Al jaren klant alle geuren getest en toch 3 favorieten pearl marble en zircon Al verschillende vrienden en kennisen ook steamstory leren kennen en allemaal even enthousiast als ikzelf Aanrader was... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn abonnement loopt prima, mooi op tijd, netjes geleverd. Het parfum ruikt heerlijk, het ganse huis wordt bij elke wasbeurt opgefrist en ik krijg regelmatig een complimentje dat ik heerlijk ruik ☺️... Ver más
Ik gebruik nu een aantal maanden het wasparfum peony. Het is echt opvallend, ik las reacties van anderen dat mensen hen aanspraken op hun lekkere geur. Ik relativeerde dit een beetje moet ik toegeven... Ver más
Eerst bestelde ik een reeks stalen, waarvan de geur extreem aanwezig was. Ik bestelde later 2 producten in een grote fles, maar deze producten roken veel minder fel, waardoor ze vermoedelijk worden a... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik gebruik nu een aantal maanden de wasparfum
Op mijn werk echter spraken al verschillende mensen mij hierop aan en ook zij zijn ondertussen gebruiker van deze lekkere geur. De mooiste reactie kreeg ik van een winkelbediende. Toen ik langskwam praatte ze met anderen over geuren en de dames vertelden hun dure parfumgeuren die ze die dag droegen. De winkelbediende kwam me even nadien achterna en zei me op een verwonderde toon: u bent dat mevrouw, uw geur! In elke rij waar u geweest bent hangt uw geur en het ruikt heerlijk! Groetjes Sandra van der Veen
Sinds lang op zoek naar een echt…
Sinds lang op zoek naar een echt wasparfum en eindelijk gevonden. Mijn was ruikt sinds de eerste dag zeer lekker, bijna verslavend. Wat ben ik blij dit te leren kennen!
Zalige geuren die lekker lang blijven
Zalige geuren die lekker lang in je was blijven hangen. Ik wissel regelmatig van geur zodat je altijd blij verrast wordt als je iets aantrekt of je afdroogt. Ook een hele vlotte levering
Verslaafd aan de heerlijke wasparfum…
Verslaafd aan de heerlijke wasparfum geuren!! Eenvoudig bestellen, heb abonnement …snel geleverd, top service!!!
Super wasparfum (ze is duur maar je…
Super wasparfum (ze is duur maar je doet er lang mee dus goedkoper of de andere wasparfums) en nog een voordeel je hele huis ruikt er naar heerlijk!!! Aanrader echt!!!

Zalige wasparfum
Zalige wasparfum, ons hele huis ruikt geweldig. Al verschillende complimentjes gekregen dat onze kleding zo lekker ruikt. Ik heb ineens alle truien van mijn man gewassen zodat de kasten ook heerlijk geuren. Het is een plezier om nu een wasje te draaien. Een echt must have dingetje.

Für immer verliebt
Für immer verliebt! Über einen großen Versandhäuser bin ich auf steamstory gestoßen. Bestellen wollte uch aber über die original Homepage. Bestellung kam super schnell. Da ich mich nicht entscheiden konnte habe ich 10 verschiedene Düfte bestellt. Ganz ehrlich man kann nichts falsch machen. Kein einziger riecht schlecht. Ich habe ganz klar Favoriten: peoni, blue topaz! Crystal, pearl, emerald, diamond sind auch toll. Ich mag die Auswahl, so riechen meine Handtücher anders als meine Shirts usw. Seid mutig, bestellt u probiert es aus. Ich werde auch darauf angesprochen! Werde weiterhin bestellen! ♡
Zum Kundendienst: Danke ihr seid toll! So unfassbar freundlich und hilfsbereit. Weiter so!
In love forever! I discovered Steamstory through a major online retailer, but I wanted to order directly from the official website. The order arrived super fast. I couldn't decide, I ordered 10 different scents. Honestly, you can't go wrong—not a single one smells bad. I definitely have favorites: Peony and Blue Topaz! Crystal, Pearl, Emerald, and Diamond are great, too. I love the variety; it means my towels smell different from my shirts, and so on. Be bold—order some and give them a try. Got compliments and inquiries! I’ll definitely keep ordering! ♡ A word on customer service: Thank you, you guys are amazing! So incredibly friendly and helpful. Keep up the great work!

