Strand en Camping windschermen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

J'ai acheté deux chaises de plage/ chaises pliantes sacs à dos à cette entreprise. La conception de ces chaises est très élaborée et leur qualité de fabrication ne peut qu'engendrer leur durabilité.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteitsvol product én een bereikbare klantenservice. Een deel van ons pakket was bij de koerierdienst blijven hangen. De klantendienst van strandwindschermen.nl heeft onmiddellijk bekeken en hiel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een heel erg eenvoudige bestelling met lage waarde. Desondanks van bestelling tot ontvangst perfect begeleid en afgewerkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een 5 meter dralon windscherm besteld met hele houten stokken. Bij nader inzien bleken de stokken toch te lang voor de auto. Gelukkig was de fysieke winkel redelijk dichtbij. Eenmaal daar ben... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lugar de acampada
  2. también en la categoría
  3. Tienda de muebles de exterior

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Welkom bij de strand en camping windschermen specialist! Wij verkopen hoge kwaliteit strandwindschermen en campingwindschermen voor particulier en zakelijk gebruik. De windschermen worden geleverd met duurzame houten stokken. Onze duurzame windschermen staan in heel Nederland en België bekend voor hun kwaliteit en zijn in verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar. Het Dralon, Polyester of Nylon windscherm wordt in een handige draag- en opbergtas verpakt, zo zit u heerlijk uit de wind in de zon! De windschermen in Dralon zijn verkrijgbaar in 4 meter, 5 meter en 6 meter. In Nylon en Polyester uitvoering zijn deze verkrijgbaar in 4 meter en 5 meter. Een windscherm geeft beschutting en U creëert er een stukje privacy mee. Dat maakt het windscherm ideaal voor op het strand en de camping. Nieuw! Nu ook leverbaar met deelbare houten stokken zodat het windscherm nog makkelijker te vervoeren is. Ook zijn er aluminium stokken beschikbaar, licht van gewicht en heel duurzaam. Deze kunnen desgewenst geplaatst worden in een grondanker, zo plaats U het scherm snel en stevig voor het hele seizoen, en is het makkelijk even op te bergen. Al onze windschermen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel (Strandwindschermen.nl - Jan Hobbel), kom even langs en bekijk onze hele lijn in de Hoofdstraat 7b te Noordwijk NL, op steenworp van het strand! Mocht U meerdere windschermen nodig hebben voor b.v. de horeca, stuur ons dan even een bericht via info@strandwindschermen.nl voor een offerte.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Toujours pas livré

5 de julio de 2026
Logotipo de Strand en Camping windschermen

Respuesta de Strand en Camping windschermen

Nous espérons que vous profitez déjà de notre produit. En raison de l'affluence estivale, certaines livraisons pourraient subir un léger retard. Nous vous prions de nous en excuser !

Vlug in huis

Vlug in huis , perfect verpakt en netjes afgeleverd.
Artikel zoals beschreven op de site
Mooi stof en degelijke opbergtas

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een prachtige kwaliteit stof is dat…

Wat een prachtige kwaliteit stof is dat dralon. Heb de taupe en wit gestreepte voor het strand. Alles voelt solide en zit mooi in elkaar. Hoop dat wij hier jaren plezier van gaan beleven. Overigens was het pakket keurig en snel geleverd. Als je naar een mooi strandscherm op zoek bent is dit een echte aanrader.

21 de junio de 2026
Logotipo de Strand en Camping windschermen

Respuesta de Strand en Camping windschermen

Goed om te horen! Bedankt voor de fijne review. Groeten team strandwindschermen.nl

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Heb een windscherm van 7 m besteld. Volgende dag al binnen. En echt superkwaliteit. Dit weekend voor het eerst opgezet, helemaal superblij mee.

18 de mayo de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.