stofsalg.dk Opiniones 171

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jeg køber det meste af mit stof hos Stofsalg.dk. man kan finde stof til fornuftige priser hos Hanne. Jeg syr til 4 børnebørn og til mand og mig selv. Og lidt til min Drenge. (Som nu er 2 voksne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Update september 2022: shoppen fandt den ønskede vare alligevel, blev sendt og jeg er superglad for kvaliteten og service ——- Fik hurtigt besked om at shoppen ikke havde den metervare, jeg primær... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale stofsalg. Venlig og kompetent betjening, stort udvalg af stoffer og tilbehør. Jeg syntes, jeg fik meget for pengene, og jeg kan godt li', at man selv kan hente varerne. Jeg fik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været forbi Eva nogle gange og hun har altid været god til at vejlede og komme med inspiration til mine projekter. Så er hun også billig og hjælpsom og giver sig god tid til den enkle. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas

Escrito por la empresa

Stofsalg.dk sælger stof som er hjemtaget fra Europa og Danmark. Vi gør mest os i strækstoffer, men har også andre stoffer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God kvalitet

God kvalitet, nemt og hurtigt

14 de junio de 2021

Hej Lissi
Bliver så glad når vores målsætning også lever op til kundernes forventninger med god kvalitet og hurtig levering.
Tak for din besvarelse

Behagelig og god service ❤

11 de junio de 2021

Hej Helle
Vi bestræber os altid på at yde en rigtig god service, så det er rigtig dejligt at du som kunde også oplever det sådan.
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive her.

Super hurtig levering

8 de junio de 2021

Hej Susanne
Vi bestræber os altid på hurtig levering. Så det er super dejligt at vores kunder også kan mærke det.
Mange tak for at du har givet dig tid til at skrive.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Nemt at bestille og god kvalitet på varerne.

7 de junio de 2021

Hej Inge
Vi er glade for at du syntes at det er nemt at bestille, og du er tilfreds med kvaliteten. Vi er kendt for vores kvalitet og billige priser, samt vores hurtige levering.
Tak for at du har givet dig tid til at skrive her.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedering og hjælp ved ejeren…

Hurtig ekspedering og hjælp ved ejeren af siden.

Hurtig levering og dejlig kvalitet af stofferne trods meget af det var rester

1 de mayo de 2021

Hej …
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive.
Hurtig levering og god kvalitet, det er det vi er kendt for, vi er glade for at du har samme mening.
Kh Eva

Hurtig levering, god kvalitet

Hurtig levering, god kvalitet varer

26 de abril de 2021

Hej Lone
Vi er glade for at vores målsætning i forhold til kvaliteten og den hurtige levering virker, dejligt at vores kunder også kan mærke det.

Ingen

Ingen kommentarer

19 de abril de 2021

Hej Betina
Tak fordi du har givet dig tid til at svare.
Ingen kommentar er også godt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig levering af stof i prima…

Lynhurtig levering af stof i prima kvalitet

11 de abril de 2021

Hej Karen
Beklager det sene svar.
Tak for din besvarelse, den er vi rigtig glade for.
Hurtig levering og god kvalitet, det er det vi er kendt for, dejligt at du også har samme mening.
Kh Eva

Altid hurtigt svar

Altid hurtigt svar, god service og formidable priser... kan varmt anbefales😉👍🏻

11 de abril de 2021

Hej Tenna
Undskyld den sene tilbagemelding.
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejligt at kunne få hjælp med at vælge…

Dejligt at kunne få hjælp med at vælge farve til ribben

26 de marzo de 2021

Hej Pia
Vi vil altid hjælpe vores kunder, vi er kendt for den gode service.
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en tilbagemelding.

Hurtigt og nemt

22 de marzo de 2021

Hej Bente
Vi er glade for din tilbagemelding, tak fordi du har givet dig tid til at skrive.
Dejligt at høre at du syntes det er nemt at bestille og at leveringen er hurtig, det er vores målsætning, så super at det også kan mærkes af vores kunder.

En god oplevelse

17 de marzo de 2021

Hej Elsebeth
Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse når du handler hos os.
Tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale stofsalg.

Jeg kan kun anbefale stofsalg.
Venlig og kompetent betjening, stort udvalg af stoffer og tilbehør. Jeg syntes, jeg fik meget for pengene, og jeg kan godt li', at man selv kan hente varerne. Jeg fik så også lejlighed til at se indenfor, der var utroligt meget at vælge imellem. Der handler jeg helt bestemt igen.
Venlig hilsen Myrna 😊

16 de marzo de 2021

Hej Myrna
Beklager det sene svar.
Vi er rigtig glad for at du har givet dig til til at skrive, tak for det.
Vi er også glad for at have dig som kunde.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.