Vi hentede i går vores charmerende Mini Cooper SE, hvor vi har oplevet Lasse som værende en yderst behagelig og særdeles kompetent sælger 😊 Hele forløbet har til fulde levet op til vores forventnin... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte en jaecoo j5ev af Lasse hos meiniche og sikke en behagelig ung mand Super glad for bilen og den behalige service Har handlet en del biler hos meiniche og er altid blevet godt behandlet her... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen hos Meiniche & Bayern AutoGroup Vi er din autoriserede BMW-OMODA-JAECOO forhandler , samt din autoriserede Service udbyder i Holstebro. Vi glæder os til at betjene dig med salg af nye og brugte biler – primært vores nybilmærker og bedre brugte biler, autoriseret servicering og, hvis uheldet er ude, eventuelle reparationer og udbedring af trafik skader. Vores primære markedsområde er Midt- og Vestjylland, men vi gør gerne en handel i hele Danmark, og yder godt service til kunder, der kommer langvejs fra. Vi er lokalt forankret i det midt- og vestjyske og bor i Houstrup centret tæt på byens forretningsliv, Ringvejen og Holstebro Motorvejen – afkørsel 22. Små 1000 m2. showroom. Meiniches logo og motto – ”Gør dig glad” – beskriver vores intention om at sikre dig som kunde i vores forretning og fastholde dig, uden at vi nødvendigvis behøver at sælge noget til dig hver gang. 19 medarbejdere har deres daglige gang i firmaet. Hver med deres specielle arbejdsopgaver og alle med det formål at gøre kunden glad for og tilfreds med at komme hos Meiniche. Vi bestræber os på at fastholde gamle dyder i nye tider, at levere en ordentlig kvalitet, at være troværdige samarbejdspartnere, at have et godt arbejdsmiljø og agere ansvarligt i miljø- og klimasammenhænge.
Información de contacto
Jens Baggesens Vej 5-7, 7500, Holstebro, Dinamarca
- info@meiniche.dk
- meiniche.dk
Fantastisk købsoplevelse
Hele forløbet har til fulde levet op til vores forventninger – vi kommer helt sikkert igen!
Vi kan på det varmeste anbefale både Meiniche og Lasse 👍🏼
Købte en jaecoo j5ev af Lasse hos…
Købte en jaecoo j5ev af Lasse hos meiniche og sikke en behagelig ung mand
Super glad for bilen og den behalige service
Har handlet en del biler hos meiniche og er altid blevet godt behandlet her
Tak for en god handel
Ikke bare glad men virkelig glad!
Meiniche gav mig et tilbud, jeg ikke kunne afslå. Og det gjorde mig virkelig glad!

Meget positiv købsoplevelse
Har for første gang handlet bil hos Meiniche i Holstebro, og har oplevet et professionelt bilhus og ikke mindst en meget tiltalende og behagelig sælger i Lasse, som har solgt mig bilen. God dialog, kommunikation og personlig service under hele forløbet, og alt levede op til forventningerne og det aftalte. Vil helt klart anbefale Meiniche til andre, og købsoplevelsen har været yderst positiv.

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Jeg har handlet med Lasse og det har…
Jeg har handlet med Lasse og det har virkelig været en fornøjesle. Han var utrolig service minded og professionel i hans arbejde. Værkstedet og klargøring var også utrolig hurtige til at klargøre bilen, så jeg kunne få den hurtigt.
Professionelt team hele vejen rundt i firmaet.
Mine varmeste anbefalinger.
Sadik

Godt forløb ved bilhandel
Vi har i dag hentet vores nye bil hos Meiniche. Vi har handlet med Lasse, en meget behagelig, høflig og afbalanceret ung mand. Satte os godt ind i bilens funktioner, og selv om registreringen over nettet drillede, så mistede han ikke overblikket og ledte os stille og roligt igennem processen. Vi kan klart anbefale Meiniche og Lasse 🙂👍
Mvh. Thomas & Kristine

God dialog med værkstedet
God dialog med værkstedet. Venlig betjening. Bilen er i orden, og blev færdig til tiden 👍

Kæmpe anbefaling af Lasse
Lasse var meget venlig, høflig og opmærksom på vores ønsker. Han svarede altid på telefonen. Alt blev udført hurtigt og i høj kvalitet.
Jeg har kun positive ting at sige om ham, og kan derfor KLART anbefale Lasse til at guide jer igennem jeres køb!

