondervond wel dat de pluisjes op dun gebreide truien goed verdwijnen, maar bij dikkere truien valt het apparaat soms stil. De mevrouw van Steamrs wist mij in een héél vriendelijke mail te zeggen dat dit kan: grotere stukjes zitten dan vast in het reservoir of tussen de mesjes. Het apparaat blokkeert uit veiligheid. Gewoon alles even leegmaken en dan kan je weer verder. We waren heel tevreden over de hulp en de logische uitleg.

Respuesta de STEAMRS
fijn apparaat maar is wel snel leeg en…
fijn apparaat maar is wel snel leeg en moet lang aan de oplader.

Snel geleverd
Snel geleverd, keurig verpakt. Deze geuren zijn voor mij niet aantrekkelijk.

Respuesta de STEAMRS
Ik zocht al een tijdje naar een goede…
Ik zocht al een tijdje naar een goede kleding stomer. Ik twijfelde heel erg in begin en had een tijdje in mijn mandje, maar voor dit price ben ik zeer tevreden met stomer en de shaver.

Super kwaliteit apparaat
Bij het uitpakken gelijk al onder de indruk van de stevige materialen. Na gebruik overtuigd dat dit een top aankoop is. Super handig in gebruik.

Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen, en supersnelle levering

Mooi product
Mooi product , goede kwaliteit , functioneert perfect . Snelle levering

Afrader!
Meteen bij het eerste gebruik ging de kledingstomer stuk. Ik deed de stomer aan, er volgde een knal en een wolk stoom daarna deed hij niets meer en lagen mijn stoppen eruit. Vervolgens retourverzoek ingediend maar tot op heden nog niets gehoord (nu 1 week geleden). Ik raad dit product dus niet aan!
1-4-26 Meteen na deze review ontving ik meteen een reactie van het bedrijf en de dag erna kreeg ik een nieuwe stomer opgestuurd. Deze werkt gelukkig wel helemaal naar behoren. Ben dus heel tevreden hoe het probleem is opgelost!

Respuesta de STEAMRS
Snelle bevestiging van mijn bestelling
Snelle bevestiging van mijn bestelling. Netjes en snel bezorgd. Producten daar ben ik ook blij mee

Snel geleverd, goede service
Snel geleverd, goed en mooi product en top service!

Mooi product
Mooi product, snelle levering.
Het resultaat is evenwel niet helemaal wat ik had verwacht.

Snelle complete levering
Snelle complete levering, goede kwaliteit, goede verpakking.

Respuesta de STEAMRS
De service is heel goed ,snelle reactie…
De service is heel goed ,snelle reactie en goede oplossingen
Helemaal super

De elektrische pluizenverwijderaar…
Ik geef zoveel sterren omdat men zéér vriendelijk en professioneel is De items die ik gekocht heb werken prima! Helaas heb ik minder geluk met de elektrische pluizenverwijderaar , die werkt niet!. De pluizen blijven op de trui.