Som alle andre fungere kulsyre maskinen overhoved ikke. Det vælter ud med vand oppe og nede, ingen bobler i flasken og nr to flaske er nu også gået i stykker hvor bunden er røget af. Virkelig flot m... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har haft en Stelton brusmaskine i lidt over 2 år, de sidste 2 patroner er bare suset ud i den blå luft, (lidt dyrt vand). Da garantien var udløbet ringede jeg til Stelton, og hørte om den kunne r... Ver más
Den er dyr, og pæn at se på, og utrolig dårligt designet rent funktionelt. Det er umuligt at få ordentligt fat om flasken og sikre sig at den sidder sikkert og ordenligt. Efter at have spildt en fla... Ver más
Bei meinem circa 20 Jahre alten Nuss- und Hummerknacker war das Zwischenteil aus Kunststoff gebrochen. Zu meiner Freude stellte ich fest, dass stelton nach so langer Zeit dieses als Ersatzteil noch an... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Since 1960, Stelton has collaborated with some of the most respected designers in the industry to create objects where form and function exist as one. Guided by the principles of Scandinavian functionalism, every design begins with the same ambition: to remove everything unnecessary until only the essential remains. Stelton creates objects for everyday life—objects that are intuitive to use, honest in their expression and designed to become a natural part of everyday routines. Many of Stelton’s most recognised designs were born from simple observations and real needs, proving that the strongest ideas are often the ones that feel the most obvious. Stelton’s design philosophy is built on clarity, proportion and longevity rather than trends. Good design should remain relevant for years to come, evolve with the way people live and deserve to be repaired rather than replaced. Born in Denmark and shaped by a global perspective, Stelton continues to build on a distinctive design heritage while collaborating with today’s designers to create the classics of tomorrow.
Información de contacto
Dinamarca
- stelton.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 39% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super ringe reklamationsservice Emma elkedel
Vi fik en Emma elkedel fra Stelton i bryllupsgave slut juni 2022. Fra dag 1 slog den ikke fra, når vi kogte. Dvs. den står og tænder og slukker efter 1. kog (troede først at det var et eller andet fancy, den kunne). Den er max brugt 2-3 gange om ugen og har aldrig stået med vand i. Da jeg henvender mig til butikken i oktober for at reklamere over den, bliver den afvist pga kalk i. Jeg får at vide at jeg skal kalke min elkedel af hver 14 dag -fordi jeg bor i Nordsjælland.!
1. Jeg har aldrig nogensinde haft brug for at afkalke min elkedel mere end et par gange om året.
2. Jeg har boet i Nordsjælland hele mit liv, og det er da ikke min skyld at vandet åbenbart er værre her end andre steder.
3. Hvorfor siger man det ikke i butikkerne, hvis jeres elkedler ikke kan tåle så lidt brug.
Anyway, jeg hentede den igen, afkalkede, og afleverede igen, da fejlen stadig ikke var blevet lavet.
Endnu engang blev den afvist den på samme grundlag!?
Den er brugt knap 4 måneder!!! Hvis en elkedel til den pris ikke kan holde til 4 mdr. brug, så er det sgu en ommer. Det er da absurd, at en elkedel til 99 kr. i Netto sagtens kan holde til normal brug OG normal afkalkning, uden det mindste problem.
Jeg får ingen anden forklaring end at den er for kalket til. -nej, det er den ikke.!
Venligst fortæl mig hvordan jeg skal forholde mig, for jeg går videre med dette. Kom ind i kampen Stelton og prøv med lidt kundeservice, det skulle åbenbart være godt for forretningen. Sgu ærgerligt, at man ikke kan give 0 stjerner, for har aldrig oplevet noget lignende.

Respuesta de Stelton A/S
Our replacment Stelton EM77 lasted just…
Our replacment Stelton EM77 lasted just about 14 months. The light is on, but nothing happens so suspect its the heating element. The one prior to that (our first one) lasted about 12 months, also because of electrical failure. Really not good enough. A waste of money just for looks but not functionality or durability.
Not good enough Stelton.
Defekt madkasse
Jeg købte en madkasse fra Stelton som gik i stykker den første gang jeg satte den i opvaskemaskinen og den faldt ned på gulvet. Det var en dyr madkasse og jeg tænker en madkasse skal kunne holde til et meget lille fald. Jeg klagede i butikken hvor jeg købte den og de fortalte at Stelton ikke vil tage ansvar og jeg har nu skrevet to gange til Stelton uden at modtage svar. Jeg har altid troet at man kunne forvente god kvalitet hus Stelton og måske endda god kundeservice. Jeg er meget skuffet over både produktet og den manglende kundeservice.
Virkelig dårlig kande
Virkelig dårlig kande. Første gang holdt den ikke garantien ud. Denne gang holdt den desværre lidt længere. Øv. Alt for dyr

