stofsalg.dk Opiniones 171

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jeg køber det meste af mit stof hos Stofsalg.dk. man kan finde stof til fornuftige priser hos Hanne. Jeg syr til 4 børnebørn og til mand og mig selv. Og lidt til min Drenge. (Som nu er 2 voksne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Update september 2022: shoppen fandt den ønskede vare alligevel, blev sendt og jeg er superglad for kvaliteten og service ——- Fik hurtigt besked om at shoppen ikke havde den metervare, jeg primær... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale stofsalg. Venlig og kompetent betjening, stort udvalg af stoffer og tilbehør. Jeg syntes, jeg fik meget for pengene, og jeg kan godt li', at man selv kan hente varerne. Jeg fik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været forbi Eva nogle gange og hun har altid været god til at vejlede og komme med inspiration til mine projekter. Så er hun også billig og hjælpsom og giver sig god tid til den enkle. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas

Escrito por la empresa

Stofsalg.dk sælger stof som er hjemtaget fra Europa og Danmark. Vi gør mest os i strækstoffer, men har også andre stoffer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dejlig hurtig levering

4 de marzo de 2021

Hej Mariette
Beklager det sene svar, du skal have tak for din besvarelse, den er vi rigtig glad for.
Dejligt at du har været tilfreds.
Kh eva

Virkelig hurtigt levering

Virkelig hurtigt levering. Eneste minus er man kan godt blive afhængig af deres butik 😊❤⭐⭐⭐⭐⭐

22 de febrero de 2021

Hej Kunde

Vi er rigtig glade for at leverer hurtigt, vi sender altid dagen efter bestilling.
Vi er ikke kede af at du kan blive afhængig af vores stoffer.

kh eva

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej Mette

Ja vi har vores lager på landet, det er derfor at man skal lave en aftale for at komme fordi, da vi ikke har faste åbningstider. Men der kan bestilles på vores webshop www.stofsalg.dk hele døgnet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet til fornuftige priser

Hurtig levering af god kvalitet til fornuftige priser 👍

11 de febrero de 2021

Hej Kunde

Ja vi er rigtige billige med vores stoffer. Og bestræber os altid på hurtig forsendelse.
Tak for din besvarelse den er vi glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre stoffer og hurtig og venlig…

Lækre stoffer og hurtig og venlig ekspedition og hurtig levering

7 de febrero de 2021

Hej Mona

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder.
Vores målsætning er bl.a god kvalitet til billige priser og hurtig levering.
Dejligt at høre og i kunder også lægger mærke til det.

Hurtig levering. Flotte varer. Tak for den lille overraskelse 😊

2 de febrero de 2021

Hej Lotte

velbekomme og tak for dine kommentar, dem er vi glade for.

👍godt

Nem at finde det man skal bruge. Hurtig levering. Levede op til mine forventninger

16 de enero de 2021

Hej Anna

Tak for din besvarelse, vi er glade for at det levede op til dine forventninger.
En af vores målsætninger er hurtig levering, så godt at det virker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hurtig levering, kun positiv herfra

12 de enero de 2021

Hej Betina

Mange tak for din besvarelse, det er vi rigtig glade for.

>Vi er altid glade for at få tilbage meldinger på vores arbejde.

God webshop 😊

Hurtig pakket, sendt og leveret 😊
Lækker kvalitet af stof og godt pakket ind 😊

11 de enero de 2021

Hej Jeanette

Vi er glad for at høre at vores målsætning med hurtig levering virker.
Dejligt at du kan li kvaliteten af vores stof, vi køber også nøje ind.
Tak for din besvarelse, dejligt med feet back.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Perfekt svarende til forventning.
Rigtig godt tilfreds

29 de noviembre de 2020

Hej Kim
Dejligt at leveringen kom hurtigt, det er vores målsætning at bestillinger skal hurtig ud herfra.

Super hurtige

27 de noviembre de 2020

Hej Tina

Dejligt når det går hurtigt, det er en af vores målsætninger, så det er dejligt at det fungerer.
Og mange tak for din besvarelse.

Fin handel.

Fin og ukompliceret handel, med hurtig levering. Handler gerne igen.

26 de noviembre de 2020

Hej Liva

Dejligt at læse din besvarelse. vi er altid glade for feet back, Vi er da også super glad for at du vil handle her igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste og billigste sted at…

Det bedste og billigste sted at handle🥰
Super dejlig og venlig betjening...

8 de noviembre de 2020

Hej Wibeke

Tak for de fine ord, ja vi har ry for at være billig, der er mange der tjekker vores webshop for, at se om vi har den vare de søger, inden de søger andre steder.

KH eva stofsalg.dk

...perfekt

...super...

2 de noviembre de 2020

Hej Mai-Brit

Dejligt at du er tilfreds, det glæder os at vores målsætning med glade kunder og hurtig levering virker

KH Eva

meget positiv

meget positiv, hurtig levering, og der blev sms' et noget af stoffet ikke var der i det ønsket antal meter.
dagen efter fik jeg endnu en SMS de havde glemt at putte noget stof i pakken, hvorfor de sendte det med det samme. Uheld kan jo ske :-)

Super service.

29 de octubre de 2020

Hej Pia

Ja vi beklager selvfølgelig at du ikke fik alt stoffet i den første pakke, men godt at det blev opdaget så hurtigt, og du skal have tak for din forståelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.