STEAMRS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn steamer was na bijna 2 jaar ineens defect. Nadat ik het probleem had uitgelegd kreeg ik een nieuwe steamer opgestuurd, ondanks dat de garantie voorbij was. Top service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

per ongeluk een onderdeel weggegooid van een lintroller. Per mail geïnformeerd of dat onderdeel los verkrijgbaar is. De volgende werkdag ontving ik al antwoord. Helaas, geen losse onderdelen verkrijgb... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible machine, doesn’t really do a great job as a steamer and then after a year it broke and the brand doesn’t really respond my emails to fix it. I have used it less than 10 times. So please don’t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr empfehlenswert! Ich bin mit dem Professionellen Dampfglätter rundum zufrieden. Der Kontakt mit dem Verkäufer war ausgezeichnet – sehr freundlich, hilfsbereit und zuverlässig. Die Lieferung e... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de electrodomésticos
  6. Tienda de electrónica

Sobre STEAMRS

Escrito por la empresa

STEAMRS by Dreamers is toonaangevend Nederlands merk gespecialiseerd in kledingverzorging. Onze prachtige en kwalitatieve gadgets zijn ontworpen om het verzorgen van kleding moeiteloos en plezierig te maken. Met een passie voor eenvoud en duurzaamheid streven we ernaar om jouw kledingroutine te verrijken en tegelijkertijd bij te dragen aan een stijlvolle en duurzame levensstijl. Welkom bij de toekomst van kledingverzorging.

Ontdek onze uitgebreide collectie aan stijlvolle en functionele gadgets, speciaal ontworpen om jouw kledingverzorging te vereenvoudigen. Van krachtige en elegante kledingstomers tot wasdrogerballen, fabric shavers, haar-verwijder borstels en lintrollers – wij bieden alles wat je nodig hebt om in een oogwenk een perfecte outfit samen te stellen.

STEAMRS by Dreamers producten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze vormen ook het ideale cadeau voor fashion lovers, zowel voor mannen als vrouwen. Upgrade je kledingverzorging met onze innovatieve en verfijnde gadgets!

Ben jij klaar om je kleding dat beetje extra liefde en zorg te geven? Ontek ons mooie assortiment!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

207 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte klantenservice: geen reactie op e-mails, formulier of telefoon.

Ik wacht inmiddels al 6 dagen op een reactie met betrekking tot een retourlabel.
Tot op heden heb ik hier helaas geen enkele reactie op ontvangen.
In de afgelopen dagen heb ik:
een e-mail gestuurd, het contactformulier via uw website ingevuld.
Helaas zonder resultaat. Daarnaast blijkt het vermelde telefoonnummer niet correct, waardoor telefonisch contact ook niet mogelijk is.
**** Update 1 : naar aanleiding van mijn review heb ik een retourlabel ontvangen. De artikelen zijn correct geretourneerd. Tot op heden is het aankoopbedrag, ondanks het verstrijken van meer dan twee weken, nog niet teruggestort.
**** Update 2 :
Ik wil echter aangeven dat de terugbetaling pas vandaag (31-12-25) bij jullie is verwerkt, nadat ik mijn review had geüpdatet. Dit maakt het voor mij duidelijk dat er pas actie is ondernomen nadat mijn ervaring openbaar was.
Gezien de slechte klantenservice die ik heb ervaren, ga ik de volgende 20 kledingstomers zeker niet meer bij jullie bestellen. Ik wil andere klanten waarschuwen voor de vertraging in reacties en de manier waarop mijn probleem werd afgehandeld. Ook viel het mij op dat het telefoonnummer op jullie website onjuist is. Misschien is het een goed idee om dit bij te werken, zodat klanten sneller contact kunnen opnemen.
Ik hoop dat jullie in de toekomst sneller reageren en klanten beter van dienst zijn.

6 de diciembre de 2025

Hi Y. Natan,
Mega bedankt voor het schrijven van een review. Hier heeft ons team echt heel veel aan en wij willen ons excuseren voor de fouten die bij uw order gemaakt zijn. Ik zie in ons systeem terug dat u gelukkig meerdere keren contact met mijn collega Charlotte gehad heeft, en dat uw aankoopbedrag eergisteren door ons geautomatiseerde systeem meteen terug over gemaakt is. Soms kan het 1 à 2 werkdagen duren voordat het bedrag terug op uw rekening verschijnt.

Heeft u het bedrag niet ontvangen? Dan mag u natuurlijk altijd bij ons aankloppen en wij maken dit meteen voor u in orde.

Vriendelijke groet,
Thomas Homburg

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Respuesta de STEAMRS

Hi Arlette, wat fijn dat u een review voor ons achtergelaten heeft. Jouw feedback is voor ons het allerbelangrijkste en ik hoop door wat meer inzicht te krijgen in uw teleurstellende ervaring onze producten in de toekomst nog meer te kunnen verbeteren.