Complete waste of money
My second EM77 kettle has just failed. Both failed after 9-10 months - heating element or electric wiring failure. Complete waste of money. Looks nice but completely defective engineering. Stelton should be ashamed that they are contributing so much waste to landfill - kettles should last for many many years not a few months.
Emma el-koger
Vi købte i maj 2020 en Emma el-koger og har været glade for den pga det fede design passer virkelig godt til vores nye køkken og det er lækkert vi blot kan sætte kanden på bordet, når vi har gæster.
Vi er dog rigtig kede af, at den i juni 2022 kort efter reklamationsretten udløb, ikke virker mere. Vi havde en forventning om, at en el-koger til den pris kan holde i længere tid.
Emma stelton Termokande.
Emma stelton Termokande.
Skidt valg hvis du foretrækker varm kaffe..
Vi har en Emma El-kedel
Vi har en Emma El-kedel, som vi er meget glad for at benytte og ikke mindst at have stående, idet designet er en fornøjelse at se på hver dag. Vi havde et par spørgsmål vedrørende kanden, som vi gerne ville have svar på - og jeg må nok sige, at vi fik en særdeles god oplevelse fra de dejlige mennesker, som I Jeres serviceafdeling - hurtigt og professionelt.
Tak for en god behandling.
Familien Andersen, Birkerød
Stelton Emma elkedel - utæt efter 2,5år.
Stelton Emma elkedel.
Efter 2,5 års brug blev kedlen utæt.
Prisen afspejler på absolut ingen måde kvaliteten.
Når man fylder vand i kedlen kommer det ud i bunden.
I bought my first Emma kettle nearly…
I bought my first Emma kettle nearly four years ago as a present to ourselves. It was, and the design is, perhaps the most beautiful kettle in the world. The lid never really fitted well and later when it broke I discovered that there was small spacer missing inside it when it was made and that some of the plastic had degraded causing the failure. I sent pictures to Stelton and their response was that there was nothing wrong with it according to their engineers. I bought a new lid and then the kettle failed completely - very disappointing. It couldn’t be repaired and eventually, seduced by the beauty of the design, I bought another whole new kettle. That failed straight away. Plenty of correspondence later I still had no working Emma kettle and no real help from Stelton. It might be hard to believe but I eventually bought a third Emma kettle and so far, after just under two years, it seems OK.
Whilst I agree with some reviews that the ergonomics are a bit weird, I have got used to the hard to hold handle; the absolute requirement not to fill it even a millimetre over the fill line; the quirky lid and the fact that it doesn’t even hold much water - only 1.2L. I can only hope that it’s true that ‘beauty is it’s own reward’ - there can be no other reason for owning this kettle.
PS Three months after I wrote the review this third kettle has just failed completely. I will not be buying another one. What a shame that Stelton never really got to grips with the quality side of things on this beautiful product.
Termokande fra Stelton eksploderede
Vi modtog en Stelton (RIG-TIG) termokande lidt før jul.
Få måneder senere eksploderer glasset inden i kanden, da vi skylder den i varmt vand. Det resulterer i et stort chok og glas i hele vasken.
Vi kontakter derfor Stelton med en klar forventning om at blive mødt med stor forståelse. Men det var ikke tilfældet....
Vi får at vide, at hvis vi ikke har en kvittering, er der intet at gøre.
Så I må endelig ikke smide jeres kvittering ud til jeres Stelton produkter, for når de eksploderer måneder senere, så står I med håret i postkassen.

Stelton EM77 elkedel😕
Har købt en Stelton EM77 elkedel. Efter kort tid blev den utæt i bunden. Den var købt hos Magasin som tog den retur og sendte en ny. Nu efter 2,5 år bliver den så utæt igen. Designet er simpelthen ikke lavet godt nok, så ærgerligt😕

Respuesta de Stelton A/S
Glæden var stor, men meget kort
Opdatering:
Nu har jeg haft termokanden nogle måneder, og nu krakelerer malingen i kanten af termokanden, hvor teen løber, fordi tuden er for dårlig. Så nu er den blevet grim og må kasseres.
Det er anden gang jeg køber Stelton, men med 20 års mellemrum og begge gange med meget dårlig erfaring.
Så jeg køber aldrig Stelton igen.
Glæden var stor, da jeg fandt Steltons Te-termokande, Emma. Sådan en har jeg trængt til længe.
Designet er flot, men så er der heller ikke mere godt at sige.
Termokanden:
- Drypper efter ophældning, meget irriterende
- Er svær at holde ren
- Upraktisk med skruelåg, når man skal hælde
- Hvis man fylder for meget vand i, så pupper vandet op gennem proppen, når tebladene udvider sig. Der bør være en markering af vandmængde.
- Plastdelene til teen bliver ulækre i brug, bør være af metal, som kan gøres pænt rent.
Jeg betalte gerne lidt mere for at få en vare, som var gennemtænkt og gennemprøvet i stedet for denne.

