STEAMRS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn steamer was na bijna 2 jaar ineens defect. Nadat ik het probleem had uitgelegd kreeg ik een nieuwe steamer opgestuurd, ondanks dat de garantie voorbij was. Top service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

per ongeluk een onderdeel weggegooid van een lintroller. Per mail geïnformeerd of dat onderdeel los verkrijgbaar is. De volgende werkdag ontving ik al antwoord. Helaas, geen losse onderdelen verkrijgb... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible machine, doesn’t really do a great job as a steamer and then after a year it broke and the brand doesn’t really respond my emails to fix it. I have used it less than 10 times. So please don’t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr empfehlenswert! Ich bin mit dem Professionellen Dampfglätter rundum zufrieden. Der Kontakt mit dem Verkäufer war ausgezeichnet – sehr freundlich, hilfsbereit und zuverlässig. Die Lieferung e... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de electrodomésticos
  6. Tienda de electrónica

Sobre STEAMRS

Escrito por la empresa

STEAMRS by Dreamers is toonaangevend Nederlands merk gespecialiseerd in kledingverzorging. Onze prachtige en kwalitatieve gadgets zijn ontworpen om het verzorgen van kleding moeiteloos en plezierig te maken. Met een passie voor eenvoud en duurzaamheid streven we ernaar om jouw kledingroutine te verrijken en tegelijkertijd bij te dragen aan een stijlvolle en duurzame levensstijl. Welkom bij de toekomst van kledingverzorging.

Ontdek onze uitgebreide collectie aan stijlvolle en functionele gadgets, speciaal ontworpen om jouw kledingverzorging te vereenvoudigen. Van krachtige en elegante kledingstomers tot wasdrogerballen, fabric shavers, haar-verwijder borstels en lintrollers – wij bieden alles wat je nodig hebt om in een oogwenk een perfecte outfit samen te stellen.

STEAMRS by Dreamers producten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze vormen ook het ideale cadeau voor fashion lovers, zowel voor mannen als vrouwen. Upgrade je kledingverzorging met onze innovatieve en verfijnde gadgets!

Ben jij klaar om je kleding dat beetje extra liefde en zorg te geven? Ontek ons mooie assortiment!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

207 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Proefzakjes

Heb de proefzakjes besteld van de geuren. Heel erg makkelijk kun je proberen welke je het lekkerste vind een uitkomst.

Respuesta de STEAMRS

Wat een fijne review! Hopelijk heeft u een nieuwe favoriete geur gevonden middels de Discovery Set.

Heerlijk de wasparfums

Heerlijk de wasparfums. Alleen 1 nadeel ze zijn allemaal heel lekker na testers. Welke nu het lekkerste is ligt aan je mood. Het hele huis ruik lekker na gebruik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, vriendelijk en goed!

Snelle, zeer vriendelijke service en een heel goed product!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de STEAMRS

Wat een fijne review! Super fijn om te horen en heel veel plezier gewenst van uw STEAMRS producten.

Opgelost

Probleem is opgelost. Ik ben zeer tevreden over de services

18 de enero de 2026

Respuesta de STEAMRS

Wat ontzettend vervelend om te horen Carola, dit is natuurlijk echt niet de bedoeling! Ik zie dat er gelukkig intussen al een nieuw apparaatje naar u toegezonden is. Hopelijk deed deze het wel heel goed en heeft u alsnog heel veel plezier van de Fabric Shaver.

Indien u vragen heeft mag u altijd bij ons aankloppen en wij staan heel graag voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, producten voldoen aan de verwachtingen

Respuesta de STEAMRS

Heel erg bedankt voor uw review!

Kledingstomer

Hele fijne en snelle service. Stomer doet precies wat wordt gezegd. Heel fijn apparaat.

