Jeg købte en Ford Focus hos Storm Auto i oktober, og selvom der har været et par uforudsete tekniske udfordringer undervejs, har oplevelsen med reklamationshåndteringen været yderst positiv. Henr... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Storm Auto, da vi skulle købe vores allerførste bil. Det kan være en stor beslutning, men Nicolaj gjorde hele processen både tryg og overskuelig for os. Han v... Ver más
La empresa ha respondido
Min nykøbte 3 år gamle A6 viste sig at bruge alt for meget olie. Dette ikke opdaget/oplyst af foregående ejer/autoriseret AUDI værksted. Storm Auto stod ved sit ansvar og valgte at udskifte motor... Ver más
Har efterhånden købt mange biler, gennem et langt liv. Tilfældigt støder jeg på Storms Auto i Herning, der lige har den bil jeg søger. Han slår alle tidligere forhandlere/sælgere med flere længder,... Ver más
Hos Storm Auto vil du finde et udvalg af nyere biler. Vi beskæftiger os hovedsageligt med populære nyere biler i firmabilsklassen. De har alle en rigtig god servicehistorik, er velholdte og veludstyrede. Vi er altid klar på en hurtig handel da forret...
Valløvej 3, 7400, Herning, Dinamarca
Henrik har været meget løsningsorienteret. Han har været villig til at lade reparationerne udbedre på et lokalt værksted nær min bopæl, hvilket har sparet mig for en tur til Herning og gjort hele forløbet meget lettere for mig som forbruger
Det er her, man for alvor tester en bilforhandler, og Storm Auto har vist, at de tager deres ansvar og reklamationsretten seriøst. Jeg føler mig tryg som kunde og kan varmt anbefale at handle bil her.

Respuesta de Storm Auto
Han var utrolig hjælpsom, tog sig god tid til at forklare alt grundigt. Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem og kan varmt anbefale Storm Auto – og især Nicholaj – til andre, der står og skal købe bil.
Tusind tak for en fantastisk service! 🚗✨

Fantastisk!
Eminemt service!
Rolig og helt nede på jorden!
Anbefalinger herfra!

Respuesta de Storm Auto
Jeg byttede min Mercedes med en nyere model. Det var hele vejen en rigtig god oplevelse, Henrik og Nicolaj er super at handle med.
God instruktion ifm købet, også med hjælp til opsætning af bilen.
Når man så kører derfra, ja så er den fuldt tanket og opladt. Tak for super behandling.
Kan kun anbefale Storm Auto.

Respuesta de Storm Auto
Jeg har for nyligt købt en Audi Q3 hos Storm Auto og kan varmt anbefale at handle der.
Vi fik en super service og der er absolut ingen bøvl ved reklamation.
Jeg handler der gerne igen.

Respuesta de Storm Auto
Når du køber brugt bil, er tillid altafgørende - med mindre, du er mekaniker eller kender én - og min tur fra København til Herning og Storm auto bekræftede til fulde en forudgående telefonsamtale. Sælger (Nicolaj Vestergaard) kendte bilen og dens historik og på intet tidspunkt i forbindelse med handlen var jeg usikker eller utryg omkring vilkår, pris eller bilens stand. Min absolut varmeste anbefaling til andre brugtbilskøbere af Storm Auto....