Respuesta de Steamstory
heel fijn product en hele goeie…
heel fijn product en hele goeie service. een defect aan het apparaat werd boven verwachting goed opgelost.
Hele fijne communicatie.
Hele fijne communicatie.
Ik had een probleem door verzenden.
Dit werd zo fijn opgelost. En de postbode was blij met deze super lekker geur door zijn bus.
En ik kreeg gewoon een nieuwe fles.
Top bedrijf

Ik had 2 proefpakjes wasparfum besteld
Ik had 2 proefpakjes wasparfum besteld, maar het gratis cadeautje zat er helaas niet bij. Na een mailtje hierover heb ik de cadeaus alsnog opgestuurd gekregen. Dat vond ik echt een teken van goede klantenservice, want iedereen kan natuurlijk wel eens iets vergeten.
Ik heb al veel verschillende wasparfums geprobeerd, maar deze vind ik echt top! De geuren zijn super lekker en blijven heerlijk hangen.
Zeker een aanrader! Ik ga het ook gebruiken voor de handdoeken in mijn kapsalon, zodat klanten nog meer in de watten worden gelegd met deze aangename geuren.

Respuesta de Steamstory
Hele goede service en fijne…
Hele goede service en fijne communicatie. Heerlijke geuren blijven lang hangen!
Super vriendelijk en heel behulpzaam!
Top geurtje die Glow…
Vorige week nieuwe geur Glow binnen gehad. Ruikt super fris en luxe tegelijk, blijft lang hangen in sportkleding en beddengoed. Zelfs na een paar dagen ruik je het nog subtiel terug. Krijg er regelmatig opmerkingen over van mensen. Zeker een aanrader
Snelle opvolging
Bestelling werd aangepast na mailtje naar klantendienst.
Parfums zijn top
Stomer nog niet gebruikt.
Top service
Top service! Ik had een lekkend flesje ontvangen en het werd direct opgelost. Snelle reactie en mega fijne klantenservice. Ik zal hier zeker vaker kopen!😍
Reclame gemaakt maar belofte niet nagekomen.
Update steamstory. De mensen van steamsrory hebben contact met me opgenomen en eindelijk de droogballen en tabletten voor de wasmachine en een waszak naar mij verzonden en die ik inmiddels in mijn bezit heb. Zoals ik al schreef het wasparfum heb ik niets aan toe te voegen dat is heerlijk en nu ik ook de droogballen heb ben ik blij en heb verder niets toe te voegen.
In januari 2026 een bestelling geplaatst. Heb gebruik gemaakt van de aanbieding proefpakket wasparfum + droogballen. De droogballen zaten er niet bij. Gelijk gemaild en kreeg als antwoord dat ze deze niet op voorraad hadden. Dus wel reclame maken voor dit en niet leveren. Ik mocht wel op eigen kosten retourneren. En zodra de droogballen op voorraad waren zouden ze deze nasturen. Hierna heb ik nog 3 maal gemaild maar heb de droogballen nog steeds niet. Dus dit bedrijf belooft iets wat het niet nakomt. Over het proefpakket hoor je me niet klagen maar na 3 maanden nog steeds je belofte niet nakomen en ook geen compensatie aanbieden is schandalig. Als jullie dit netjes zouden oplossen dan vermeld ik het ook, zoniet probeer ik op een andere manier genoegdoening te krijgen en dan is deze review nog maar het eerste.

Respuesta de Steamstory
Ik ben heel blij met Steamstory
Ik ben heel blij met Steamstory: mijn hele huis ruikt heerlijk en de geur blijft lang in mijn kleding zitten – ik krijg er zelfs complimentjes over en gebruik geen parfum meer. Het enige wat me opvalt is dat ik sinds het gebruik meer stof in huis lijk te hebben.
Slechte aankoop
Ook hier in twee jaar tijd kapot; in februari 2024 aangeschaft en het apparaat doet niets meer. Niet heel intensief gebruikt dus het apparaat was nog in prima staat. We hebben geprobeerd om het op te lossen door de stomer te ontkalken en de aansluiting van stekker te checken maar ook dit brengt geen verschil. Het was geen goedkoop apparaat, hadden er wel iets meer van verwacht. Voor ons geen steamstory meer

Stomer binnen 2 jaar kapot
Stomer binnen 2 jaar kapot. We hebben in huis standaard een water ontharder toch is het apparaat stuk. Helaas kan ik de bon niet terughalen en de transactie niet herleiden. Dus geen garantie maar zo snel al kapot vind ik voor een apparaat van ruim 200 wel snel.
Maar na overleg met SteamStory is een een hele nette oplossing geboden! Dank je wel!

Respuesta de Steamstory
Het zijn heerlijk ruikende wasparfum s
Het zijn heerlijk ruikende wasparfum s! Blijft het heel lang ruiken, mijn hele huis ruikt er naar. De geur blijft ook hangen in de kleding kasten. Heb er mijn huisparfum mee gemaakt, mengen met water in een spray fles.
Heel erg tevreden. Was makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ik heb een abonnement zodat ik over bestellen niet hoef na te denken en nooit zonder kom te zitten.