Lasse var meget venlig
Lasse var meget venlig, høflig og opmærksom på kundens ønsker. Han svarede altid på telefonopkald og forklarede informationen klart og grundigt. Alt blev udført hurtigt og i høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale ham.

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Købte en bil hos bilhuset
Købte en bil hos bilhuset. Super handel. Sælger Lasse er enormt imødekommende og kompetent.
Mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Vi havde en god oplevelse med at…
Vi havde en god oplevelse med at samarbejde med Jesper, da vi købte en bil.

En fornøjelse
Godt og behageligt forløb, god sparring, i det hele taget en fornøjelse af handle med Meiniche (Jesper)

Køb af Omoda elbil
Vi har netop handlet elbil af det nye mærke Omoda med sælger Lasse hos Meiniche i Holstebro. Vi blev rigtig godt modtaget af en meget imødekommende sælger, med god viden omkring bilen, og hvad der ligger bag dette nye bilmærke. Lasse formåede at lytte til vores behov og var desuden til at handle med. Stor anbefaling herfra.
Linda og Jack

Jeg besøgte i dag Meniche
Jeg besøgte i dag Meniche, BMW-værksted i Holstebro,med min Mini Cooper. Rigtig flinkt personale, virkelig god service, og de har styr på alt. Jeg kørte derfra helt tilfreds.

SUPER købsproces!
Jeg stod pludselig uden bil, da min elektriske kinabil måtte tilbage til den tidligere forhandler (IKKE Meiniche). Jeg må tage hatten af for Jesper Meiniche - han sprang bare på opgaven, da han havde den rette bil stående.
Fuld forståelse for min situation, hvor jeg skulle have afviklet den gamle bil før jeg kunne købe den nu.
Helt fra første samtale til aflevering af bilen har været helt gnidningsfrit - imponerende svarhastighed i øvrigt!
Tør godt anbefale Meiniche!

Engageret og proaktiv forhandler
Engageret og proaktiv forhandler, som sætter kunden i centrum. Hjælpsom betjening og opfølgning efter købet.

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Her står kunden i centrum.
Meget venlige og hjælpsomme mennesker, fantastisk service og første klasses værksted!

Respuesta de Meiniche - gør dig glad!
Dårligt arbejder hold jer væk
Dårligt arbejder hold jer væk, min bil kalecher skulle skift for næsten 90.000kr venter tid flere måned så fik den lavet, efter en uge åbne ikke fejl efter fejl og frem og tilbage og venter tid og nogen skal på ferie så skal venter selv om I lavet fejl, og til sidste lykkes ikke din sælger var sur og snakker ikke pænt vi fik af ved vi skal ikke kommer tilbage selv om det var garanti 2 år, aldrig vil lave min bil hos jer igen 👍🏻

Min varmeste anbefaling
Når kunder vender tilbage igen og igen, er det fordi der er givet noget ekstraordinært og fordi man føler sig tryg.
Jeg har i de sidste 15 år været tryg og glad kunde hos Meiniche og intet har nogensinde givet anledning til at det kan være anderledes.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling, der dog kommer med en enkelt advarsel.
Man er nok nødt til at kalkulere med, at man vender retur igen og igen.

Service i topklasse
Min familie og jeg har i mange år handlet fast hos Jesper Meiniche. Det er altid en fornøjelse at komme hos Jesper.
Han gør en dyd ud af at give den bedste service, og dermed give os en god oplevelse. Stor tak og de bedste anbefalinger herfra.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.