FORTRYDER JEG KØBTE FRA DEM. VÆRSTE online shop jeg har prøvet, fik et par sweatpants af min kæreste i julegave. Fik dem byttet til en mindre str fordi de var for store. Da vi modtog de nye var de gåe... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Super produkter og super service, når man kontakter dem! Jeg elsker deres tights og måtte derfor bestille et par ekstra af mine yndlings tights. Desværre er der en produktionsfejl på det ene par tight... Ver más
Dejligt produkt og FANTASTISK kundeservice! Havde desværre et uheld med mine leggings, så skrev til deres kundeservice om de kunne hjælpe. Rune svarede med det samme, hjalp emd at finde både løsn... Ver más
Mega god oplevelse! Generelt er tøjet og det hele virkelig godt og behageligt at have på. Kundeservice er også utrolig søde og svare hurtigt. Jeg havde en lille oplevelse med, at første gang jeg t... Ver más
Stronque leverer træningstøj af høj kvalitet, som har fokus på bevægelighed, komfort og omfavnelse af enhver kropsform. Tøjet bliver designet i Danmark og produceret i Europa.
Ingrid Marievej 14, 2500, Valby, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har kun gode ting at sige om Stronque, hurtig og virkelig flink kundeservice og hurtigt svar fra Rune👏🏻
Kan helt klart anbefale dem!
Super hurtig og venlig kundeservice. Lækre bukser!! Dog tager retuneringstiden okay lang tid, ellers helt i top
Trænings bukser sad ikke godt, derfor refunderet dem;)

Respuesta de Stronque
Utrolig hurtig fragt, fantastiske thihts mine yndlings glæder med til alle de andre ting de arbejder på varmt anbefaling her fra
VIRKELIG en god kundeservice hos Stronque!! Kæmpe anbefaling at handle hos dem:)
Dejligt produkt og FANTASTISK kundeservice!
Rune svarede med det samme, hjalp emd at finde både løsning og ordrenummer - ingen krumspring, hjælpen var der bare med det samme!
Deres leggings er nok også de mest behagelige og flatterende jeg har prøvet. Kun kæmpe ros og massere af anbefalinger herfra
Jeg fik bestilt den forkerte størrelse og var vildt skuffet! Men blev kontaktet af Stronque og tilsendt den rigtige størrelse. Jeg er vildt glad for dem og de sidder lige som de skal! Wauw! Og sikke en service😍vild med det!
Hurtig levering og super god kvalitet. Kan virkelig anbefales
Jeg er rigtig godt tilfreds. Da min pakke blev væk, og jeg skrev det til jer, valgte i at sende en ny. Så jeg ikke skal vente på at GLS finder den anden pakke. Den nye pakke modtog jeg efter to dage. Så tak for det.
Hurtig levering og generelt en god oplevelse!
Kan klart anbefales
Virkelig god kvalitet på bukserne og meget hurtig levering :)
God service, de havde glemt et par tights i min ene bestilling, hvor de beklager meget og derfor sender et ekstra par med gratis. Rigtig god service!
Fantastiske thights, sidder skønt på kroppen og dejligt blødt materiale, de er dog meget modtagelige overfor støv, hundehår og lign.
De mest lækre tights, hold op hvor sidder de godt og sved ses ikke rigtigt under træning. Kæmpe anbefaling! Hurtig levering og god service, intet at sætte en finger på.
God kvalitet! Sidder meget behageligt og fremhæver ens numse på den perfekte måde!
Flotte træningstights der sidder godt. Hurtig levering
Super dejlige at have på. Sidder godt fast når man træner.
Más información sobre otros tipos de reseñas.