Respuesta de Storm Auto
Jeg har købt min første dyre bil, af Nicolaj ved Storm Auto.
Aldrig har jeg mødt en så tillidsvækkende sælger som ham, alt er blevet taget meget seriøst trods den unge alder.
Klar store 5 stjerner her fra.
Fantastisk service!
Handler gerne bil her igen.
Vi er super glade for den nye bil, vi kan nu have hele familien med ud at køre 🥳
Seriøs, venlig, kompetent og fair, er normalt ikke altid hvad man forbinder med bilforhandlere :-) Men Storm Auto beviser at det sagtens kan lade sig gøre.
Kan VARMT anbefale at handle bil her
Vandvittig hjælpsom forhandler. Kan kun anbefale at tage kontakt til ham hvis man skal skift bil. giver seriøs bytte tilbud og meget arlæg forhandler
Super god forhandler god kundepleje intet at komme efter Holder hvad han lover☺️
Vil gerne give Henrik fra storm Auto de varmeste anbefalinger herfra! Jeg har i en længere periode været på jagt efter en specifik firmabil, en bil Henrik tilfældigvis havde på lager med rette udstyr til en fair pris.
Henrik var sød og holde butikken åben lidt længere for at jeg kunne nå op og se bilen, tilbød en super fair byttepris for min anden bil, og leverede sågar bilen nede ved mig nogle uger senere.
Det må fortjene 5 stjerner.
Har efterhånden købt mange biler, gennem et langt liv.
Tilfældigt støder jeg på Storms Auto i Herning, der lige har den bil jeg søger.
Han slår alle tidligere forhandlere/sælgere med flere længder, og man føler sig godt behandlet hele vejen gennem handlen, og jeg tror køber og sælger var godt tilfredse da vi skiltes.
Så kan det vist ikke gøres bedre, så han får min varmeste anbefaling, og jeg vender tilbage når jeg skal skifte igen, og ser hvad det er på hylderne.
God service.. købte en bil, som kort tid efter begyndte på nogle fejl...
Var på værksted nogle gange..
Nu køre bilen som den skal...og Jeg fik bilen tilbage ny vasket og med fuld tank..det er god service, som jeg ikke tror man oplever andre steder 🙂
Kan godt anbefales og handle bil hos Storm Auto..
Her er det tale om en bilforhandler der holder hvad han lover. Super service. Ingen bøvl ved reklamation. Jeg handler helt sikkert her igen.
Hvis i vil har en brugtbil til en rigtigt god pris, anbefaler jeg med tillid Storm Auto og dens ejer Henrik. Vi har haft en god erfaring i en handel om en fantastisk bil til en rigtigt godt pris.
Vi købte en Skoda Octavia hos Storm Auto. Det vare virkelig en god oplevelse og en god bilhandel. Henrik er en troværdig fyr, med gode priser på brugtbiler. Vi blev brændt af hos Wind automobiler i Ribe efter vi var kørt helt fra Aabenraa, hvorefter vi ringede til Henrik efter lukketid. Han sagde at vi bare kunne komme, så ville han køre ind på firmaet og tage i mod os, selvom han egentlig var gået på weekend/ferie. Vi fik en rigtig fornuftig pris på bilen, og kunne køre hjem i Skodaen med det samme, da han også er nummerpladeoperatør. Vi tager gerne turen fra Sønderjylland til Herning for at købe bil hos ham igen!
Vi er nogle glade og yderst tilfredse kunder, som forlod Storm Auto med drømmebilen. Vi har været på udkig efter biler i længere tid, og endelig fandt vi en bil hos Henrik. Vi var ikke i tvivl om vi gerne vil købe den bil, og efter mødet med Henrik, hvor vi fik den bedste service, og imødekommenhed, gjorde lysten til at købe bilen større. Henrik er ærlig, venlig og snaksaglig - han sætter sig ind i vores situation, og lytter til vores behov, og ikke mindst, er han umag i sin handel.
Det kunne være rart hvis alle forhandler var ligesom Henrik!
Det er hvertfald ikke sidste gang vi skal handle med ham :)
Storm auto er en super god mand at handle med købte en Ford mondeo 2.0 tdci 180 hk ST-Line 2018 . Fik garanti på bilen og efter et total gennem gang af bilen var der reklamation for 7500 kr
4 timer efter Email og kvitteringer var afsendt stod pengene på min konto
Er meget glad for min nye mondeo og yderst tilfreds med hele forløbet og handlen
Mv Thomas
Vi købte en Volvo V60 fra Storm Auto.
3-4 måneder efter købet havde vi en motorlampe som begyndte at lyse i bilen, og det problem fik han løst problem frit og uden gener overhovedet. En yderst behagelig fyr, hvor man føler sig velkommen og behandlet meget fair. Ham tør vi godt handle med i fremtiden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.