23 de enero de 2026

Respuesta de STEAMRS

Super fijn om te horen!! Heel veel stoom-plezier gewenst.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Funktioniert ganz gut

Funktioniert ganz gut, bei schwierig zu bügelnden Stoffen: Wolle, schwere Cordstoffe, schwierig, genähte Seidenkleider und so weiter.
Ansonsten finde ich mein Bügeleisen nach wie vor eine gute Wahl
Ich hatte auch Kontakt mit dem Service, da ich zu Beginn Tropfschwierigkeiten hatte. Das war schnell und unkompliziert und freundlich. Insgesamt kann ich das Gerät und die Firma also positiv bewerten.
Und ebenso für den oben beschriebenen Einsatz dieses Gerät empfehlen.

13 de enero de 2026

Danke!!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Communicatie zou beter kunnen

Communicatie zou beter kunnen! Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op mail en whatsapp!

20 de enero de 2026

Respuesta de STEAMRS

Hi Marja, wat ontzettend vriendelijk van u dat u een review voor ons achterlaat. Hier kunnen we nou wat mee en het spijt me vreselijk dat wij u met onze service teleurgesteld hebben. Dit gaan wij oplossen! Wij werken met een klein team, wat dagelijks met heel veel passie en liefde werkt om zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met goede kledingverzorging, maar soms gaat hier intern iets mis - waar we alleen maar van kunnen leren. Dit is vorige week het geval geweest en het spijt me vreselijk dat we u niet de service hebben kunnen bieden waar we normaliter zo trots op zijn. Ik zie dat u gelukkig inmiddels goed geholpen bent en ik hoop dat u heel veel plezier heeft van uw mooie bestelling!
Bij vragen mag u altijd bij ons aankloppen en wij zorgen ervoor dat wij u snel zullen helpen! :)

lieve groetjes,
Charlotte
STEAMRS

snelle levering heerlijke geurtjes

snelle levering heerlijke geurtjes
zou graag nog een wat zoetere geur in het assortiment zien die lang blijft ruiken
verder prima

17 de enero de 2026

Respuesta de STEAMRS

Ontzettend bedankt voor deze review en deze feedback. Wij gaan dit bij onze volgende productie zeker meenemen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Test pakketje is een aanrader!

Hele goede service die kleinere testers. Snel verzonden en je weet meteen welke goed bij je past.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de STEAMRS

Ontzettend bedankt voor deze review, super fijn om te horen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De geur is zo licht dat je het bijna…

De geur is zo licht dat je het bijna niet meer ruikt als de was droog is . Zowel bij droger als natuurlijk opdrogen zelfde ervaring

3 de enero de 2026

Respuesta de STEAMRS

Dit is gek! Wij gaan u meteen een berichtje sturen en kijken hoe wij u kunnen helpen om het ook bij u heerlijk en lekker lang te laten ruiken (zoals het hoort!) :)

Professionele steamer

Ik heb de professionele kledingsteamer besteld met toebehoren en dit toestel kan ik echt niet meer missen. Ik vond het verschrikkelijk om de hemden en kostuumbroeken te strijken, maar met deze steamer is het echt een plezier! De snelle reactie wanneer mijn pakket uitbleef was super en ook wanneer de broekklemmen defect waren werd meteen een reactie en oplossing bezorgd. In kan deze kledingsteamer en dit bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen

14 de diciembre de 2025

Respuesta de STEAMRS

Wat een fijne review! Super om te horen dat de steamer goed in de smaak valt en dat u er heel veel plezier van heeft!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een vréselijk bedrijf en manier van business doen.

Wat een vréselijk bedrijf. Ik had een professionele stomer gekocht tijdens Black Friday in de kleur zand, maar wilde hem toch eigenlijk omwisselen naar de zwarte kleur. Ik had ruimschoots binnen 14 dagen van ontvangst deze retour aangevraagd via hun website en retourportaal, waarna er stond dat dit retourverzoek door hen nog moest worden goedgekeurd. Dit zou dan binnen enkele dagen gebeurd moeten zijn.