Ik ga u meteen eventjes een mailtje sturen om uit te kunnen vogelen war hier misgegaan is! Misschien heeft u een defect artikel ontvangen, of heeft u misschien meer gebruikerstips nodig. Ik ga even met u meekijken wat hier niet goed gegaan is en misschien kunnen we u toch nog helpen een fijne STEAMRS ervaring te bieden!

Met lieve groet,
Charlotte
STEAMRS

Sehr empfehlenswert!

Sehr empfehlenswert!

Ich bin mit dem Professionellen Dampfglätter rundum zufrieden. Der Kontakt mit dem Verkäufer war ausgezeichnet – sehr freundlich, hilfsbereit und zuverlässig. Die Lieferung erfolgte schnell und problemlos.
Das Gerät eignet sich sowohl für den professionellen Einsatz als auch für den täglichen Gebrauch zu Hause. Es glättet die Kleidung schnell, gründlich und ohne großen Aufwand.
Ich empfehle außerdem, das passende Bügelbrett dazu zu kaufen – die Kombination funktioniert einfach perfekt.

20 de noviembre de 2025

Excellente service én toestel

Ik bestelde het Steamrs- pro toestel samen met de broekenclips. Ik ontving het toestel heel snel maar door een foutje zaten de broekenclips er niet bij. Ik stuurde hier een mailtje voor en diezelfde dag werden de clips nagestuurd. De klantenservice is alvast excellent en ik heb ondertussen kunnen vaststellen dat het toestel alle beloftes waarmaakt. Ik ben er heel blij mee, de moeilijk te strijken kledingstukken (denk aan plooirokken/broeken, pofmouwen, zijden kledingstukken, zware stoffen, blazers etc.) komen weer helemaal tot hun recht, een ware upgrade voor mijn garderobe!

Waardeloze verzending

Waardeloze verzending. Bestelling wordt over meerdere pakketten en vervoerders verdeeld.
Het ene pakket via DHL en het andere via PostNL. Super balen dit. We hebben behoefte aan 1 efficiënte afhandeling.

Respuesta de STEAMRS

Goedemorgen! Wat goed dat u laat weten dat u dit als vervelend ervaren heeft! Dit is natuurlijk echt absoluut niet de bedoeling en wij zijn normaliter juist zo trots op onze snelle en nette verzending.

Onze Stoomborden waren uitverkocht in ons grote geautomatiseerde magazijn, en wij hebben vorige week vanuit ons kantoor adres (waar we nog wel veel voorraad ingepakte stoomborden hadden liggen) apart deze pakketjes ingepakt voor klanten die het stoombord bij hun order hadden besteld. Kan dit het geval zijn geweest bij uw order?

Het spijt me vreselijk dat wij u teleurgesteld hebben en wij gaan er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen!

Snel geleverd

Snel geleverd, is Kerstcadeau dus nog niet geprobeerd

Respuesta de STEAMRS

Wat een geweldig lief en attent kerst-cadeau! Ik hoop dat het enorm in de smaak valt en mocht er nou iets zijn, dan kunt u altijd bij ons aankloppen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

sehr nette Hilfe bei der…

Mir hat die sehr nette Hilfe bei der Problemlösung imponiert.🙏

15 de noviembre de 2025

Respuesta de STEAMRS

Es freut uns sehr, das zu hören, und wir danken Ihnen für Ihre freundliche Bewertung. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihrem Dampfgarer!

Excellent experience

The delivery was swift. The product is amazing and affordable. I am looking forward to useing it!

16 de noviembre de 2025

Respuesta de STEAMRS

We love your review and thank you so much for your kind words and for ordering with us. Enjoy steaming!

Um 1 Tag zu spät zugestellt

Um 1 Tag zu spät zugestellt

18 de noviembre de 2025

Respuesta de STEAMRS

Es tut mir sehr leid zu hören, dass Ihr Paket nicht rechtzeitig zugestellt wurde... Wir tun alles (und zahlen auch einen erheblichen Aufpreis dafür), um Pakete so schnell wie möglich zu versenden und zu liefern. Es tut mir sehr leid zu hören, dass es bei der Zustellung zu einer Verzögerung gekommen ist, vermutlich aufgrund des Black Friday-Andrangs. Ich werde dennoch bei der Post eine Untersuchung einleiten, um herauszufinden, warum sich diese Sendung verzögert hat.

Wir entschuldigen uns vielmals für die Unannehmlichkeiten und hoffen, dass Sie viel Freude mit Ihrer schönen neuen STEAMRS-Bestellung haben. Bei Fragen können Sie sich jederzeit an uns wenden, ich stehe Ihnen gerne zur Verfügung.

Nochmals entschuldigen Sie bitte!

Mit freundlichen Grüßen,
Charlotte

8 consejos para escribir buenas reseñas.