En stuga som passar väldigt bra för ett par som både vill ha lite lugn och ro och är intresserade av att upptäcka omgivningen. Stugan är nybyggd och fräsch. Ägaren var lätt att få kontakt med, hjälps... Ver más
Tror det var den finaste stuga vi nånsin hyrt. Så trevligt och bekvämt inrett. I köket fanns allt man kan tänkas behöva. Sköna sängar. Allt var så rent och fräscht. Fin och lugn omgivning.
I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag s... Ver más
Själva processen att boka stugan och informationen var bra men andra gången, efter 5 minuter, då jag gick in och skulle kolla igen hade priset plötsligt höjts från 5.853 kr till 7.568 kr. Det var väl... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.
Kvarngatan 2, 311 32, Falkenberg, Suecia
- stugsommar.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
En orm i paradiset
Vi hyrde en fin lägenhet i Smögen, allt var bra. En fantastisk utsikt från terassen och precis vid båten till den andra sida av bryggan. Men, men..... Saknade en beskrivning av läget. Precis överför ligger ett musikställe med musik till kl.2 på natten alla kvällar. De spiller livemusik för öppna dörrar, och vi kunne inte sova. Tyvärr fick vi åka hem to dagar för tid.

Hemsidan kraschade
Hemsidan kraschade, betalningen gick ej att genomföras. Fick telefonboka.

Respuesta de Stugsommar
Huset luktade illa även soffor som…
Huset luktade illa även soffor som gammalt hundkojas all porslin i köket var smutsigt och flottigt fick diska om allt. Låg rakhyvlar i duschen

Respuesta de Stugsommar
Det luktet mugg og gammelt i huset og…
Det luktet mugg og gammelt i huset og det trengs virkelig en grundig vask der. Vi kom på lørdag og tirsdag orket vi ikke å ligge der mer....det var ikke verdt pengene syntes vi. Trenger også nye utemøbler på terrassen, møblene fra 80-tallet var ødelagte og det var heller ingen puter (forståelig nok etter så mange år)

Respuesta de Stugsommar
Placeringen är mycket central och bra
Placeringen är mycket central och bra. Vad som däremot INTE är så bra är att inte tillhandahålla Wi-Fi i ett boende som detta. Är trots allt år 2023 nu.

Lugnt läge!
Enkel, fin och fräsch stuga!
Där fanns allt vi behövde.
Lugnt och vilsamt!
Läget helt underbart!!
- bra att veta:
... det är en stig från parkeringen till stugan
... och bilvägen upp till stugan är både lite brant och smal.

Vi fick fel kod
Vi fick fel kod till att hämta nyckel, vilket gjorde starten lite tråkig.
Luktade mycket i stugan när vi kom. Vi fick vädra ut sen blev de lite bättre, men wc luktade illa från avloppen.

Respuesta de Stugsommar
Bra information om stugorna.
Bra information om stugorna.
De flesta kommer med bil, så kanske p-plats för bil skulle finnas med på stugbeskrivningen.
Möjligtvis att man skulle kunna söka på två eller flera landskap/områden samtidigt.

Respuesta de Stugsommar
Vi har en jättefin upplevelse med en jättefin stuga med alla bekvämligheter man behöver, stor härlig tomt och jätte trevliga hyresvärdar.

Respuesta de Stugsommar
Fantastiskt snabb och bra service och ett…
Snabb och bra service och ett fantastiskt trevligt bemötande!

Mycket användarvänligt system.
Mycket användarvänligt system.
Lättfattligt information.
Snabbt förfarande

Respuesta de Stugsommar
Utomordentligt bra och snabb service…
Utomordentligt bra och snabb service ville byta stuga gick mycket bra

Lätt och bra att boka
Stugan ser trevlig ut ocg ett plus att det finns en liten pool och att man får ha hund.

Allting var perfekt ,vilken pärla 🙂
Allting var perfekt ,vilken pärla ,området allting.
Rent ,fint och väldigt vackert 🙏 Man ville bara stanna och njuta så fint och vackert.
Ni som kommer att hyrra här bara Njut och må fint.och ta er runt finns mycket att upptäcka och se 🙂