Steeds aangenaam verrast, lekkere geur als je machine opentrekt. Droog je kleding in huis krijg je complimenten van visite. Trek je kleerkast open ruik je nog de zalige subtiele wasparfum zalig ge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn abonnement loopt prima, mooi op tijd, netjes geleverd. Het parfum ruikt heerlijk, het ganse huis wordt bij elke wasbeurt opgefrist en ik krijg regelmatig een complimentje dat ik heerlijk ruik ☺️... Ver más
Ik gebruik nu een aantal maanden het wasparfum peony. Het is echt opvallend, ik las reacties van anderen dat mensen hen aanspraken op hun lekkere geur. Ik relativeerde dit een beetje moet ik toegeven... Ver más
Eerst bestelde ik een reeks stalen, waarvan de geur extreem aanwezig was. Ik bestelde later 2 producten in een grote fles, maar deze producten roken veel minder fel, waardoor ze vermoedelijk worden a... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Of nu handdoeken of kleding ermee was…
Of nu handdoeken of kleding ermee was de geur is heerlijk en blijf je goed ruiken,

Respuesta de Steamstory
Sinterklaas kado voor m'n moeder
Sinterklaas kado voor m'n moeder, hoe leuk voor in je schoen een lekkere wasparfum.

Levering is snel
Levering is snel, had her binnen even dag in huis.

Danelle levering
Danelle levering, ok had eerst even Ander Merk wasparfum maar dear is 100X better.

Respuesta de Steamstory
Dankjewel steamstory voor de zeer…
Dankjewel steamstory voor de zeer correcte en snelle service.
Er was een flesje dat gelekt was tijdens het transport naar Frankrijk en na gemaild te hebben, foto’s te hebben bijgevoegd, werd het nieuwe flesje 2 dagen later opgestuurd..
In onze b&b Louis Henry zijn onze gasten in de wolken over de zalig ruikende geur van lakens en handdoeken 🤩…

Afhandeling klantenservice is top
Na ontvangst van een wasparfum flesje bleek deze te lekken. Contact opgenomen met klantenservice en deze hebben dit heel correct met mij opgelost. Ook zeer tevreden over deze heerlijke wasparfums. Zal hier zeker vaker bestellen.

Heerlijke was
Onze was ruikt heerlijk!! Heb al enkele geurtjes gebruikt, allemaal geweldig!

Respuesta de Steamstory
Snelle levering en een heerlijke geur…
Snelle levering en een heerlijke geur echt een aanrader
Very nice products.
Nieuwe favoriet
Geweldige wasparfum, vorige week Peony voor het eerst gebruikt en is gelijk m'n lievelings geur!
Fantastisch product
Fantastisch product! De geur van deze wasparfum blijft dagenlang in zowel mijn was als in huis hangen. Sinds ik dit product gebruik, wil ik niets anders meer.
Heel tevreden
Heerlijke geuren die lang blijven hangen. Mijn was ruikt altijd super fris. De nieuwe geur Peony is op dit moment mijn favoriet. Echt een aanrader!!!
Snelle terugkoppeling in de…
Snelle terugkoppeling in de communicatie en zo lekker de geuren ..
M'n vriendin proefpakket gegeven
M'n vriendin proefpakket gegeven, sindsdien kan ze niet meer zonder. Handdoeken en beddengoed ruiken dagen heerlijk.
Heerlijke geuren en super snelle levering!
Ik heb het Wasparfum Proefpakket besteld en wat een heerlijke geuren om te testen! Helemaal verliefd op Marble en Diamond, echt aanraders. Mijn hele kledingkast ruikt nu fantastisch! De levering was super snel, het pakketje was al de volgende dag in huis. Zeker een aanrader!
Geen produkt ontvangen / geen reactie op mails
Geen reactie op mijn vele mails
Geen produkt ontvangen
Wel geld van mijn rekening
Ik lees nu ook op fb en insta mindere/ slechte ervaringen
Wat een verschil met gewone…
Wat een verschil met gewone wasverzachters. Deze parfums blijven echt veel langer hangen en ruiken veel natuurlijker. Aanrader!!!
Wat een geweldige uitvinding die…
Wat een geweldige uitvinding die wasparfum. Heel m’n huis ruikt erna en het blijft dagen hangen in mn beddengoed, ik kan niet meer zonder!!
Ik krijg complimenten dat mijn kleding…
Ik krijg complimenten dat mijn kleding zo lekker ruikt.