FORTRYDER JEG KØBTE FRA DEM. VÆRSTE online shop jeg har prøvet, fik et par sweatpants af min kæreste i julegave. Fik dem byttet til en mindre str fordi de var for store. Da vi modtog de nye var de gåe... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Dejligt produkt og FANTASTISK kundeservice! Havde desværre et uheld med mine leggings, så skrev til deres kundeservice om de kunne hjælpe. Rune svarede med det samme, hjalp emd at finde både løsn... Ver más
Mega god oplevelse! Generelt er tøjet og det hele virkelig godt og behageligt at have på. Kundeservice er også utrolig søde og svare hurtigt. Jeg havde en lille oplevelse med, at første gang jeg t... Ver más
Stronque leverer træningstøj af høj kvalitet, som har fokus på bevægelighed, komfort og omfavnelse af enhver kropsform. Tøjet bliver designet i Danmark og produceret i Europa.
Ingrid Marievej 14, 2500, Valby, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Efter en uheldig oplevelse med et par tights som desværre ikke levede op til forventningerne, blev jeg pænt kontaktet af Carl fra Stronque, som var enorm venlig og forstående. Efter en god samtale med ham fandt vi en god fælles løsning på problemet. Man bliver altid glad når et firma går op i deres kunders oplevelser. Stor tak til Stronque teamet for at række ud til deres kunder. Heldigvis har jeg også haft gode oplevelser med deres produkter og disse tights var nok bare et uheldigt tilfælde. Jeg har bestemt tænkt mig at handle hos Stronque igen💪🏼
Super god oplevelse og god hurtig levering.
Mega fede T-shirts.
Jeg var super glad for de thighs jeg modtog. Havde dog et problem med at syningerne i scrunch desvære var revnet. Men det reagerede Stronque hurtigt på, med en super 5 stjernet personlig service. Der er ingen tvivl om dette er et meget behjælpsomt firma som værdsæter sine kunder højt.
Super produkter og super service, når man kontakter dem! Jeg elsker deres tights og måtte derfor bestille et par ekstra af mine yndlings tights. Desværre er der en produktionsfejl på det ene par tights, som jeg modtager, hvor syningen er gået op langs inderlåret, da jeg prøver dem, hvorfor jeg kontakter kundeservice. Vi har kontakt frem og tilbage, hvor jeg sender billeder af fejlen. De beklager mange gange og vil sende nogle nye. Stronque er super søde, behjælpelige og svarer hurtigt! Vil klart anbefale Stronque til andre!
Tightsene og deres shorts er både behgaelige og super flotte. Vil til hver en tid anbefale netop Stronque. Derudover er deres kundeservice hurtig og hjælpsom, hvilket blot gør brandet til endnu mere attraktivt.
Mega god oplevelse!
Generelt er tøjet og det hele virkelig godt og behageligt at have på.
Kundeservice er også utrolig søde og svare hurtigt.
Jeg havde en lille oplevelse med, at første gang jeg tager et af deres tights på så går syningen op ved numsen. Det skriver jeg til dem inde på deres hjemmeside og det svarede de på utrolig hurtigt. Jeg sendte billeder og han beklagede mange gange og vil gerne sende et nyt par med det samme. Utrolig god service!
Jeg er generelt tilfreds!
Der har været hurtig levering og det var nemt at bestille online. Kunne dog ikke vælge hvilken GLS shop jeg ønskede varen sendt til.
Købte et par sorte ascend tights for at prøve et nyt mærke af, som jeg har set utrolig meget godt om på sociale medier. Stoffet overraskede mig, det er i min optik en my mere leggings agtig i stoffet. Hvilket er en smagssag og måske en tilvænningssag, men jeg synes de også bliver gennemsigtige, tiltrods for jeg har købt en str større end jeg normalt bruger i andre mærker fordi jeg kunne læse det var en god ide. Stoffet suger også al skidt til sig - selv efter vask.
Det er et par helt fine tights, men de lever desværre ikke helt op til hvad jeg havde håbet på.
Fik et par tights med revnet syning og som så ud til at have været prøvet og Rune svarede promte på min mail og tilbød at sende et nyt par samt en retur seddel. Da jeg ønskede at købe mere og bad om pengene retur, svarede han med det samme og satte en tilbagebetaling igang. Super god service. Virkelig enestående.
Er fyr og bruger dagligt tights i min træning, da det både varmer, giver en go compress, og så er det bare MAX lækkert når tights fremhæver muskler og former.
Ascend tights og shorts er bare SÅ meget overlegen andre brands. Både fordi at stoffet er blødt som smør, men også fordi at der sidder en skjult scrunch så de virkelig bare kommer til at sidde som smurt, fra ankel til hofte.
Ja… og så en anden genial ting…. De er midwaist og ikke highwaist som alle andre på markedet 🤩❤️
Bestilte en af hver farve af Stronque t-shirts og er overrasket over hvor lette og lækre de er at have på.
Oversized, kvæler dig ikke og fede farver.
10 ud af 5 no doubt.
Virkelig lækker kvalitet!
Jeg er overhovedet ikke fitness typen, men jeg blev alligevel fristet til at prøve deres nye oversized t-shirts og wauw! Virkelig lækker blød og trykket er broderet, så ikke noget der smulrer i vask.
Hurtig levering.
God kvalitet og det sidder perfekt :-)
Meget tilfreds! Og meget lækre produkter.
Lækker kvalitet, hurtig levering og super kundeservice. Jeg har købt en top og en T-shirts - det sidder bare lige som det skal, og er super skønt at have på!
Jeg er voldsomt stor fan af Stronque, både deres produkter og deres kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ I får dobbelt 5 stjerner og jeg anbefaler jer til alle 😍
Købte et par til fruen, hun blev ovenud lykkelig
Opdatering: Efter at have snakket med kundeservice har jeg ændret min vurdering. De var super imødekommende, og kom med god løsning på min oplevelse (læs nedenfor), som fungerer for begge parter. ++ herfra når det kommer til deres service!
----
Havde set mange reklamer og samarbejdsvideoer med influencers, hvor det promoveres til at være vildt godt. Desværre var produkterne ikke særlig høj kvalitet. Havde købt 1 sort BH og 1 sorte tights. Stoffet var underligt og samlede super meget “støv” selvom jeg bare prøvede det på. Scrunchen var som lovet usynlig, hvilket var fedt, men den sad helt oppe og næsten skar på halebenet :( BH’en var komfortabel, men ikke særlig flatterende, da der ingen støtte er i og dermed ikke former. Det er self en præference.
På den positive side, så var leveringen hurtig og hjemmesiden er overskuelig.

Respuesta de Stronque
Fantastisk kvalitet, hurtig levering og billig
What not to like.
Más información sobre otros tipos de reseñas.