Vervolgens NOOIT meer van ze gehoord, en zo bleef mijn retourverzoek altijd in behandeling. Ook heb ik ze apart een mail gestuurd naar de klantenservice, maar ook GEEN reactie.

En raad eens? Vandaag, dus ruim een maand later na mijn retourverzoek, krijg ik een melding dat mijn retour is afgekeurd omdat het nu niet meer 'binnen het retourtermijn valt'. Lekker he, zo business doen?

BESTEL HIER NIET AJB.

13 de enero de 2026

Goedemorgen M,
Ik hoop nog een laatste poging te doen om met u in contact te komen aangezien deze review zo ongelofelijk slecht is en wij ons hier echt niet in herkennen en ik ook geen enkele mail van u terug kan vinden hierover - en ook geen bestelling.

Mocht er nou iets mis gaan bij onze orders (wat altijd kan gebeuren) lossen wij dit altijd ontzettend snel en netjes op. Wat ik ook nog steeds voor u hoop te doen. Echter krijg ik op geen enkele manier contact met u en heeft u ook geen ordernummer of e-mailadres, of naam achtergelaten bij deze vernietigende review. Heel vervelend, maar hopelijk kan ik toch nog met u in contact komen. Veel liefs en een hele fijne dag gewenst.

- Charlotte STEAMRS.
Goedemiddag,
Ik doe toch nog even opnieuw een poging om hopelijk met u in contact te kunnen komen (aangezien ik geen order van u kan terugvinden). Ik wil u heel graag helpen!
Ik hoor heel graag van u!

Hi M,
Ik kan uw gegevens helaas niet terugvinden. Mocht ik u toch nog kunnen helpen dan doe ik dat met heel veel liefde! Zou u ons misschien opnieuw een mailtje willen sturen via info@steamers.nl? Ik help u graag!

Ik wil u super graag helpen, maar kan helaas bij deze review geen naam/ordernummer zien en kan u dus zo geen bericht sturen. Ik ben nog even aan het terugzoeken in ons systeem of ik ergens kan zien wie er een melding gehad heeft van "afgekeurd retour" en of ik u misschien zo kan vinden. Ook zocht ik in de mail al even op "stomer omruilen" e.d. maar heb helaas nog geen mail gevonden. Ik zoek natuurlijk nog even door, maar dan weet u dat ik er mee bezig ben!
Goedemiddag M. Hier gaat iets vreselijk mis. Wij zijn een heel eerlijk en oprecht bedrijf, wat klantenservice als belangrijkste prioriteit heeft staan. Dat hier iets misgegaan is met uw omruilings-aavraag spijt me vreselijk. Ons systeem stuurt inderdaad na iets langer dan een maand wanneer een retourverzoek nog "onafgehandeld en open" in het systeem staat een mail met informatie over de afkeuring, omdat het niet meer opgepakt lijkt. Ik vrees dat hier dus door ons een foutje gemaakt is, aangezien het niet opgepakt is. Sorry voor deze vervelende teleurstelling. Dit is echter volledig een menselijke fout, en natuurlijk echt geen opzet.

Ik vind het vreselijk om te horen dat u ook geen reactie op uw mail gehad heeft. Ik doe zelf vrijwel al ons klantencontact, en ben trots op hoe goed wij dit oppakken. Dat ik u niet goed geholpen heb en uw mail heb gemist spijt me enorm. Ik ga meteen met u meekijken naar wat hier niet goed gegaan is.

Natuurlijk kunt u uw steamer omruilen in een andere kleur, geen enkel probleem. Hier doen wij echt nooit moeilijk over. Ik ga direct contact met u opnemen om u hopelijk snel te kunnen helpen!

Met lieve groet,
Charlotte
STEAMRS

Goede klantenservice

Snel verzonden.
Het apparaat had helaas een klein defect. Eén mailtje gestuurd en meteen werd een nieuw exemplaar opgestuurd!
Dank je wel voor de snelle service!

26 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.