Bernadotte
Investerede for knap 2 år siden i 2 produkter "Bernadotte "
Købte dem for penge jeg havde fået i gave .
Produkterne var et højt ønske på min liste.
Bonen har jeg desværre ikke gemt, da ingen af tingene skulle byttes på nogen måde.
Nu viser det sig , at de ellers smukke produkter bliver tissegule af lyset og så grimme , at se på.
Har kontaktet Stelton om jeg på nogen måde kan afhjælpe problemet , da jeg må formode så dyre produkter ,kan holde mere end nogle få år .
Uden en bon ingen hjælp .
Stelton erkender ikke en gang produktet er helt uacceptabelt efter nogle år i lys.
Gjorde de så bare det ....
Jeg er så ærgelig over,at have brugt så mange penge , på nogle ellers fra nye , så smukke produkter.
Dårlig stil.
Jeg har en Emma serveringskande, som jeg har måtte bytte i butikken, hvor den er købt, 2 gange, fordi belægningen bobler op, og falder af.
Nu har jeg så valgt at gå direkte til Steltons kundeservice, og jeg må indrømme, at servicen er minimal.
Stelton fralægger sig alt ansvar, og henviser mig til butikken, til trods for at dette nu er forsøgt flere gange uden succes.
Dårlig stil fra Steltons side.

Stelton Emma termokande
Når vi hælder kaffe op, løber kaffe fra tuden og ned af kanden. Efter 2 timer er kaffen i kanden gået fra at være brandvarm til at være lunken. Når man åbner for låget, sprøjter det ud til alle sider med kaffe.
Vi har kontaktet butikken, hvor kanden er købt, men de vil ikke bytte kanden, Da de mener vi bare skal hælde kaffe op anderledes - jeg ved ikke, hvordan de mener det kan gøres anderledes. Vi har forsøgt at kontakte stelton, da vi ikke mener det burde være standart for et brand som deres, men de har ikke vendt tilbage på vores henvendelse. Nu har vi en dyr kande stående, som vi ikke kan bruge, og har været nødt til at tage vores gamle kande i brug igen.
Virkelig dårlig service og produkt
Vi fik en Stelton Amphora Kaffekande og te kande i julegave, men allerede 3 dage efter vi tog kaffekanden i brug, skallede malingen af oppe i hældetuden hvor der sidder et lag lakeret plastik. Efter yderligere et par dage, var den så grim at vi ikke ville bruge den mere.
Det lignede en kande vi har brugt i flere år.
Og dog så ser vores billigere kander ikke sådan ud efter flere års brug.
Derefter tog vi så tekanden i brug istedet og den begyndte på det samme, dog først efter 3 ugers brug.
Utroligt at man laver så dårlig en maling. Selve termokanden er ellers fantastisk og kan virkelig holde kaffen varm. Men er glad for vi ikke selv har brugt så mange penge på det dårlige produkt.
Firmaet vi har fået gaven fra svarer os ikke vedrørende bytte og stelton fralægger sig ethvert ansvar og siger bare, at det er firmaet som har leveret gaven, som skal bytte dem. Øhhhh ja, men de svarer os ligesom ikke.
Mega dårlig service. 😖

Respuesta de Stelton A/S
Vi har fået en Stelton Emma termokande…
Vi har fået en Stelton Emma termokande sort 1,2 l i fødselsdagsgave i august 2021, men det sorte maling skaller af under hældetuden og 3 cm længere nede. Det er vi meget kede af, da det jo er en flot kande og god kande ellers. Vi har ikke kvitteringen og kan derfor jo ikke bytte den, hvilket er ret ærgerligt.

Respuesta de Stelton A/S
Stelton Emma el-kedel har et lækkert…
Stelton Emma el-kedel har et lækkert design, men må erkende at den ikke var pengene værd. Problem allerede efter 1/2 år. En kedel der giver problemer med gummiringen i bunden, klistre sig fast til strømdelen, så kedlen ikke bare kan løftes af for at fylde vand i. Det er til stor gene hver eneste dag. Rengøring hjælper kun et øjeblik.
Synes i øvrigt at den er tung og at den bliver grim i den øverste del af kedlen, hvor den ikke bliver afkalket. Købt i hvid, som er blevet grim gullig farve.

God service fra Stelton.
Vi har en Emma elkedel, som gik i stykker kort tid efter garanti udløb.
Skrev derefter en anmeldelse på Trustpilot. Allerede dagen henvendte Stelton sig og spurgte ind til problemet. Og nu skulle der være en ny kande på vej. Det kan man da kalde service.🙂
La experiencia Trustpilot