FORTRYDER JEG KØBTE FRA DEM. VÆRSTE online shop jeg har prøvet, fik et par sweatpants af min kæreste i julegave. Fik dem byttet til en mindre str fordi de var for store. Da vi modtog de nye var de gåe... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Super produkter og super service, når man kontakter dem! Jeg elsker deres tights og måtte derfor bestille et par ekstra af mine yndlings tights. Desværre er der en produktionsfejl på det ene par tight... Ver más
Dejligt produkt og FANTASTISK kundeservice! Havde desværre et uheld med mine leggings, så skrev til deres kundeservice om de kunne hjælpe. Rune svarede med det samme, hjalp emd at finde både løsn... Ver más
Mega god oplevelse! Generelt er tøjet og det hele virkelig godt og behageligt at have på. Kundeservice er også utrolig søde og svare hurtigt. Jeg havde en lille oplevelse med, at første gang jeg t... Ver más
Stronque leverer træningstøj af høj kvalitet, som har fokus på bevægelighed, komfort og omfavnelse af enhver kropsform. Tøjet bliver designet i Danmark og produceret i Europa.
Ingrid Marievej 14, 2500, Valby, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Perfekte shorts med den bedste pasform all around. Jeg har nu købt alle farver, for jeg har helt seriøst ikke lyst til at træne i andet.
Gode produkter siger min kone 💪
God kundeservice, da farven på det ene par ikke lige var hende 🙂
Ikke en dårlig legging. De sidder godt, men jeg var skuffet over stoffet. Jeg havde ønsket et stof med mere stretch og som var mere behageligt. Men det er en smagssag. Derudover er de en støvmagnet. Man kan håbe, at det går over i vask.
Branded har en enorm god kundeservice, hvilket har gjort min oplevelse bedre
Jeg var selvfølgelig nødt til at prøve Stronque, hvilket har overrasket mig meget positivt!
Super lækker kvalitet og sidder skønt på kroppen.
Jeg var dog uheldig med et par tights, men der er super god kundeservice så det var intet problem at få et par nye
- Kan klart anbefales
Fin leveringstid og god kundeservice. Men kunne ikke bruge deres tights, da jeg oplevede dem som meget gennemsigtige..
Men kunne returnere uden problemer.

Respuesta de Stronque
Det er det mest behagelige træningstøj jeg har haft på, det sidder som smurt til kroppen!
Kvalitet og kundeservice er helt i top, her er der ikke mange der kan følge med!
Efterhånden så skal jeg have skiftet alt mit træningstøj ud til Stronque, det er det eneste rigtige at have på til sine træninger - man kan virkelig godt mærke at der er tænkt helt ned til den mindste detalje!
Jeg havde købt tightsene og elsker dem, virkelig de bedste til træning. Jeg synes dog ikke at de sad som de skulle bagpå efter adskillige træninger og jeg skrev derfor til deres support. De var så hurtige og svarede samme dag og bad mig sende et billede, de hjalp og jeg købte allerede et par mere.
Virkelig en god service når man er i tvivl.
Jeg er SÅ glad for jeres leggings. Bestilling, levering og kvaliteten er i top. Foreslår dem til alle, for det tog lidt tid før jeg selv stødte på dem. De blev tilføjet til kurven, da jeg kunne se dem på forskellige modeller (jeres Instagram), hvilket er så skønt og så brugbart.
- De bliver flittigt brugt til tung træning, hvor de altså bare holder til alt🫶🏼
Jeg havde modtaget et par leggings og da de kom frem, var de beskidte. Jeg skrev til kundeservice og fik virkelig hurtigt svar (de skriver, man får svar inden for 24 timer).
Jeg fik tilbudt at få sendt et nyt par + et ekstra par i valgfri farve som plaster på såret.
Klart kundeservice, der overstiger normalt niveau. Virkelig flot!
Hurtig levering, rigtig god kvalitet, sidder lige som de skal
Super hurtig levering og kanon service!
Jeg blev kontaktet, da de kunne se jeg havde to forskellige farver tights i min kurv, og de ville i den forbindelse bare gøre opmærksom på, at de i den ene farve anbefalede man sized op. Det er kanon god service, og klart de lækreste de tights jeg nogensinde har haft på. Jeg skal klart handle her igen! 🥰
Hurtig levering, lækkert stof, de er normal i størrelsen, og så er de bare mega lækre at have på. Elsker dem! Må eje dem i alle farver 😍
Sidder helt perfekt. Allerede vild med dem. Der var lidt tråde i stoffet som jeg har fjernet, tror ikke der er noget galt ellers.
Ledt længe efter så lækre tights! Meget tilfreds
Lagde ordre på deres lanceringsdag 15/2-24. Modtager desværre forkert ordre - 1 par tights i Small. Skriver med det samme til dem og får svar i løbet af 10 min. (No joke). De eftersender blot min bestilling og undskylder mange gange og giver mig en rabatkode på 25 % til en fremtidig bestilling. De modtagne tights sidder ret godt, og Rune hos Stronque var en knag og så intet problem i, at jeg beholdte dem, og blot fjernede dem i str. Medium i min originale ordre. Kæmpe ja tak til hurtigt kunde- og løsningsorienteret kundeservice!!!!! Deres tights sidder GENIALT (træner ikke i andet og har tilmeldt solgt alt mit Gymshark).
Ikke anbefalelsesværdigt! Jeg har brugt dem tre gange siden jeg købte dem i november 2023, vasket på 30 grader og påført dem forsigtigt som anbefalet, MEN alligevel er der kommet et hul der løber foran på låret. Til den pris burde kvaliteten være bedre, for de falder også hele tiden ned omkring hoften, så jeg køber ikke herfra igen og vil ikke anbefale andre at købe tights herfra

Respuesta de Stronque
Fantastiske tights som sidder perfekt 👏 udover det, så har jeg kun ros til deres kundeservice 👏 jeg var kommet til at bestille et nummer for småt, så skulle have byttet til en større størrelse, der var lynhurtig respons fra kundeservice og de blev byttet uden nogen form for problemer 👏
Sindssyg god service og mega gode tights, de er lavtaljet så skal man lige være obs på, fik en større størrelse end jeg normalt bruger også sad de spot on ❤️
Más información sobre otros tipos de reseñas.